Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma sve ok,hvala Bogu.samo jednostavno ispala sam iz nekog stosa pa pokusavam se odviknut od ove zaraze.izgleda bezuspjesno al et vise mi nije to kao nekad i osjecam da je sve vise gubljenje vremena
pa naravno da je gubljenje vremena u većini slučajeva..meni je internet generalno zlo i svjesno prihvatanje ovisnosti ali dobro...nekad i pomaže, ruku na srce.. sve bitno dozirati i naci pravo vrijeme..vidis kako vecina nas to s posla obavlja (naravno, kada bas nemamo posla-bar ja)..ja kuci ne mogu na internet, ma nema šansi..vrlo rijetko...
ja znam. a cudo ti ne znas Lady bdw...bebacha....ja sam negdje na nekoj temi napisala a veze nemam gdje..uglavnpm nesto ovako: ne guraj se da dosjes preko reda...naci ces svoje mjesto i bez toga.. a oni koji su te vrijedni pamtice te i kada nisi tu
Ma bjez ba Ja sam ti ljubomorna do djavola....na sve Djes bona Koko
ma sve ok,hvala Bogu.samo jednostavno ispala sam iz nekog stosa pa pokusavam se odviknut od ove zaraze.izgleda bezuspjesno al et vise mi nije to kao nekad i osjecam da je sve vise gubljenje vremena
a joj hebote što me prepadoste...
ama žene drage šta vam je ...pa forum je ovo... pa nedo mi Bog d anam šta golemo zatreba sve bi i jedna za drugu u vatru skakale da treba... pa i ne zanmo se al smo dio poebnog svijeta...
Rr jeste zaraza al brate i odmor za dušu... ja više volim s avama palamudit ovdje nego se nervirat komenatrima svoijih radnih kolega i kolegica...
ajde boga vam...kakav tuga...pa nismo djeca
ja znam. a cudo ti ne znas Lady bdw...bebacha....ja sam negdje na nekoj temi napisala a veze nemam gdje..uglavnpm nesto ovako: ne guraj se da dosjes preko reda...naci ces svoje mjesto i bez toga.. a oni koji su te vrijedni pamtice te i kada nisi tu
u prolazu...ko Mija Aleksic
ja ne mogu da vjerujem da se neko naljuti i nasekira živ što neko ovdje u ovom virtualnom svijetu tobože nije pitao za nekoga ili ignorise zbog zbrke postova i haosa koji ovdje nastupi--heloooooo..pa fakat niđe veze... ja obično upadnem kao padobranac, ukljucim se u zafrkanciju, pomognem ako mogu, pitam i galamim ako treba i ako odmah ne dobijem odgovor...a sad da se ljutim sto je neko iskulirao moj post...o Bozeee...šega živa
a meni su najjače one sto se naljute pa ih nema neko vrijeme, pa kad ispušu opet se vrate i upadnu kao da nista nije bilo, ili promjene nick totalno...pa ih ko fole ovdje neko kao poželio
ma nije nikakva tuga nego stvar je u tome sto se u zadnje vrijeme rjetko sta moze procitat normalno,kao sto je prije.sad nesto vazda neke izmiljenje situacije,gluposti i slicno.najvise se javljam na ovoj temi.a i ovdje cesto ti treba vremena da se ubacis u pricu.jednostavno nesto mi se ovi dana neda pisat 3-4 pa da bi neko nesto odg.ovo nije nikakva kritika ni nista slicno.samo et nije mi to vise furka.ovo naravno ne znaci da sad demostrativno napustam forum tu sam ja ,redovno citam,i pisat. al et pokusavam se distancirat koliko je moguce od interneta jer sad skontala d bas puno vremena provodim za comp.
cccc ne Poky biti tako kriticna ajoj.... postoje virtuelna prijateljstva i virtuelno-stvarna bebacha za ovo drugo postoji sms ili fiksni tel...jeftinije je jel tako drugarice moje stvorila sam malo "pometnje" odoh da se opet foliram
za mene ne mora nikada niko d apita... a ja nekaa za nekog pitam a nekad ne...sve mi zavisi i kako sma raspoložena...
