Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stavljam ja vegetu i biber malo a bananice bas se iznenadi dajes majonezu a ne stavljas zacine .... Jelena bas tako kad nesto nece nece , kao voce mozete vi meni govoriti sta ocete ja nema kako nisam pokusavala na sve nacine al on stavi u usta i odma ispljune i vice fuj kaka ......mandarine, naranndze, breskve domace imali svjeze ko med ma nijedne pojo nije ,grozdje, sljive, ma nema sanse jedino od skoroa jabuku poceo pomalo zalogaj dva . Ni ne silim hos nes nemoras sta cu ja .... Rose mob je dobar
Ne bih da me ko pogresno razumije, ali mame kojima djeca nemaju problem sa jelom lako im je reci daji zdravo, nemoj ovo, nemoj ono. Meni se desilo da ana dan i po nije komadica stavila u usta jer nije htjela zdravo, a ja joj nisam htjela dati nezdravo i jos bi ona gladovala da ja nisam popustila, jednostavno takvo dijete kad nesto nece nema sanse, nece pa nece.
Da ima smajli koji se klanja, sad bih ga stavila.... Ja kazem, samo govorite masala, kad pisete da djeca jedu... Meni je bukvalno svaki Lanin obrok kao kondicioni trening....
to je definitivno da u vrticu bolje jedu bar moj jede tamo stvari koje kuci nece ni da pomirise kad mi kaze teta jeo jabuku jeo kivi, mandarinama se davi jede supu bez problema ja nju pitam pricamo li mi o istom djetetu jer kuci sa vocem ogromni problem osim klementina i pije od narance sok cjedjeni svaki dan. supe konstanto odbija u zadnje vrijeme.
probat cu da se javim, jer me opasno monitor zeza...u pola frke se ugasi, a centralna radi li radi
Glupa turo bjezi od Amana ...nadam se da je danas vec bolje
Mersiha, bebacha, djecaci su divni..ljubi ih teta A.
za Deniz i tutu...ma ona je meni prava pametnica
Ishrana djeteta - osobni izbor...sta imam ja nekom pametovat sta ce nuditi svom djetetu, pa je l'? A u sustini se slazem sa Jelenom, lako je mama cija djeca sve jedu...V. je davno imao fazu nejela i ja je jos nisam zaboravila...ne ponovilo se nikad... ...
Leona, ako si toliko nezadovoljna, ispisi malenu iz vrtica...ako se ne misle mijenjati nabolje onda nema smisla cekati i kukati...sretno...
Tiki, sretno na pregledu...nadam se da ce bebac mahati, kao sto je nama V. nekad
to je definitivno da u vrticu bolje jedu bar moj jede tamo stvari koje kuci nece ni da pomirise kad mi kaze teta jeo jabuku jeo kivi, mandarinama se davi jede supu bez problema ja nju pitam pricamo li mi o istom djetetu jer kuci sa vocem ogromni problem osim klementina i pije od narance sok cjedjeni svaki dan. supe konstanto odbija u zadnje vrijeme.
Hajde sreća onda da ti je tamo, ... je li više nikako nije bio bolestan?? Koliko ste sastavili da je zdrav u vrtiću?
baš tako u vrtiću moja kći tamami paradajz a kući ništa a sinoć u neka doba viče: ja volim dajz aaaiiiiii
moja je uvijek zdrava hB, jednom u 2-3 mjeseca nosić procuri, u 4-5 mjeseci ima turu Puno češće nego djeca koju poznajem a kući ih teta čuva il su pak s mamom
moja je uvijek zdrava hB, jednom u 2-3 mjeseca nosić procuri, u 4-5 mjeseci ima turu Puno češće nego djeca koju poznajem a kući ih teta čuva il su pak s mamom
Hajde sreća onda da ti je tamo, ... je li više nikako nije bio bolestan?? Koliko ste sastavili da je zdrav u vrtiću?
odonda nije bio bolestan hvala Bogu od kad smo gledali tetu mislim ne ide stalno u vrtic isao 2 sedmice pa jednu bio kod mojih i sad opet ide. gledam da ga vadim koliko mogu bar da zimu preguramo, kad bi izdrzao do nove godine festa bi bila jer ja sam od nove na odmoru 2 sedmice pa bi malo i on odmorio. uglavnom mjesec dana ima da kucnem o drvo da je dobro. iako vidim dosta djece hvali u vrticu opet im je pocela neka viroza harati nadam se da ce nas zaobici