Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nalazi gotovi al na jednom odjelu pao sustav a na drugom sef na godisnjem pa nema ko da potpise nalaz tacno mi muka od svega i pitam se gdje zivimo i kako zivot nista ne vrijedi da sam znala da ce ovako biti uzela bi pare i put Sarajeva ili Splita privatno uradila i vec imala terapiju ili sta vec
ajojjjj pih pa znaju li oni koliko zivaca to kosta
Pocy ne ocekujem ni sekunde da neko place za mnom.vjerujem da kad me neb bilo mjesec dana da bi se totalno zaboravilo da sam postala. al neka meni foruma,ipak sam ja clan 4 godina. svasta prosla sa ovim forumom,hiljadu put mi pomagao.tako da ja ostajem jos uvjek
naravno boničko, nisam ni mislila lično na tebe jer si objasnila da te neJma jer ti je muzek bio slobodan..bas divno..tako i treba...bolje tako kvalitetno provesti vrijeme kada vec mozete..a mi smo "vazda" ovdje, ha ja..niš nećeš propustit osim tako neke situVacije
Pocy ne ocekujem ni sekunde da neko place za mnom.vjerujem da kad me neb bilo mjesec dana da bi se totalno zaboravilo da sam postala. al neka meni foruma,ipak sam ja clan 4 godina. svasta prosla sa ovim forumom,hiljadu put mi pomagao.tako da ja ostajem jos uvjek
ma ovo nije istina... pa ima ih koje ne svarćaju mjesecima pa na njih stalno mislimo i pitamo...acudesa, bambi, baterflay itd... mislim na ovome dorumu ostavila si traga... evo mala nam nije tu mejsec dana...javile se 2 puta ...ečkamo ko ozeblo sunce d ajoj laptop proradi... pa i felix...ona sama sebe malo banuje pa doće nam opet...mislim ovaj forum nije baš tako zaboravan
meni da nema rr-a ja ne znam šta bih na poslu radila po ciejli dan Lady i ja se lomimo od posla a Boga mi, volim i naveče, kada sve smirim sjesti, laptpo u krilo, cigara u usta i opleti po rr-u. muški vazda gledaju neke idiotske filmove pa se ja sa vama baš super zabavim.
A slabo se pise na rr pa se ubih na poslu od dosade
Stos bona brisati postove? Nema potrebe, bas caskamo lijepo Ja volim da se neko sjeti mene i mog djeteta i pita za nas....tako se i ja trudim upitati za koga se sjetim ...ha ja....
ok mi je kad neko pita za nekoga, to mogu shvatiti jer se neke od nas i licno poznaju..ali da se neko naljuti jer mu je post zanemaren ili mu neka tema ili tretman ovdje generalno ne odgovara, sta li, nije dio raje, outsider je, sta ja znam..e to mi je malo čudno
meni da nema rr-a ja ne znam šta bih na poslu radila po ciejli dan Lady i ja se lomimo od posla a Boga mi, volim i naveče, kada sve smirim sjesti, laptpo u krilo, cigara u usta i opleti po rr-u. muški vazda gledaju neke idiotske filmove pa se ja sa vama baš super zabavim.
A slabo se pise na rr pa se ubih na poslu od dosade
hajmo mi sebi nać' još neku temu da ne skapamo od dosade
bijeli luk raspolovi pa namazi hvalile nedavno zene na RR kako to pomaze.
Hanady ti si mi zena od prirode kontas sta hocu reci:) znas li sta za herpes na usni,poludit cu.kud je grozan,kud uzas boli.mazem neki melen al slavo prolazi.otkad sad i on
ama herpes je vazda pad imuniteta ja narodni lijek jedna znam i vdijela sma kako prođe do njega al ja sebi nisam koristila al jest moja zaova majkemi u trundoći...ona smola iz uha namažeš i porđe
a ja koristim kremu virolex ua herpes i baš brzo prođe, ima u apotekama nije mu ni neka cijena...ja uvijek imama u tašni...
ja sma nedavno imala u nosu herpes...ničim nisma mogla do njega doć da namažem kad nisma sebi nos otkinula
uh, jesi li probala?? pece li to?? ja srecom nikad nemam herpes, bar do sada nisam imala,al eto da znam i taj lijek
pravila monte, margarin umutila u vruc puding, krema ispala extra, ma bolja nego kad miksas u hladno
je li ostao dogovor da idete pod sator i na Gorana
ama neće ove izrade...
ja hoći i ladblue hoće moramo mlaenuu sačekat pa čekamo još prijava... ja idem pod šator...a na karana ću dok vidim ko sve die sa pocy imal smisla da im tamo bahnem i sa šatora sve s amnom naravno
ja hoći i ladblue hoće moramo mlaenuu sačekat pa čekamo još prijava... ja idem pod šator...a na karana ću dok vidim ko sve die sa pocy imal smisla da im tamo bahnem i sa šatora sve s amnom naravno
pa rekoh ti..idemo Viki i ja sa muzevima, bracom poderanih gaca bahni, sto da ne..ali moras platiti 30 kerma sjediste mi smo tik do bine...al cu da flertujem sa Goranom
Hanady ti si mi zena od prirode kontas sta hocu reci:) znas li sta za herpes na usni,poludit cu.kud je grozan,kud uzas boli.mazem neki melen al slavo prolazi.otkad sad i on
Neko je ovdje govorio da je najbolje za herpes iscijediti soka iz bijelog luka i malo prislonuti taj luk na bolno mjesto. Kazu, prolazi odmah, ja nisam probala, jer eto jos ga hB ne dobih