mislim svi mi imamao dušu...ja znam namjerno ne tovoriti neke teme ako sa dan prije plakala jer mi je do suprugovog rođaka žena obolila pa bi me još neka info slična tome dodutka... šta da radim nisma u stanju uvijek boriti s esa vjetrenjačama
a sama svijet ja spasiti ne mogu...da mogu ja bih rado
meni da nema rr-a ja ne znam šta bih na poslu radila po ciejli dan Lady i ja se lomimo od posla a Boga mi, volim i naveče, kada sve smirim sjesti, laptpo u krilo, cigara u usta i opleti po rr-u. muški vazda gledaju neke idiotske filmove pa se ja sa vama baš super zabavim.
ma nije nikakva tuga nego stvar je u tome sto se u zadnje vrijeme rjetko sta moze procitat normalno,kao sto je prije.sad nesto vazda neke izmiljenje situacije,gluposti i slicno.najvise se javljam na ovoj temi.a i ovdje cesto ti treba vremena da se ubacis u pricu.jednostavno nesto mi se ovi dana neda pisat 3-4 pa da bi neko nesto odg.ovo nije nikakva kritika ni nista slicno.samo et nije mi to vise furka.ovo naravno ne znaci da sad demostrativno napustam forum tu sam ja ,redovno citam,i pisat. al et pokusavam se distancirat koliko je moguce od interneta jer sad skontala d bas puno vremena provodim za comp.
to mi je ok sasvim, tvoji razlozi..i ja tako nekad..ali nemoj sad očekivati da cemo plakati za tobom..,ne daj Boze takve situVacije...
skonta da moze i takohajdi sad nastavte kad sam vas prekinula
odma se palite nije meni ba krivo sto niko ne pita za mene(a pitaju zene )nit sto me ignorisete nego et doslo mi tako,imam vaznijeg,pametnijeg i korisnijeg posla mozda je svemu ovome doprinjela situacija da nam je tajo bio slobodan 4 dana pa smo bili svi zajedno pa nam bilo lijepo skonta da moze i tako hehe
o kakvim autorskim pravima je bilo rijec??? tema zakljucana, a ja je tek nadjoh zasto neko hoce da se izbori za svoju sliku?? je li to povezano sa onom vrecom sa BB?? uh jesam neupucena, pojasnite mi
mene nije bilo nekoliko dana... a mješam se u sve ko onaj zvjezdin margarin sa reklame
za mene ne mora nikada niko d apita... a ja nekaa za nekog pitam a nekad ne...sve mi zavisi i kako sma raspoložena...
mislim svi mi imamao dušu...ja znam namjerno ne tovoriti neke teme ako sa dan prije plakala jer mi je do suprugovog rođaka žena obolila pa bi me još neka info slična tome dodutka... šta da radim nisma u stanju uvijek boriti s esa vjetrenjačama
a sama svijet ja spasiti ne mogu...da mogu ja bih rado
ja se zaista rastužim na tužne priče i situVacije (one stvarne, ne zaHebancije)...poput nase Nejre i Fatimice i sl. to mogu osjećati i pitati za njih..ali sto se neko naljutio na nekoj tamo temi bezveznoj i otisao i vratio se s drugim nickom a nista mu ne fali u životu hB e pa stvarno ....da se rokneššššš
< Poruku je uredio pocahontas -- 4.1.2012 13:36:56 >
nalazi gotovi al na jednom odjelu pao sustav a na drugom sef na godisnjem pa nema ko da potpise nalaz tacno mi muka od svega i pitam se gdje zivimo i kako zivot nista ne vrijedi da sam znala da ce ovako biti uzela bi pare i put Sarajeva ili Splita privatno uradila i vec imala terapiju ili sta vec
svašta... sad još zakuhajte da moram brista postove pa da stanem vrištata iza glasa jer horna nisam... šta je meni na duši i šta mi se dešava i ne pišem a došla mozak odmorit ...sad ću još brisat postove
Pocy ne ocekujem ni sekunde da neko place za mnom.vjerujem da kad me neb bilo mjesec dana da bi se totalno zaboravilo da sam postala. al neka meni foruma,ipak sam ja clan 4 godina. svasta prosla sa ovim forumom,hiljadu put mi pomagao.tako da ja ostajem jos uvjek
nalazi gotovi al na jednom odjelu pao sustav a na drugom sef na godisnjem pa nema ko da potpise nalaz tacno mi muka od svega i pitam se gdje zivimo i kako zivot nista ne vrijedi da sam znala da ce ovako biti uzela bi pare i put Sarajeva ili Splita privatno uradila i vec imala terapiju ili sta vec
užas....
e heboga patak d asi znala trebala si ovamo doć i radit...al hajd blizu si nalaza...valjda budu do sutra potpisani