Anoniman
|
Da vam mahnemo... jedva vas iscitah i gotovo sve pozaboravljah Lady Lana je visocija, ona je veca od Ane a Ana je 91-92 visoka. Sto se tice kilaze moja cura je sa godinu imala 12,950, a i sad toliko ima otprilike, imala je prije mjesec-dva nesto manje od 14, ali nas bolest unazadila, a Luka je extra teska kategorija, on je rodjen sa 2,960, kalirao je jedno 200grama, a sa cetiri mjeseca je imao oko 8,5kg i dug je oko 71-72. Tako da izgleda da se moja djeca bacila na komsije, jer i mm i ja smo bas sitni, oboje sa krevetom nekih 100kg, a visina metar i zilet . Sto se tice blendanja hrane, moja bas vise pojede kad joj izblendam. Rucak joj izgnjecim viljuskom, a voće blendam, jer ona da jede voce u komadicima pojela bi maksimalno pola mandarine, a kad joj izblendam, evo npr veceras sam joj za veceru blendala, bananu, krusku i jabuku sa plazmom i sve u sekundi smazala. Tako neka meni blenera. Samo da jede pa kako god. Bananice , znaci najlakse ti izmamiti pare masazom, dobro da znamo Mama2009 slika je extra , hvala jos jednom na poklonima, predivni su Tajra princezice su premedene, Vedo smeker takodje. Marijana sve hocu da kazem da je meni tvoj djecacic premede, tako mi je graciozan, ma pravi mali sarmer, ljubimo ga Marina Koko Dadada i moja popije po dvije-tri flasice cjedjene narandže tako da se ja ne opterecujem, samo nek pije, zdravo joj je. Ja ujutru cim ustane odmah joj dam cjedjenu narandžu prije dorucka i bas je voli, jos ja meda stavim u nju. Mi danas malo skitali, malo sa tajom uzivali, onda malo po kuci sredjivala...predvece isli malo do Alte, moram se pohvaliti da je moje dijete veliko prava velika djevojcica, tak je preko noci porasla, samo tako je slusala, za ruku i ne odmice se od nas, mama pravo ponosna, ali zato mali harambasa je postao nepodnosljiv sa spavanjem oko pet ujutru se budi i spava maksimalno sat-sat i po danu. Ljubimo vas sve
|