Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
vidiš, mogla sam i ja napokon doći na BB. ako Nađa opet ne dobije temp. ili nešto slično.
joj kako si ovo napisala, pravi crni humor,,,tuga i smijeh u isto vrijeme... jadno dijete ti se fakat napati...njoj treba rehabilitacija i fojnica...
pa šta ću ženo, kad ne mogu ništa planirati. svako malo, ničim izazvana razboli se.
znam, evo čitam od jutros, polomih se..nisam nikako pisala kako su bili ovi praznici... bas mi je zao..fakat nju uvijek nesto spopadne, a tebi svaka cast kako ne pobudalis..
ja pušim slims evu sa 2,80 skočila je na 3,00 s tim da odmah kažem da sma preksinoć u utoci u kralja tomislava našla u zalihama po staroj cijeni...kaže žena nisu radili incventuru godišnju tel će za vikend i onda pšos taroj cjeni nek odu te jer nisu popisane...ja ti fino kupim 4 kutije nek se nađe
nije meni frka nek skupljaju, znam i što i sve je meni jasno... samo eto treba bar smanjit da ne dajemo previš love na nešto što stavrno nije dobro... al hajd...izdžo je mujio i gore i ja ću poskupljenje cigara
A jeste li razmisljale o električnoj cigari? Mislim da je sad ima kupiti i kod nas, a znam par ljudi koji su se bas uspjeli naviknuti na nju i odbaciti ove regularne. Moja mama nije uspjela jer joj se već u prvom danu pokvarila a naravno nikako da se pokrene da je popravi. Možda to uradi kad šteka bude tih 126KM
Još negdje 90'tih mi je neko ispričao da čovjek ako puši Marlboro u svom cijelom životu popuši najnoviji Mercedes!
Ja fakat nisam čula nikakve negativnosti, ali zar može to biti štetnije od pravih A mislim da bi konkurencija bila spremna podvaliti bilo kakve 'informacije' u medije tako da ja ne vjerujem ni čemu, ali zapravo mi je svejedno jer ne pušim...
Ja fakat nisam čula nikakve negativnosti, ali zar može to biti štetnije od pravih A mislim da bi konkurencija bila spremna podvaliti bilo kakve 'informacije' u medije tako da ja ne vjerujem ni čemu, ali zapravo mi je svejedno jer ne pušim...
ja čuh... nekoliko ljudi je brzinom svjetlosti zavšilo u bolnici radi oštećenja plućne maramice...sad svi su bili na cigareti toj...al je do nje ili nije nije niko potvrdio najprije ovdje na forumu je neko ti napisao, mislim dida79 a onda i meni muž reče kod nejga kolega na poslu
A jeste li razmisljale o električnoj cigari? Mislim da je sad ima kupiti i kod nas, a znam par ljudi koji su se bas uspjeli naviknuti na nju i odbaciti ove regularne. Moja mama nije uspjela jer joj se već u prvom danu pokvarila a naravno nikako da se pokrene da je popravi. Možda to uradi kad šteka bude tih 126KM
Još negdje 90'tih mi je neko ispričao da čovjek ako puši Marlboro u svom cijelom životu popuši najnoviji Mercedes!
ma i ove električne su ubleha, ali dobro...znam i ja par ljudi ko fol presli na ovu ali nidje veze...za par sedmica vratili se pravom pušenju ili puši kako treba ili nemoj nikako! ja bar tako mislim! kavi flasteri i te karafeke.. a sada kada krenu sa obaveznim Health Warinings na kutijama sa crnim debelim slovima tipa SMOKING KILLS odnosno PUSENJE UBIJA ili UZORKUJE RAK PLUCA I SRCANI UDAR I SL. kuku vam se
A ta upozorenja na kutijama su meni prava glupost. Možda to pali za one koji ne puše pa da ni ne počnu, ali pušače čisto sumnjam da i to može natjerati da prestanu. Takve navike se rješavaju prvo u glavi pa onda dalje...
Uostalom, meni je fakat užasno da su u prošlom stoljeću bombardirali reklamama za cigarete dok više od pola svijeta nije počelo pušiti, a sad si odjednom 'druga' klasa ako pušiš i odjednom nameću tu kampanju protiv pušenja.
Ja djecu polijegala, maleni zaspao, Anuska jos prica i hrani medu po krevetcu, a ja da se bacim na pripreme za Bozic, jutros kad me moj sragi sin prije 5h probudio skontala sam da je Bozic u subotu, a ja nista jos nisam pocela spremati pa me frka uhvatila, ja mislila ima jos 6-7 dana do Bozica, a odakle mi ta misao nemam pojma . ps. najlakse mi je ovu ladyblue ugostiti
ljudi, ima li smisla sto mi je dijete vani po ovakvom vremenu..je li vi vidite maglu ili
ja se evo dvoumim da li da izadjemo,mada je meni vise mrsko izaci iz pidzame nego sto je magla a kakva je sinoc strasna magla bila,kao u filmovima vidis je kako nadire...nista se nije vidjelo,ne vidis linije na cesti strava
Pozz, sretna Nova i sve najljepše svima od srca ako vam je prošla bila loša neka vam ova bude milion puta bolja, i zdravlja,zdravlja,zdravlja.... Nadam se da ste lijepo provele praznike i da ste bar malo zaboraile na problemčiće , dječici veeeeeliiiki eto pa pa budite dobri i veseli