leona81
|
IZVORNA PORUKA: bebacha Sto se tice toga da je hrana bila domaca a sad iz restorana,oko toga se imas pravo bunit,jer nije uredu. a sto se tice menia.piza i nije bas najbolji obrok,al przenice se oduvjek idu za dorucak.jaja su zdrava koliko ja znam.muskalica takode,teletina,vjerovatno malo povrca.tvoje ide u vrtic,i mislim da generalno previse ocelkujes kada sam je upisala u vrtic, prvo sta sam gledala su uslovi, hrana, tete, lokacija, i bio mi je jako bitan prvi dojam kad sam razgovarala sa vlasnicom, obisla sam ih nekoliko i ovaj me kupio na prvu, iako je bio u stanu npr, ali moja curica je tad imala 16 mj, teta je nosala na rukama da zaspi i da lakse prebrodi adaptaciju jer dotad nikad sama nije zaspala, a dojila je jos...moje dijete koje kuci nista nije jelo, toliko se projelo tamo da je to nevjerovatno. jela je divnu domacu hranu, bila sita, presvucena i zadovoljna. nikad nije bila gladna dok se nisu preselili i uzeli restoran da im pravi hranu. prvo sto se ja zrtvujem iz dana u dan da je vodim na drugi kraj grada i gubim po sat i po u prometu, a prije mi je bilo 10 min pjeske. drugo sto sam ja jaaaako teska po pitanju prehrane i zelim da svom djetetu pruzim najbolje, a ovo sam isto mogla dobiti u drzavnom vrticu za 150 KM, zar ne? a ja placam 300. i jos pored toga, sto je izgleda sad moje dijete postalo cisti profit, te se trazi 30 KM ili...da dijete uopste ne dodje taj dan? ja vrlo dobro znam sta je muckalica ako je ja napravim a sta je muckalica iz restorana. i to nije hrana za dijete. isto tako przenice joj ja u 2 godine nisam nikada dala, jedno je da su jeli kuhana jaja za dorucak ali przenice ne jedem ni ja, ali ok da su to przenice koje oni prave, ni to nije problem, vec przenice iz restorana? a pica? za dorucak pica? i to jednom sedmicno, cijeli mjesec?