|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.10.2012 17:03:24   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ti poznajes svoje tijelo najbolje.
Ne znam zasto, al zamisljam te ko vrlo malu zenicu, skroz nisku i skroz mini, tamno plave duge kose, i malih plavih ociju. user posted image

user posted image
Niska da,ali kad kazem da sam 1.62,svi kazu ne izgledam tako. Ovo ostalo si fulala skroz user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3451
14.10.2012 17:05:58   
Galicia
Ja volim da fulam. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3452
14.10.2012 17:07:16   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja volim da fulam. user posted image

Zastitni znak user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3453
14.10.2012 17:09:23   
Galicia
Mah, i za sebe sve mislim da sam niska. Godinama kontam kako sam ko patuljak, jer svi u mojoj familiji su pravo visoki. Medjutim 167 i nije nisko. A za kg, i tu fulam godinama, sve kontam ma nemam ja puno, nemam puno, dok ne stanem na vagu, onda mi ko samar dodju brojke.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3454
15.10.2012 9:09:13   
cosmo

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Cosmo, bona , bolje da si okrenula jelovnik naopakouser posted image
Možda da pojedeš "jači" doručak, ovako ogladniš , pa kasnije navališ ( bar se ja tako zeznem)

To znam MicoTico al sta cu kad me navece fata kriza user posted image

Evo jucerasnjeg menija:

D:fitnes zitarice sa ab kulturom vocnom
U:par mandarina
R:makarone sa tunjevinom i kukuruzom
V: isto (ostalo od rucka)

Vodeeeeeeeeeeeeee, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom.

Od danas se moram uozbiljiti user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3455
15.10.2012 10:17:07   
canim
Jutric...
vikend, vikend user posted image user posted image
Nemam vam sta reci, razumijete me user posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3456
15.10.2012 10:20:44   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3457
15.10.2012 14:17:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

user posted image

zato lijepi umjereni ponedjeljakuser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3458
16.10.2012 8:02:28   
cosmo
Uh da nam je nekako prespavati vikende user posted image

Juce sam bila "dobra"!

D: jaja i kriska farmera
U: mandarine
R: fasirane snicle, prasa sa rizom i kriska farmera
V: 2 fasirane snicle

vodaaaaaaaaaa, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom!

Nadam se da cu ovako disciplinovano i dalje i da ce u petak biti barem 500 gr u minusu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3459
16.10.2012 12:44:13   
canim
eh upravo to, da nam je prespavati vikende user posted image

Ja sam juce cini mi se bila fina user posted image , malo je bilo vise UH ali dobro je nije bilo slatkisa, samo sto nisam imala neki raspored obroka, nahladjena sam, pa sam nikakva i neda mi se razmisljati sta cu kad jesti user posted image

Sto se tice minusa, meni vikendi uvijek dohakaju user posted image , ja uvijek u pon izadjem sa nekim plusicem i onda u toku sedmice skinem taj plusic i malo odem u minus i eto...eh da prespavam vikende ja bih vec bila na zeljenoj kilazi.

< Poruku je uredio canim -- 16.10.2012 12:46:52 >

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3460
16.10.2012 13:31:33   
reallove
Evo i mene zenice...Ja sam jos uvijek na istoj kilazi,vagala se jutros.. ne vjezbam evo 4 dana jer sam dobila,ne mogu.. sinoc isla kupila sebi odjece nesto.. mm kaze,bolje mi je bilo kad si bila debela,ovako svako malo daj odjecu,a meni drago kupovati,kad vidim onako,probam,sve mi moze,milinauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3461
16.10.2012 13:47:03   
Bebica11
hello zenice

jucer sam bila srednje fina hahahah

d: kafa i tops(3-4)user posted image mama dosla pa obicno bude malo ujutro i zezne me jer ja trcim da poradim dok je tu i sl pa ne jedem redovno

eh onda zvao mm i pitao sta cu rucati a ja malkice ogladnila pa sam rekla
r: petica cevapi u pola somuna s puno luka i kasiku domaceg kajmaka uz touser posted image

eh onda sam skontala ako tako nastavim da nisam fina pa sam kuhala jagnjece meso(ostalo od proslog kurbana mali komad, mm ne jede pa ni ja nisam kuhala) i napravim pire

tako da sam
V:pire, solo kuhano jagnjece meso, i 1 kriska hljeba

a mm sam spremila piletinu u curry sosu s dosta vrhnja i bila sam fina nisam to masno jelauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3462
16.10.2012 13:48:49   
Bebica11
ah da pila sam dosta domaceg kompotauser posted image

skuhala domace jabuke i puno crnog goridzja i malo secera i pravo je fin i uzinala sam pomalo kospica od tikve

a DANAS:

d: crna kahva, i okrajak hljeba s piletinom u curry sosu(ostalo malo od sinoc) al posto je dorucak malo sam se pocas_tila i 2 case kompotauser posted image

za R: planiram neko povrce na maslinovom ulju, vidjecu jos sta

a za V planiram domacu supicu pilecu skuhati posto mi je N prehladjena da je malo okrijepi a izapodne najvise papa cvrstu hranu

i kupila sam razev hljebuser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 16.10.2012 13:52:27 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3463
16.10.2012 13:58:29   
Bebica11
dinasa, mama2884, graziella GDJE STEEEE>????

