Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro jutro svima, ja pospana nisam sinoc nikako mogla spavati djecak se vrtio nesto pa se svaki put probudim da ga pokrijem a vruce mu u vreci pa ga ne stavljam u nju nervoza ga uhvati. joj jedva gledam na oci sad na poslu sjediti do 5 . sinoc sam bila na roditeljskom u jaslicama jest mi to slatko roditeljski hahahah
Mozda sam ja budala, ali ne vjerujem u "nahladu"... Bolesti izazivaju bakterije i virusi, a njih ces uvijek vise naci u prostoriji, nego na cistom snijegu... Vani lijepo nosic procuri i izbaci svo "smece"...
ma upravu si, ali prošle godine nakon igranja i pravljenja snješka fasovao je turu 3 dana i kojekakve upale.. Ne znam šta je bio okidač da se tako razboli ali eto jeste, možda smo previše bili vani. Ma hajde ko će ga znati više... Evo večeras ti javim za čizme
moje malo djete doruckuje a to se nije desilo vec dugooooo namazala mu kiflu Lino Ladom i djete jede ko veliki i samo govori "tada,tada" mama vjestica sakrila sve cokolade i kad trazi ja se pravim da nerazumijem a voli cokoladu vise nego mene
mama koji sex shop drzi , posto ja u Sa znam samo jedan da ima, a znam i stariju i mladju tetu sto rade , i obje su predivne i preljubazne. Nasi sex shopovi bas slab izbor imaju, zato sam ja rodicu zamolila da mi kod njih u Holandiji kupi posto dolazi za Bozic pa da pravo obradujem mm i zaovu sa poklonom, tako orginalne stvarcice imaju za male pare.
Tajra ne bih ni ja nosala da se moja djeca nisu zacenjivala od placa i poplave skroz. Tersali djeca samo tako, ne znam ko ih ovakve napravi . Mi imamo graco ljuljasku i sa vibracijom i sa ljuljanjem i sa muzikom, ali nista ne pali kad naidje zuta minuta. Evo sad sam mu dala onaj sipercic sa gumom i on njega zvanja i super raspolozenje, cim mu ispadne iz usta vristi za ne povjerovati . Cak imam i jedna kolica u kuci u kojima ga vozam za sobom gdje god podjem, ali i to pali par minuta. I sad mi neko kaze najteze je kad prohodaju, ma meni je najlakse, samo da ih iz ruku ispustim vise ...nemajka sta ces
Ne mogu vas poFatat Deniz...ovo je perfektno...hocu i ja da "tuta trening" tako prodje
Poky...da bog da se vi meni ostarili skupa i stapovima po kuci se ganjali
Mi smo jucer citav dan proveli vani...tj. samo usli da jedemo i na popodnevno spavanje...ostalo sve na snijegu...ispred zgrade...napravili smo dva s.blijedica...sad kroz prozor gledam, oba su srusena ...ne znam kome je to merak...bezze pravo...a bas su dobri bili...Sad odosmo opet...imamo dogovoren snjesko bLijedic sastanak