reallove
|
Pitaj,vidi sta ce ti reci..Ja sam jednom pitala u apoteci,kaze onaj ciko,to moze biti od nedostatka vitamina nekakvog,uradi nalaze bla,bla,mislila sam ici ali ne da mi se nikako...Treba probati sve,nece stati samo od sebe..Inace,kosa moze opadati ako je prerasla,ako je ostecena i suha(treba joj sisanje),treba nekad i promijeniti sampon,ne koristiti samo jedan godinama(kao ja ),maske sa kose treba ispirati dobro,ne prati kosu puno vrucom vodom,treba da bude mlaka,a dobro je s vemena na vrijeme isprati kosu i hladnom vodom..Ja inace kosu odrzavam,posvecujem puno paznje njezi kose i izludi me ovo opadanje,desavalo mi se i prije da opada,ali isto kao i kod tebe,opada jedno vrijeme pa onda stane samo od sebe,ali ovaj put ne prestaje...Najvise mi je opadala kada sam tek dosla u Jordan,valjda promjena klime i vode,tada sam koristila sampon i masku,ne mogu da se sjetim kako se zove,ali pomoglo je..Probat cu i to naci u apoetci pa ti javim da probas,znam kako izgleda kutija,valjda cu moci da nadjem