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3464
16.10.2012 18:58:12   
MicoTico
Ej cure moje!
Bila sam dobra s obzirom na silne kolače koje sam pravila ovih dana. Da se razumijemo, jela sam ih i ja , ali znatno manje nego što bi inače, pa eto to kao dođe da sam bila dobrauser posted image user posted image
Uglavnom, malo sam se opet uhvatila sobnog bicikla, pa ćemo vidjeti rezultate.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3465
16.10.2012 22:35:52   
senjorita
izgleda da nam vrijemw ne valja za mrsanje, cim se svi slabije javljaju :-)
mene veceras zeznu pica,jos debela bila, masna :-( inace nisam bila losa ovih dana, nadam se pola kilice manje :-) red cokolade sam pojela, ali opet sam zadovoljna stoje samo red, sto nije vise.
ne idem redovno u nabavku, dalkeo mi,pa me to zezne, da izadjem svaki dan lakse bi bilo, uvijem kupis svjeze namirnice, voca...

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3466
17.10.2012 9:09:15   
cosmo
O jucerasnjem danu necu ni pisati user posted image do podne i nekako al od podne user posted image

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3467
17.10.2012 9:45:11   
Bebica11
HELLO ZENE

evo i mene, jucer je dan protekao PREMA PLANU uglavnom, nisam povrce kuhala a jesam pilece krilce s rizotom pojela umjesto toga

ugl zadovoljna sam, nadam se i danas nekom umjerenom meniju aBduser posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3468
17.10.2012 21:00:46   
Graziella
Evo i ja da se javim,ustvari pohvalim,da nista slatko okusila nisam pa...ne pamtim odkad(ne pikam sutlijuuser posted image ).sinoc utakmica,svi picu i keks i kikiriki a ja jabuke gulim...a i nova vaga me voli izgledauser posted image ,pokazuje manje.pouka je naravno:bitna je cvrsta odluka da se smrsa,i samo tako ces uspjeti!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3469
17.10.2012 21:04:40   
MicoTico
Bravo Graziella! Kad odoliš dok svi oko tebe jedu "zabranjeno", onda si na pravom putu!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3470
17.10.2012 21:14:44   
Graziella
Lakse se i osjecam,evo me "letim"po kuci,a ne ono kad se natrpas svega pa nizasta si,nemozes sa kauca da se pomjeris

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3471
18.10.2012 8:22:53   
canim
Grazziela user posted image super

Meni je moj Dr. savjetovao da izbjegavam max. slatkise a ako mi se bas nesto slatko jede da pojedem pola pudinga ili sutlije i sl. uglavnom da je kuhano s mlijekom tako da super da si uzela samo sutliju, ja nisam poslusala savjet dr. pa sam sebi uvela slatki dan user posted image a ako imam vise slatkih dana onda mi se i ovo mrsanje oduzi user posted image kao sad npr user posted image

Reallove sta da radim s kosom uzasno mi opada user posted image

Neposredna veza do poruke: 3472
18.10.2012 8:25:29   
cosmo
Evo pokusavam da se vratim na pravi put u strahu od sutrasnjeg vaganja user posted image

D:virsle, pavlaka i kriska hljeba
U:par ˇdijetalnih" keksica
R:teleca djigerica i pire krompir
V: tost sa sirom i salamom

voda, zeleni caj i kafe sa mlijekom......

Neposredna veza do poruke: 3473
18.10.2012 11:46:47   
Bebica11
haj zene

evo i mene jucer sam bila relativno fina jela sam i pila: domaci kompot,crna kahva, nes kahva, 2 jaja preprzenih s malo salame i kasikom mladog sira, 2cokolipsa(N je puno nervozna pa sam se preznajala od nosanja i osjecala slabost pa sam smazala cokolips), pohovani patlidzan i domaca kokosija supa(kod mame) s nemasnom pavlakom, kolac spanski vjetar(tanka snita), malo kospica od tikve domacih, i domaci sok od grozdja etouser posted image i mandarine i 0,5 l nemasnog jogurta u toku dana(umalo zaboravih)user posted image uglavnom je bilo rasporedjeno na 3h nisam imala obilnih obroka ni prejedanja a dosta sam se kretalauser posted image

danas

d: 250gr vocnog jogurta, i crna kahva

r(planiram): guska i rizoto, i supu raskuhati od mesa od guske

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3474
18.10.2012 11:50:03   
Emica_sa
Bebice,guskauser posted image odskle ti guskauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *