Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A sto mu je dala sirup ako mu "nije nista" Da ti njemu to cajevima saniras?
Pa nije upala grla, nema turu, hB a to što je povraćao kaže da je vjerovatno bilo isprovocirano kašljanjem... Lady kašlje već četiri dana, malo je sad kao popustilo kako je bilo, ali neće gospon da pije čajeve, nema šta nisam davala sad i za med mi kaže "mama med se pokvario "samo da ga ne forsiram a žao mi ga jer prošli sam put isto pokušavala sama da saniram i čekala da ga popusti pa smo na kraju završili na inhalacijama.
Mama2009 za malenu, i stvarno onaj hepek šolju je čudo
Alan skici citavo jutro nervoza ga neka uhvatila,Farah se spava,a ne moze nikako da zaspe,sad sam ih ostavila na pod i poravnila,sto se vise trudim,sve je gore
Jutro i od mene. Moje malo dijete se ljulja, a veliko mi kuva kafi i rucak, pa onda moram da jedem njen imaginarni rucak i pijem imaginarnu kafu, a uz sve to pravi hljeb mi donijela i jedem suh hljeb
Pocahontas ni moja A nece nutelu, kao manja htjela je namaze razne jesti sad nece nista.
Moje malo dijete vec osmo jutro se ujutru budi oko 5h, sve sam se nadala neka faza, ali izgleda da nije vec krenuo uveliko sestrinim stopama . Nemam pojma sta da radim ujutru sa njim, u ta doba. Ana se budila tako rano ali je ona htjela gledati i crtani i malo se sama zanimati, a on hoce samo da se nosa i nosa i tako u nedogled, a meni ruke do poda. S tim da ga je jutros tajo njegov nosao, a mama spavala . Ja mislila jutros otici izvaditi nalaze, da prekontrolisem zeljezo, a i urin jer me bas pecka u zadnje vrijeme kad mokrim, ali prispala. Probudila se u pola devet i bas mi se nije dalo na vrat, na nos spremati. a moram i kod ginekologa, a nikako da se nakanim. Toliko su mi se smucili doktori da sam bas neodgovorna postala po svojoj gospodji tamo dolAm sto kaze Ella.
Moram vam ovo reci Sinoc mi mm skidao igrice na mobitel, sad ja ne znam sta je sve skinuo i listam i listam...i naidjem na vibrator , ima i 10 brzina, da biram koju cu .... Boze sacuvaj, niej normalan, kaze naletio na to i inatalirao... Bolje da je kupio pravi, sta cu od ovog....isto kao da nekome ko ima secer mases cokoladom na displeju
Jelena, ja se tebi stvarno divim... kako ih mozes nosati...
Meni je to bilo stvarno nemoguca ekspedicija, pa neka sam nemajka 100 puta...
T. se i nije bunila, a R. jeste, i to bas bucno...ona place, a ja je ne podizem...samo pricam, pricam... Kasnije sam je smjestila u onu lezaljku sto se ljulja...samo je kod mene bila neka jeftina varijanta, bez muzike i nije se sama ljuljala...
Ta lezaljka je bila i u kupatilu, i u kuhinji, i ispod konopca za ves...cak je putovala sa nama i u goste...
Platno na dnu je svo pocijepano, a meni i sad zao da je bacim...
Tajra draga znam nego me nešto strah bojim se da se ne nahladi, šta znam ? hmmmmmm eh ja ti ne postavi čizmice, bratova djevojka hoće da proba pa eto ako ne budu njoj pasale onda ću postaviti na BB....
Joj Lady, sto ti je muz naizgled tolerantan i otvoren za druge mogucnosti. Pocahontas, "mama je ljuta jer Rafi nece nutelu". Ma ne brini, promijenice se to. I mene moja L nekada stvarno zabrine kada nece da jede, pa ja onda brojim zalogaje. I ja sam sizila, ali sam generalno odlucila da se ne nerviram. Jer ona kada ogladni, jede (mada mi se nedavno desilo da je bas ogladnila tek drugi dan).
Emi, pusti dijete vani...sto si na kraj srca...nema kasalj nista s boravkom vani...osim da cisti zrak sve procisti...
Tajra draga znam nego me nešto strah bojim se da se ne nahladi, šta znam ? hmmmmmm eh ja ti ne postavi čizmice, bratova djevojka hoće da proba pa eto ako ne budu njoj pasale onda ću postaviti na BB....
Lady stvarno, kako je gledati u taj vibrator?
Ne da se meni da se ponovim
Nema veze, nadam se da ce djevojci moci...
Mozda sam ja budala, ali ne vjerujem u "nahladu"... Bolesti izazivaju bakterije i virusi, a njih ces uvijek vise naci u prostoriji, nego na cistom snijegu... Vani lijepo nosic procuri i izbaci svo "smece"...