|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
22.10.2012 14:41:08   
reallove
http://www.coolinarika.com/recept/768709/

evo kako je meni ispalo,bilo je jos i crnih cokoladnih kuglica,ali pojelo se,nisam uspjela da uslikamuser posted image ..sve zajedno ja to pomijesam na veliku tacnu i lijepo pravo izgleda

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3551
22.10.2012 14:53:47   
canim
mmm ja volim kokos i keks u kolacima ...mogla bih i tako nesto....vidjet cu, poslije cu traziti po coolinariki odoh sad prozore prati.

dinasa ja ni ne kupujem nutellu user posted image ne smijem jer bi me ona puno unazadila tj unaprijedila user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3552
22.10.2012 15:35:23   
cosmo
uh drage moje na vikend se ni osvrtati necu user posted image evo od jutros pokusavam biti disciplinovana gdje ste se sad raspisale o kolacima user posted image . Pa jos i slike stavljate user posted image
Valja u petak na vagu!!!!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3553
22.10.2012 15:53:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: reallove

http://www.coolinarika.com/recept/768709/

evo kako je meni ispalo,bilo je jos i crnih cokoladnih kuglica,ali pojelo se,nisam uspjela da uslikamuser posted image ..sve zajedno ja to pomijesam na veliku tacnu i lijepo pravo izgleda

user posted image

pravila sam muz bas hoce to da pravimo vec me danima ganjauser posted image al ja znam da se ne bih suzdrzala

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3554
22.10.2012 15:56:30   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinasa

selam i pozdrav drage hanumice

ja sam se slatko ismijala vasim komentarima,evo ja sam vec zaribala duboko,jedem cokolade i nutelu kasikama grcem,do petka sam bandek!

alejki sselam habiba

nije sad Bajram rano si krenula il te drma pms kao mene, ja sutra trebam dobiti zato danas idu UH

pojela buhtlu s visnjom, 2 nesice, pola abc i hljeba, a jutros malo krompiruseuser posted image

narucila sam od mm da ponese piletinu s posla pa cu raskuhati N supu i ja cu s njom malkice

hej hajte na temu beba do 1.god pitala sam nesto za zubice da se ne ponavljam i ne idem OT, plzuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Dinasa)
Neposredna veza do poruke: 3555
22.10.2012 19:27:17   
MicoTico
Mene nema koji dan, a one kolače postavljaju, cccc

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3556
23.10.2012 8:05:47   
canim
Jutric user posted image

Ja evo jedem musli, nema meni spavanja a bas sam pospana.

MicoTico ja bih pravilnikom foruma zabranila postavljanje slike kolaca na ovoj temi, bas je demotivirajuce user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3557
23.10.2012 9:21:21   
cosmo
Uh zene moje evo ja od juce na strogoj dijeti, jedva sinoc zaspah od gladi user posted image
Al toliko sam ljuta na sebe zbog vikenda user posted image
moj meni:
D: musli sa mlijekom 0,9
U:jabuka
R:punjene tikvice i pire
V: virsle sa malo pavlake.

Mora u petak biti kakav minuscic user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3558
23.10.2012 10:33:15   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric user posted image

Ja evo jedem musli, nema meni spavanja a bas sam pospana.

MicoTico ja bih pravilnikom foruma zabranila postavljanje slike kolaca na ovoj temi, bas je demotivirajuce user posted image

Eh draga,trazili ste,gledajteuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3559
23.10.2012 14:37:26   
azra I ADI
I ja sam se izgleda previše hvalila o održavanju kilažeuser posted image , nađem juče recept za hurmašice, napravim ih, ispadnu ubitačno dobre, sad nemam kontrole u količini user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3560
23.10.2012 14:42:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

I ja sam se izgleda previše hvalila o održavanju kilažeuser posted image , nađem juče recept za hurmašice, napravim ih, ispadnu ubitačno dobre, sad nemam kontrole u količini user posted image

uh i ja sam kriza zescauser posted image

puno sam navalila na UH

danas ko fol trebam dobiti a nemam ni naznakauser posted image

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 3561
23.10.2012 22:15:29   
senjorita
cao drage zenice,da se prijavim, lakse mi ide kad se cesce javljam, ko da znam da cu negdje morat da se pravdam za sve lose sto pojedem :-)
danas sam dosta pjesacila, pa sam slabije pila vode i jela, vise mi jogurt dosadio :-( najgore mije sto mi brzo dosadi neki dorucak, pa doruckujem svasta...ali najcesca su przena jaja,toga mi nikad dosta :-)
bebice, super ti je kolacic, ija planiram ovako nesto,alikako mi niko ne dolazi i to cu ponjet kod svekrve :-) bas je tesko s malim djetetom ista napravit, ne znam kako vi uspjevate ali ja moju moram uvijek da nosam.

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3562
24.10.2012 7:57:40   
cosmo
I juce sam bila prilicno dobra. Malo vecera zeznula al eto user posted image

D:musli sa vocnim jogzrtom
U: mandarine
R:buranija sa teletinom i kriska farmera
V: kriska i po farmera sa pavlakom i ajvarom (mama pravila pa sam morala malo probati user posted image )

Uh jos dva dana i vaganje. Strah me i pomisliti. A tek kada bude sedmica nakon Bajrama. Uh!

