Emica_sa
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tekja Pocy, Iman pocnite prvo sa viljuskom gnjeciti hranu, potom sitno sjeckati komadice, pa tek onda uvoditi 'normalnu' hranu... Sahara i mi smo tako...tapkali gdje niko nije ...evo vam jedan osmijeh od mog snjegoljupca http://img830.imageshack.us/img830/6913/pc190004i.jpg felix, divno sto te A. slusao...ova djeca ascare vole starije gnjaviti...i V. su zanimljivija veca djeca...tako valjda uce bolje zijane ovako smo mi prestali blendati, a blendali smo sigurno dok nije imala 18mj., mozda i vise. sad nekad izgnjecim, isitnim i pojede, a meso voli i onako u komadu, uzme u ruku i zvace, voli meso- nekidan za tren pojela sudzukicu, hoce i batak i tako to.... Ja nisam nikada blendala,mozda samo par puta,samo viljuskom,a meso nisu nikada nesto pretjerano volili,pojedu nesto,ali sve je to slabo Kako beba u pupi? dobro je, hb, idem kasnije na UZ, jedva cekam da vidim bebu, nadam se da ce biti raspolzenija za snimanje nego prosli put ja inace ovih dana imam puuuno posla,. pismene i tako to, pa me nema tako cesto, ne mogu vas upratiti. lana jos nije bila na snijegu, nemam je kad izvesti i evo na posao cu za pola sata, tj na UZ pa na posao, a i sutra druga smjena, pa mi se ne isplati silaziti s njom ujutro radi pola sata (dok se obucemo i sidjemo prodje pola sata, pa jos dok se vratimo i skinemo isto toliko) a ona spava vec u 12, pa bas nezgodan timing. cekam cetvrtak da budem 2.smjena pa cemo valjda izletiti. al eto u ned. smo se nahodale, mada nije bilo snijega Ja svog sinoc izvela 15 minuta kad je muz dosao,a curica citavo vrijeme preplakala,muz me zvao da se vratim,jer je nije mogao smiriti.U zadnje vrijeme non stop place,ako ja s njim negdje izadem.Ja sa njima nema sanse da izadem na snijeg sama,zato mi stojimo na prozoru i gledamo ko izbjeglice vani snijeg