Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
poci, sretan godisnjica tajre ajd bar ne razgrcu po travi tu ga ima sigurno u avliji vasoj . bebacha maleni je obrve ko nacrtane bas je meden . Jel uzivo , kako vi udjoste u kucu ?
mama2009 šalila sma se hebote...znaš da ja kad brišem i ne pišem da ću sve i da si ime napisla neka ga nek se zna gdje je
bebacha premden je
bas je uzivao.ovo je bio njegov prvi susret sa snijegom.valjali smo,dirali snijeg.uzivali maximalno.bas je bio smjesan,uzme snijeg i odna hoce da ga vrati na mjesto gdje je bio a mi nemamo problema s ulaskom u kucu.ja njemu uvjek nesto obecam sto voli.sad sam rekla hajmo pit mlijeko i spavat,samo dosao do vrata
dobar vam ovaj lijepi snijezni dan moja djecica evo cvrkucu ispod kuce,milina jedna i ja bih sa njima,ali moram burek praviti Amani nadam se da nam drug nece imati turu za rodjendan,da ga sto ljepse proslavi mersiha,bebacha djecica su sve vas ljubimoooooo
ja sam bijesna da vidite samo dorucak, rucak i uzinu u ovom nasem vrticu koji je dosad bio genijalan...uzas. plus za paketice se treba platiti 30 KM, a ako ne zelite ne trebate ni dovesti dijete??? svaka cast za 2 mjeseca otkad su se preselili uspjeli su da postanu dno dna
bebacha premeden je, kakve oke masala ... ja cekam mm da dodje da ostane sa lukom pa da malo anu izvedem. Sinoc je sva u cudu bila kad sam je spustila da hoda po snijegu i djete sve uzela da skakuce na jednoj nozi, a kad posli u kucu ja otresam cipele ispred vrata, ona otrese pa se vrati pa opet ugazi u snijeg i tako jedno deset puta, cudno joj sto su joj cipele bijele
vesela merkator ti ima super porgram kutija većih ukrasnih.... imaš i kovkaste i pravougaonik i okrugle...sad sigurno imaju i lijep izbor jer su božićni praznici i novogodišnji tu...
ja sam na socijalnom uzimala često te velike kutije bude stavrno prelijepo dizjaniranih
leona čuj da platiš paketić...pa nisu trebali ni organizirati onda...užas... a hrana žao mi je
mersiha premeden ti je taj ''dundo'' dragi
ima...al nemoj onda gledati na rafama one sastavljene kutije... oni maju kutije sa dezenom rastavljene ( bar su imali) koje sama sasatviš.... to i jesu uglavnom dječiji dezeni...al u nijansama zelene meni su poslužile i za velike provjeri ti to kod njih direktno...pitaj ih... na socijalnom su stajale te sklopljene na donjoj polici ispod onih dždiža rođendanskih
ima...al nemoj onda gledati na rafama one sastavljene kutije... oni maju kutije sa dezenom rastavljene ( bar su imali) koje sama sasatviš.... to i jesu uglavnom dječiji dezeni...al u nijansama zelene meni su poslužile i za velike provjeri ti to kod njih direktno...pitaj ih... na socijalnom su stajale te sklopljene na donjoj polici ispod onih dždiža rođendanskih
pa zar ima negdje vrtića gdje džaba daju paketiće???
ma nema vjerovatno...al nisu trebali ni ići u tu akdtivnost ako treže 30 Km za isto...mislim mogli su nekoag obuću u deda mraza odjelo 10 Km i kupiti djeci paketiće eno u emrkatoru po 11 km paketići...pa nek roditelji plate 11 km...samo eto da se obilježo...a oni kupe odjelo za 20 km i imaju za sve godine... mislim ok...lijepa incijativa...al u zimskom periodu možda neko od roditelja i nemože sda lake šale izvalit 30 km il za dvoje djece 60 km da bi bili na toj zabavi... a u svakom do slu�ajeva dovelu su u poziciju da djecu razdvoje na ovaj ili onaj na�in...meni se to ne dopada...mrzim tazdavjanje djece... a �im ti pare tražoš u decembru neplanirane iz nov�anika roditelju bome lako si ih razdvojio
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.12.2011 12:17:11 >