pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: vjestica nama srećom još nikada nisu rekli upala grla, nit smo dobili antibiotik ja je sad doduše nisam ni vodila ljekaru, nego sam se sa 3 različite pedijatrice konsultovala sve su rekle viroza + zubići (nama su tek nedavno krenuli zubići, 1 je dobilasa 13 mjeseci, taj nismo ni osjetili, a sad je 4 u kratko vrijeme) ima oko 5 stolica dnevno i neće da jede ma kakva viroza. to im je glavni izgovor ako ne kažu da je upala grla. to su zubi kao kod NAđe i Anderejevića. koji zubi joj rastu? ima li dvojke? nas su donje dvoje uništile. ama ljudi, nema temperature SAMO od rasta zuba..uvijek se to poklopi s nečim drugim poput virozem, uple grla i sl.. rast zuba je prirodna pojava i ako je sve normalno temperature ne bi trebalo da bude nikad...ako se pojavi, to je znak za uzbunu..treba ispitati sve ostalo, tj. od čega je zapravo ta temperatura... mi se lijepo proveli za novu, odmorili, bili na bazenu, na planini..ma bas uzivancija...sto se tice bazena, ja mislila bježaće glavom bez obzira, kad ono dijete se brčkalo i sav sretan, ma presretan cijeli dan...doduše, smotani mama i tata nisu djetetu ponijeli svu ratnu opremu, šlauf, plivalice i tako to, i on jadan kaže da ga pustim da sam pliva i ja još luđa, pustim ga...dijete se nagutalo vode, ali sta ima veze IZVORNA PORUKA: tajra Koliko cesto vasa djeca peru ruke? I zube? Ovu moju R. ne mogu izvesti iz kupatila Samo ceka da joj budu "pijave juke"...i mi sinoc u igraoni u Alti, toalet kao iz zemlje patuljaka, nesto preslatko i preminijaturno, R. je tri puta išao da pere ruke, dva puta da piški (od toga je jednom piškio, a drugi put nas je zeznuo i samo je to iskoristio da pušta vodu ), a treći put je kakio sav sretan e pa stvarno..a slika njega kako sjedi na onoj maleckoj šolji mi je da puknem od šege ..o pranju zuba da ne pričam..stalno bi ih glancao, pa onda malo četkicom zada po pranju lavaboa, malo pločice oriba i tako..ja četkice svaki dan moram kupovati