Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
je li ostao dogovor da idete pod sator i na Gorana
ama neće ove izrade...
ja hoći i ladblue hoće moramo mlaenuu sačekat pa čekamo još prijava... ja idem pod šator...a na karana ću dok vidim ko sve die sa pocy imal smisla da im tamo bahnem i sa šatora sve s amnom naravno
pa rekoh ti..idemo Viki i ja sa muzevima, bracom poderanih gaca bahni, sto da ne..ali moras platiti 30 kerma sjediste mi smo tik do bine...al cu da flertujem sa Goranom
ko sjedište nakav porblem meni... ja ne plaćam ništa ja imama njihovu člansku... de ba pocy nije coloseum naka mraka
a to parovi... e jeste beze bože sačuvaj... od tebe sma očekivala više...sad ja mroam mahira zvat da dođe na karana s amnom...
a jok... ladyblue hoće mi bit pratnja i na karanu
vidi vidi... neka šefice
nego ladyblue kad ims emi iposd šatora pomolimo ja kad njih dvojica il nas potjeraju i mi njih
Rose imas li sokovnik? Ako imas fino uzmes jabuku, najbolej zelenu, mrkvu, cveklu, limuniscjedis, u to dodas med i das joj da popije. Nemas od toga boljeg za krvnu sliku, a i za imunitet. Meni ej zao sto Anu ni pod razno ne mogu natjerati da popije, ponekad par sprica joj na prevaru dam,ali zato ubacujem joj cveklu u hranu. Cvekle imas kupiti aman na svakom koraku...pijaca, mercator, interex, konzum, kod mene i u lokalnom granapu. Za krvnu sliku je takodje odlicno u sokovnik ubaciti par mrkvih i saku spinata i iscjediti i to popiti, mala je kolicina pa se lako popije. Nego je li tebi Soraja jos na AD, ako jeste nema sanse da je dijete anemicno, evo moj luka dok je dojio zeljezo mu bilo malo ispod 4, a posle mjesec dana AD dijetetu zeljezo 9. Bez ikakve dodatne "prehrane" lijekova i ostalog.
nemam sokovnik a kanim se da uzmem...ja nigdje ne vidjeh svjezu cveklu a pretpostavljam da se iusta treba obariti prvo? nego jeste S na AD jos uvijek, nema sanse da ta popije kravlje mlijeko...pa i ja kontam posto u AD ima i zeljeza i vitamina da ne moze biti anemicna nego je samo onako...bljedolika
Helo zene. Meni nista nije u zivotu radi reda pa ni ovaj forum Ono jeste virtuelno sve i beznacajno, ali kad ti je mama u bolnici i neko ti se javi i kaze mogu li je ja posjetiti da li je u SA meni to ipak mnogo znaci. Inace ja sam autsajder inace u zivotu i to mi nije nikad smetalno ne radim sve sto male muje rade nego ono sto mi lezi srcu. Uglavnom i meni nedostaju mnoge forumasice i Mala, Bambi, tajra,tekija itd itd. A. je nestasan kao inace pa ga odo ganjati malo .
rose za sok ne trebas bariti cveklu. a ja da nemam sokovnika osjecala bih se kao bez ruku. Od kako se Ana rodila svakodnevno ga koristim, a i mi volimo prirodne sokove tako da i nama cjedim voce. Ovo mi je trenutno drugi, jer je prvi svoje odradio.
rose za sok ne trebas bariti cveklu. a ja da nemam sokovnika osjecala bih se kao bez ruku. Od kako se Ana rodila svakodnevno ga koristim, a i mi volimo prirodne sokove tako da i nama cjedim voce. Ovo mi je trenutno drugi, jer je prvi svoje odradio.
ja sam se bas navikla na sokovnik, sad sam napola luda hahahaha skupljam one markice u merkatoru da ga kupim nize za 50% , ustvari skupila sam markice jos trebam skupiti pare