Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dijete... ali dobro, nije on toliko loš koliko sam ja loša pa me nije problem ispiz
neće da žvače-pazite sada krišku hljeba - sredine namazane sa nutellom pa recite mi koje dijete to ne voli
odatle je sve kernulo..onda se upišo u gaće (a inače bez problema ide na tutu)...pa me počeo grliti..a ja ljuta ko puška i istovremeno mi se srce cijepa koliko nemam strpljenja s njim..sta mi je Bože? da hoću više dobiti pa da znam onda bar sta je razlog
ljuta sam na sebe, na muza na sviju sto smo nekako uvijek isli linijom manjeg otpora po pitanju njegovog jela i njegovih kila i nekila i sve mu pasrali ijedino je tako jeo...i sada kada treba da pojede krišku hljeba, da izvinete, poludim žvače četiri zalogaja i onda kaže dota je bebi..u pm a onda kaze izbendaj mi malo toga koji sam ja konj! e pa neće moći!
da te utjesim lana ne voli nista, ama bas nista namazano, ona jede suh hljeb, a nutelu nece ni da proba, ni da lizne, a cokolade voli
mama koji sex shop drziuser posted image , posto ja u Sa znam samo jedan da ima, a znam i stariju i mladju tetu sto radeuser posted image , i obje su predivne i preljubazne. Nasi sex shopovi bas slab izbor imaju, zato sam ja rodicu zamolila da mi kod njih u Holandiji kupi posto dolazi za Bozic pa da pravo obradujem mm i zaovu sa poklonom, tako orginalne stvarcice imaju za male pare.
a i ti si se usutila da nabavljas kvalitetnu robu, jos za zivot neophodnu
Jutro....Ja na poslu pomalo radim, vise se dosađujem...a posla kod kuce tona....Ovo pred praznike... Antonio ustao jutros u 10,iskreno se nadam da ce kad dođem s posla bar malo spavati,imam posla a mm ima trening ...
Dadada ovo nije dobro za moje oči sabahilde, a to rušenje snješka i meni je fujjjj. Bezobrazluk malo žešći, ali eto ima svega u božijoj bašti . Mi smo prošle godine proveli tako cijeli dan ispred zgarde a kad smo ušli u stan ja stražu čuvala da ga neko ne sruši mm kaže stvarno nisi normalna pusti djecu da se igraju. Kažem; ok mogu se igrati ali rušiti no,no .... ali džaba ujutro je fallo pola glave
felix, divno sto te A. slusao...ova djeca ascare vole starije gnjaviti...i V. su zanimljivija veca djeca...tako valjda uce bolje zijane
ovako smo mi prestali blendati, a blendali smo sigurno dok nije imala 18mj., mozda i vise. sad nekad izgnjecim, isitnim i pojede, a meso voli i onako u komadu, uzme u ruku i zvace, voli meso- nekidan za tren pojela sudzukicu, hoce i batak i tako to....
ovako smo mi prestali blendati, a blendali smo sigurno dok nije imala 18mj., mozda i vise. sad nekad izgnjecim, isitnim i pojede, a meso voli i onako u komadu, uzme u ruku i zvace, voli meso- nekidan za tren pojela sudzukicu, hoce i batak i tako to....
Ja nisam nikada blendala,mozda samo par puta,samo viljuskom,a meso nisu nikada nesto pretjerano volili,pojedu nesto,ali sve je to slabo
jedno pitanjce, djevojke gdje ima kupiti lijepih dječijih kišobrančića a da nisu aman nešto skupi jer ova moja će mu svakako dokuntisat vrlo brzo
ja vidjela jučer u DM-u,,ne znam koliko su
IZVORNA PORUKA: dadada
Poky...a bog da se vi meni ostarili skupa i stapovima po kuci se ganjali
Mi smo jucer citav dan proveli vani...tj. samo usli da jedemo i na popodnevno spavanje...ostalo sve na snijegu...ispred zgrade...napravili smo dva s.blijedica...sad kroz prozor gledam, oba su srusena ...ne znam kome je to merak...bezze pravo...a bas su dobri bili...Sad odosmo opet...imamo dogovoren snjesko bLijedic sastanak
dadada hvalaaaaaaaa
IZVORNA PORUKA: tajra
Nemoj, Poki, da se ljutis...procurit ce ona...mozda sutra, dok veceras procackate, pardon proslavite
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Pocy od srca Vam zelim sve najljepse,da ostarite zajedno i da dobijete jos puno mali slatki Rafa
ovo sigurno...jer ja sam ubijeđena da žensko dijete ne mogu roditi...