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 3563
24.10.2012 9:15:34   
canim
Super cosmo

Kod mene juce

D: Musli i kafa
U: Mandarine
R: Bulgur s pavlakom i jogurtom
V: Par kasika graha
U: kafa

Juce sam pravila grah u onoj zemljanoj posudi mmmm bas je bio ukusan ali sam ipak pojela samo par kasika jer mi je bio gotov u vrijeme vecere a danas cu ga aBd za rucak jesti, pa cu malo vise, jedva cekam user posted image

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 3564
24.10.2012 9:24:27   
Bebica11
hello zene

nemam vremena sad ce mi kona na D s kafom i palacincimauser posted image

nego da prijavim ja DANAS posto sutra aBd pokusavam postiti pa cu se nadrobiti za sehur, a prekosutra me vec nema jer sutra navece idemo kod sveki

canim pritefteri 80,9 tj -0,5kguser posted image user posted image user posted image

imam veeeliki motiv iza bajrama aBd uci u 70-to kilasice ins, pa zadacu se, danas cu isto paziti osim ovih palacinki(ipak se zena pozahmetila)user posted image a sutra postiti tako da vjerujem da ce biti ako nista samo koji gram vise od 80,5 za bajramuser posted image

tako da je prvi cilj ostvaren Elhamdulillahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5kg downuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3565
24.10.2012 10:26:34   
senjorita
bebice, a kako smijes postiti kad dojis? ja se i ovako bojim da joj nece bit dovoljno mlijeka :-) kod mene dorucak : tunjevina sa kriskom farmera, sraca tunjevina nekakva ruzna pa je nisam ni pola pojela, i casa jogurta sa lanenim sjemenkama. sto volim gledati ovog rudolfa na 24 kitchen,odma mi proradi zeludac :-)
cini mi se da osjetim mirise svega sto pravi.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3566
24.10.2012 10:57:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senjorita

bebice, a kako smijes postiti kad dojis? ja se i ovako bojim da joj nece bit dovoljno mlijeka :-) kod mene dorucak : tunjevina sa kriskom farmera, sraca tunjevina nekakva ruzna pa je nisam ni pola pojela, i casa jogurta sa lanenim sjemenkama. sto volim gledati ovog rudolfa na 24 kitchen,odma mi proradi zeludac :-)
cini mi se da osjetim mirise svega sto pravi.

pa N je skoro 11mj pomalo i jede, mislim nisam jos postila a kraci je dan, probacu aBd pa ne znam hocul uspjeti, kolika je tvoja beba

i N izbija zubic definitivnouser posted image valjda ce mi sutra jesti fino da mogu postiti aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 3567
24.10.2012 13:29:41   
canim
Ja hB nemam 24 kitchen ali kod mame kad odem obavezno prebacim da gledam, uh taj program bas dovodi ljude u iskusenje user posted image
I ja sutra aBd postim, nadam se da neće puno odskociti vaga na iftaru user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3568
24.10.2012 14:59:45   
Graziella
canim pritefteri 80,9 tj -0,5kg
Bebice 11,nedostajat ćeš mi među debelim!ostade ja jedina na oko 84kg,blago tebi...i ostalima,i cestitam ti,hocu i jauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3569
24.10.2012 19:14:44   
senjorita
mojoj je 7 mjeseci, ali jos nema ni jedan stalni obrok,nego onako dam joj ponekad, radi stolice sam morala da malo umanjim. voljela bih da postim ali ne mogu radi nje, i ovako imam fobiju da moram dosta da jedem :-)
eh ja sam danas pretjerala sa slatkim vise negoikad, a sve bezveze iz dosade. bilo je tulumbi, baklava, kroasana, cokolada itd...osjecam se ko bumbar napuhano.

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3570
24.10.2012 19:24:23   
canim
Kad si kod bumbara, gdje nam je boombar user posted image

Ja nisam postila prvi ramazan kad sam dobila bebu, njoj je bilo tako negdje oko 6-7 mjeseci ali nije imala nijedan cvrsti obrok pa nisam smjela, ovaj ramazan sam ispostila elhamdulillah ali ona je već velika cura, sad joj je 21 mjesec :)

Neposredna veza do poruke: 3571
24.10.2012 19:31:01   
MicoTico
Za nekih mjesec dana počinje pravoslavni Božićni post koji traje 40 dana i ja uvijek otpostim. On nije tako rigorozan kao muslimanski, te sam ja postila i dok sam bila trudna i dok sam dojila. Ne jede se ništa životinjskog porijekla i mlijeko i mliječni proizvodi. Tada slabo jedem slatkiše jer mi posni nisu baš nešto, ali jedem pono UH , pa to dođe na isto.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3572
24.10.2012 21:20:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Graziella

canim pritefteri 80,9 tj -0,5kg
Bebice 11,nedostajat ćeš mi među debelim!ostade ja jedina na oko 84kg,blago tebi...i ostalima,i cestitam ti,hocu i jauser posted image

nisi jedina cosmo je jos tu i dinasa a i ja jos:)

nego zadaj se malo nemoj vecrati masno i hljeb sinoc sam ja haman cijelu vecer gladna bila, pojela ne znam koliko mandarina svako pola sata haha al nisam htjela vecerati nesto jako i pred spavanje zalijem 2solje nemasnog jogurta i zaspim

a veceras sam vecerala 2tanjira domace supice s kriskom razevog hljeba i nesica:)

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 3573
24.10.2012 21:34:43   
canim
Kod mene danas:

D: Jaje, farmer,jogurt
R: Grah, farmer, pavlaka
V: Nekoliko mandarina I jedna banana

Pila Sam 2 puta kafu eto nek to bude kao uzina I uzela Sam mozda saku muslija grickala poslijepodne. user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3574
24.10.2012 21:36:52   
reallove
Joj Canim,meni ti je isto moj,ono kad sam tek pocelauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *