Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
megi, ustedjeces na garderobi, ja punu veliku kesu laninih stvari za uzrast 0-9mj.dala mm rodici koja ocekuje ovih dana . bio bi fazon da su se zeznuli meni kod spola a ja sve podijelila
Moja E. je danas krenula u jaslice na Mojmilu ... pošto ja jo uvijek nisam počela raditi odvela sam je oko 9 i uzela oko 13... Odmah se na ulazu rasplakala, al ja za to krivim zubiće, izbile su donje trojke, eno vidim i gornje... sve joj se sastavilo. Ništa, ama baš ništa nije htjela da jede... kažu da je nakon prve kašike povratila šlajm. Kad sam došla po nju ona je spavala ... mojoj sreći nije bilo kraja. Kažu da je bez problema zaspala, ... Sutra će je MM ostaviti, jer se meni malo jutros bilo stislo...
Jesam ja danas Cak su 2x bili u hitnoj, temperature vise nema ali ima jako puno slajma i izbacuje ga, vjerovatno puno povraca, slomljeni su... Sve vas je pozdravila...
Mama2009, pa sta je to sa D... Bas mi je zao, sta vam je dala da mazete? Meni su sva ledja u ranama
mama2009 i mi smo imali dijagnozu AD Mazali adermom dva mjeseca i nista....ama bas nista! I kaze mi jedna prijateljica za dr. Prohic koja zivi na pofalicima(blizu tramvajske stanice) odvedem Ajsicu, dobijem dijagnozu koja nema vaze sa AD Neki ekcem koji pocinje sa slovom s., zena napravi kremicu od koje nam se povukao i osip i crvenilo hB!! Jest da je kremica 40 KM, al kad joj je nakon treceg mazanja SKROZ nestalo, ja sam rekla da je djaba! Inace lijeci i AD Ali eto, mozda kod tvoje bebice nije AD Ako hocete i dam vam broj tefelona jelenaT Mi danas bili na kont. limfne zlijezde uvecane, produzila nam dr. ospen na 10 dana, misli da je streptokok. Ali nema smisla sad vaditi briseve, posle sirupa tek za nekih 3-4 dana vadimo briseve! Brinu me ove uvecane zlijezde, njemu se to nekako cesto aktivira...a panicim bezveze k'o uvijek!! A za ovaj med i biber Ja sam njemu stavljala samo u tankom sloju na maramu, pa presavijem nekoliko puta i onda na vratic al hajde, necemo vise, moze i alkohol i on zagrijava k'o ova biber kombinacija!!! Nego sad me interesuje idel da mu stavim ovo na vrat...na ove njegove zlijezde
hvala na savjetu bili smo kod iste dr koja je po meni samo ubelha stara i nista vise dala je i nama dijagnozu SEBOREICNI DERMATITIS a to je naziv za AD kod djece do 3 mjeseca starosti, dobro ste cak prosli nama je uzela 100KM za pregled i kremicu koju sam ja bacila jer ima u sebi kortikosteroida
Lady kad se cujes sa Amani pozdravi je bas se napatise
Tiki ako je tvoja dr pogrijesila dacemo ti koji bodic
meni je bilo vazno samo da bude sve ok, a sad kad je cura veselimo se sto cemo je oblaciti u divne veselo boje
Tiki jesi isla u Lindex ima li ista
joj isla sam i navlakusa cista, na vratima pise da je snizenje do 50% a unutra samo jedan mali dio (koji je vec duze vrijeme snizen), kazu nece jos veliko snizenje
To ja "opalila" pricu, da ne moram sve poimenice spomenuti... pa da me ujutro otracate: Mene je zaboravila
Selebriti, sretno u jaslicama... bit ce to super... neka je muz vodi...i moj je to radio dvije i po godine, a ja sve obecavala :Ja cu u ponedjeljak
Iman, ne diraj mi curicu... Ja sam imala jednu, koja je bila udarana u vrticu, i jednu, koja je udarala... Ne znas sta je gore... Nemoj puc-puc, molim te, molim te....
Megi, bila sam ja u Importanne... pih...sto je dobro nije snizeno... Neko je pitao za bodice... kupis dva dobijes treci (a jedan 17 KM )
Amani
Eto, sad sve spomenuh, osim Lady... njoj jer nije podnijela izvjestaj o novoj teti cuvalici
To ja "opalila" pricu, da ne moram sve poimenice spomenuti... pa da me ujutro otracate: Mene je zaboravila
Selebriti, sretno u jaslicama... bit ce to super... neka je muz vodi...i moj je to radio dvije i po godine, a ja sve obecavala :Ja cu u ponedjeljak
Iman, ne diraj mi curicu... Ja sam imala jednu, koja je bila udarana u vrticu, i jednu, koja je udarala... Ne znas sta je gore... Nemoj puc-puc, molim te, molim te....
