Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bez zeze u onom tehnomarketu ili vec kako se zove pored Konzuma na Koreji bio je skoro multipraktik, mikser, sokovnik, sjecko, stapni mikser i milion nekih dodataka na snizenju 150km. tri ili pet godina garancije, nisam sad sigurna.
Bez zeze u onom tehnomarketu ili vec kako se zove pored Konzuma na Koreji bio je skoro multipraktik, mikser, sokovnik, sjecko, stapni mikser i milion nekih dodataka na snizenju 150km. tri ili pet godina garancije, nisam sad sigurna.
ma imam ja to sve u jednom, milion nekakvih nastavak, mutilica, nozeva, sjeckalica i sl gluposti, al ne koristim bas mi dekorativno izgleda u kuhinji svi prvo pitaju sta je ovo
Hanady ti si mi zena od prirode kontas sta hocu reci:) znas li sta za herpes na usni,poludit cu.kud je grozan,kud uzas boli.mazem neki melen al slavo prolazi.otkad sad i on
ama herpes je vazda pad imuniteta ja narodni lijek jedna znam i vdijela sma kako prođe do njega al ja sebi nisam koristila al jest moja zaova majkemi u trundoći...ona smola iz uha namažeš i porđe
a ja koristim kremu virolex ua herpes i baš brzo prođe, ima u apotekama nije mu ni neka cijena...ja uvijek imama u tašni...
ja sma nedavno imala u nosu herpes...ničim nisma mogla do njega doć da namažem kad nisma sebi nos otkinula
Ma, da ti nisi nesto pobrkala.
Ja koliko znam i koliko sam koristila, ova smola je učinkovita kod jačmenca
pozdravcic vidim bilo govora o svemu i svacemu ni ja se ne javljam previse, kad mogu od posla a kuci od adne nema sanse cim vidi laptop odmah se mora juric upaliti i gledati tako da do porodiljskog RR samo sa posla
mi smo hb dobro postali smo pravi ljutici, samo nam nesto nije pravo pa se borimo
samo da podijelimo s vama da cemo bar po dr dobiti seku
nadam se da ce bolesne bebare biti dobro
mama2009 i mi smo imali dijagnozu AD Mazali adermom dva mjeseca i nista....ama bas nista! I kaze mi jedna prijateljica za dr. Prohic koja zivi na pofalicima(blizu tramvajske stanice) odvedem Ajsicu, dobijem dijagnozu koja nema vaze sa AD Neki ekcem koji pocinje sa slovom s., zena napravi kremicu od koje nam se povukao i osip i crvenilo hB!! Jest da je kremica 40 KM, al kad joj je nakon treceg mazanja SKROZ nestalo, ja sam rekla da je djaba! Inace lijeci i AD Ali eto, mozda kod tvoje bebice nije AD Ako hocete i dam vam broj tefelona jelenaT Mi danas bili na kont. limfne zlijezde uvecane, produzila nam dr. ospen na 10 dana, misli da je streptokok. Ali nema smisla sad vaditi briseve, posle sirupa tek za nekih 3-4 dana vadimo briseve! Brinu me ove uvecane zlijezde, njemu se to nekako cesto aktivira...a panicim bezveze k'o uvijek!! A za ovaj med i biber Ja sam njemu stavljala samo u tankom sloju na maramu, pa presavijem nekoliko puta i onda na vratic al hajde, necemo vise, moze i alkohol i on zagrijava k'o ova biber kombinacija!!! Nego sad me interesuje idel da mu stavim ovo na vrat...na ove njegove zlijezde
Uglavnom i meni nedostaju mnoge forumasice i Mala, Bambi, tajra,tekija itd itd.
A da samo znas koliko si falila
Megi za , to je najvrjedniji poklon koji Adna moze ikada dobiti
Ja neJmam sokovnik, mislim imam ga, al' ga ne koristim, pa kao da ga nemam...hoces da ti ga posudim bananice ...a, kod mene parola, voce se jede, voda se pije
Rabi ne znam smijes li taj biber i med..mozda neko zna, pa ti javi
prije svega od srca vam zelim sretnu, zdravu i uspjesnu 2012.godinu vidim ima bolesnih bebica , zelim im brzo ozdravljenje Mi smo divno proveli novu, sa dva para i 4 djecice, van grada, ma ljepota, ali je afna 01.01.dobio pljuskavice Danas smo ga vodili na kontrolu i hvala Bogu sve je ok, prolaze i nadam se da ce u pon u vrtic.Tako da sam ja na bolovanju ova tri dana.
Megi i od mene cestitke na malenoj pisujici tekja stavljali smo jednom, nismo imali nikakve nus pojave Evo rece jelenaT da to ne smijem, moze alkohol..ali me interesuje, moze li na ove uvecanje limfne zlijezde
ja sam Adnanu ovaj caj od luka davala na foru Naspem mu u flasicu, i posle jela kad je zedan samo mu dam....on dok ugasi zedj, vec se dobro napio i onda kaze, ovo sok od luka Kako je dobar, a ja samo sto ne