Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada koji linex mu dajes. Nama je pedijatrica rekla, posto Luka ima bas explozivne i zitke stolice d amu ukljucim linex ali kapsule, a ne onaj prasak, jer kao od praska nema vajde.
vidim i ja da nema ...jos se cudim jer meni djeluje...naravno kapsule...a kontam isto...vala sutra kapsule kupujem
meni je Linex baby 0 bodova. uključi mu i Prolife, nećeš se izraditi.
i to je probiotik?! je li...nema hemije
probiotik i čini mi se B vitamini. meni se sa Nađom pokazo odličnim. eto proljev sam joj za 2 dana zaustavila. doduše ja dajem i homeopatske bobice pa i one baš pomažu kod zuba. linex-om sam je morila prvih nekoliko zuba i skontala da od njega nemam nikakvog hajra.
A otkad ide linex u kapsulama...mi smo taman potrošili linex prah, onaj baby...i konta šta da kupim da imam u pročuvi... Ja joj danas ne dadoh linex, kakica joj rjeđa nego inače, onako kremasta (opisa mi ).
ma samo otvoris kapsulu i istreses prah...davno je to meni mira rekla...linex ne mozes overdozirat tj. moze se i najmanjim bebama dati...samo sto sam ja "pametna" mislila da je baby isto to samo fino prah vec...ne moram otvarati kapsule...neg ko gospodja istresem...e vidis...nije isto
A otkad ide linex u kapsulama...mi smo taman potrošili linex prah, onaj baby...i konta šta da kupim da imam u pročuvi... Ja joj danas ne dadoh linex, kakica joj rjeđa nego inače, onako kremasta (opisa mi ).
može i Linex u kapsulama, malo je jači. istreseš prah u kašičicu i saspeš joj u usta jer jedino tago ga neće uspjeti pljunuti jer joj se zalijepi po jeziku i nepcetu
Ti hemiju ni u školi nisi mogla smisliti...k'o da gledam
ma ne bi vjerovala sta sam ja u stanju u sebe unjeti...kad me recimo glava boli...ili vrat...ja se kljukam pravo...al djetetu...jok...nema sanse citav zivot sam na antibioticima...ne znam ozdraviti bez njih...i mislim da je to i razlog...sto sam konstantno na pencilinima bila...jer se kod nas sve tako lijecilo...a onda me brat malo "educiro" ...on je dr.biohemije...kad mi je poceo tumaciti...i tumaciti...eh tu sam crtu povukla...A. nece nikad ako bas ne bude morao...a sto se hemije tice...imala sam 5 uvijek ...fizika mi ne ide
iman ne rece mi jel ok davati bebama ovu cveklu iz tegli...ja joj do sada nisam davala to jer nisam znala mogu li?
Moja jede, nisu to sad neke količine ali jede...jela je i kiselu kupus salatu i onu mješanu jaku s paprikama. Ona voli kiselo pa traži a ja dajem...ne znam što ne bi smjela
ma kontam mozda radi konzervansa...ima ga vise nego u bebi hrani koja se kupuje u teglicama
Ti hemiju ni u školi nisi mogla smisliti...k'o da gledam
ma ne bi vjerovala sta sam ja u stanju u sebe unjeti...kad me recimo glava boli...ili vrat...ja se kljukam pravo...al djetetu...jok...nema sanse citav zivot sam na antibioticima...ne znam ozdraviti bez njih...i mislim da je to i razlog...sto sam konstantno na pencilinima bila...jer se kod nas sve tako lijecilo...a onda me brat malo "educiro" ...on je dr.biohemije...kad mi je poceo tumaciti...i tumaciti...eh tu sam crtu povukla...A. nece nikad ako bas ne bude morao...a sto se hemije tice...imala sam 5 uvijek ...fizika mi ne ide
Ja sam takva sa sobom, ja ne pijem tablete nikad, osim kad me pms strefi a to je urijetko popijem paracetamol...i kad moram(tipa one ešerihije i poslije poroda antibiotike)...ali nema šanse mene uvjeriti kad sam i najprehlađenija da popijem one fazone tipa tylol hot itd.
Da mi nisu svi Dr podvukli da Iman zbog šuma na srcu MORA piti antibiotik bez odlaganja i s njom bi isto radila...ovako moram.
Al mrzim tablete, više vjerujem prirodi...
Kada se mora...mora se...to je druga stvar...isto kao i kod jjelenine Ane e...ali isto tako vjerujem da 80% djece ne mora, iako im prepisu...kao sto je sada prepisao Andreju...bez nalaza...bez icega...samo zato sto mu je grlo malo crveno bilo