Megi, bila sam ja u Importanne... pih...sto je dobro nije snizeno... Neko je pitao za bodice... kupis dva dobijes treci (a jedan 17 KM )
Amani
Eto, sad sve spomenuh, osim Lady... njoj jer nije podnijela izvjestaj o novoj teti cuvalici
ja sam vidjela da je jedan bodic 15km, znaci kupis 2 i treci dobijes djaba tako da jedan body dodje 10km
mama2009 i mi smo imali dijagnozu AD Mazali adermom dva mjeseca i nista....ama bas nista! I kaze mi jedna prijateljica za dr. Prohic koja zivi na pofalicima(blizu tramvajske stanice) odvedem Ajsicu, dobijem dijagnozu koja nema vaze sa AD Neki ekcem koji pocinje sa slovom s., zena napravi kremicu od koje nam se povukao i osip i crvenilo hB!! Jest da je kremica 40 KM, al kad joj je nakon treceg mazanja SKROZ nestalo, ja sam rekla da je djaba! Inace lijeci i AD Ali eto, mozda kod tvoje bebice nije AD Ako hocete i dam vam broj tefelona jelenaT Mi danas bili na kont. limfne zlijezde uvecane, produzila nam dr. ospen na 10 dana, misli da je streptokok. Ali nema smisla sad vaditi briseve, posle sirupa tek za nekih 3-4 dana vadimo briseve! Brinu me ove uvecane zlijezde, njemu se to nekako cesto aktivira...a panicim bezveze k''o uvijek!! A za ovaj med i biber Ja sam njemu stavljala samo u tankom sloju na maramu, pa presavijem nekoliko puta i onda na vratic al hajde, necemo vise, moze i alkohol i on zagrijava k''o ova biber kombinacija!!! Nego sad me interesuje idel da mu stavim ovo na vrat...na ove njegove zlijezde
hvala na savjetu bili smo kod iste dr koja je po meni samo ubelha stara i nista vise dala je i nama dijagnozu SEBOREICNI DERMATITIS a to je naziv za AD kod djece do 3 mjeseca starosti, dobro ste cak prosli nama je uzela 100KM za pregled i kremicu koju sam ja bacila jer ima u sebi kortikosteroida
Joj bas mi je zao A je li vam uopste pomagala ova kremica Kod nas se i dan danas pojavi samo po obrascicima, ja malkice u tankom sloju namazem i to prodje... Znam i ja da ima kortikosteroida u sebi, ali ne mazemo je non stop Znaci samo ponekad! A cula sam za neku kremicu iz svedske, cini mi se...koja je odlicna za ove ekceme i dermatitise!! Moram se malo bolje raspitati, jer navodno nema u sebi kortikosteroide!? Probaj sa homeopatijom, cula sam da ima dosta pozitivnih iskustava i rezultata
Mama2009, pa sta je to sa D... Bas mi je zao, sta vam je dala da mazete? Meni su sva ledja u ranama
mama2009 i mi smo imali dijagnozu AD Mazali adermom dva mjeseca i nista....ama bas nista! I kaze mi jedna prijateljica za dr. Prohic koja zivi na pofalicima(blizu tramvajske stanice) odvedem Ajsicu, dobijem dijagnozu koja nema vaze sa AD Neki ekcem koji pocinje sa slovom s., zena napravi kremicu od koje nam se povukao i osip i crvenilo hB!! Jest da je kremica 40 KM, al kad joj je nakon treceg mazanja SKROZ nestalo, ja sam rekla da je djaba! Inace lijeci i AD Ali eto, mozda kod tvoje bebice nije AD Ako hocete i dam vam broj tefelona jelenaT Mi danas bili na kont. limfne zlijezde uvecane, produzila nam dr. ospen na 10 dana, misli da je streptokok. Ali nema smisla sad vaditi briseve, posle sirupa tek za nekih 3-4 dana vadimo briseve! Brinu me ove uvecane zlijezde, njemu se to nekako cesto aktivira...a panicim bezveze k'o uvijek!! A za ovaj med i biber Ja sam njemu stavljala samo u tankom sloju na maramu, pa presavijem nekoliko puta i onda na vratic al hajde, necemo vise, moze i alkohol i on zagrijava k'o ova biber kombinacija!!! Nego sad me interesuje idel da mu stavim ovo na vrat...na ove njegove zlijezde
Magicna Prohicka ...i ja sam se klela u nju...dok ne iscitah...svi ise diagnoze...svi isste kremice...a snabdjeva se kortikosteroidima u susjednoj apoteci
Dobro vece za sve bolesne za tetu Tajru...mama se ...nije mi dijete inace onakvo ...gori je
Amani...nadam se da je momak bolje Mi danas jos nismo imali stolicu...ja cekam ko na jajima
A sto se snizenja tice ...katastrofa samo da vam¸¸javnem...od sutra je u okaidi snizenje...zljmks...ne znate od mene