Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady, kud ces bolje i mi smo za dlaku otisli u BG, al Nonce se razbolio, otkazali smo.... sad ti se i ja divim
Lady26,gdje ces? pricaj sa mnom
dadada, ljubi nam komsiju
Noa isto daaanima ne jede, ja ne znam kako uspije....ali mislim da me pravi budalom i da ispituje dokle moze da me za....va lud je za cokoladom, grisinijem, kinder jajeTom a slano, ni pod razno, kaze : To je pujavo (to je prljavo) ili kaze: Netem ja, boji mene pupa sve sam kontala da ne moze gutat ali kad moze cokoladu,grisini, i jos neku noc i sudzuku ugledao na stolu i to je jeo, e pa definitivno me zeza....
ma kontam mozda radi konzervansa...ima ga vise nego u bebi hrani koja se kupuje u teglicama
Ne znam koristi li mi sveki konzervans uopće, pitaću je...al kažem ti nije to nešto često a ni puno, ali jest jela...pogotovo mješanu salatu...sva se strese na nju ali papa
pa pitam za cveklu jel ti sveki i cveklu kiselila? prije se u domace kisele salate stavljala esencija...a sada ne znam sta ide i jel se nesto promjenilo
nema toga kod mene, al eto hb mm se ne zali
Rose imas li sokovnik? Ako imas fino uzmes jabuku, najbolej zelenu, mrkvu, cveklu, limuniscjedis, u to dodas med i das joj da popije. Nemas od toga boljeg za krvnu sliku, a i za imunitet. Meni ej zao sto Anu ni pod razno ne mogu natjerati da popije, ponekad par sprica joj na prevaru dam,ali zato ubacujem joj cveklu u hranu. Cvekle imas kupiti aman na svakom koraku...pijaca, mercator, interex, konzum, kod mene i u lokalnom granapu. Za krvnu sliku je takodje odlicno u sokovnik ubaciti par mrkvih i saku spinata i iscjediti i to popiti, mala je kolicina pa se lako popije. Nego je li tebi Soraja jos na AD, ako jeste nema sanse da je dijete anemicno, evo moj luka dok je dojio zeljezo mu bilo malo ispod 4, a posle mjesec dana AD dijetetu zeljezo 9. Bez ikakve dodatne "prehrane" lijekova i ostalog.
nama jos nisu ostale krenule, ne osjetim nista, al osjeti moj mozak ...vratili se jucer, mm danas radio, sutra M prvi dan u novom vrticu, meni ispit za 7 dana...sve u svemu, loodilo:) kod vas?
Ja slucajno napipala, obje krenule u isto vrijeme, sad su negdje na pola vani...hB vise... Oooo sretno u vrticu novom i drzim palceve za ispit Koji ste vrtic odabrali na kraju?
hvala, sumnjam za ispit jer mi je dosao bas prerano nakon praznika al eto, moram izaci...a vrtic Pony pa sta Bog da
Ola zene. Teacher nek si bila u pidzami i ja sam inace ja to cesto al sta fali, iskusnije zene znaju da mm ne zanima vesh nego stvari ispod vesha . Moram vas malkice nasmijati ko kad citav dan s A. u wc-u i oko wc-a. Lady nisam te vidjela od ljubomore sto si mi smrsala , cuvaj slatku djevojcicu . Tajra i ja svaki apsolutno zubic sam s A. predeverala ali svaki, i te upale uha me najvise brinu, a antibiotike sad minimalno koristim i kad su bolesni odem da provjere pluca i kucna terapija. Idem i ja jos malo pajkiti .