Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan zene kod mene anel nesto vruc od jutros oci mu suzne , ne kise ne kaslje al ima ture 38, skoro ...... dala sam mu paracetamol evo ninam ga nesto mi je od juce i ublijedio sveki primjetila, kao jest mi nesto blijed ma reko kontam uvjek je takav takve puti, pa me malo zabrinu
pisala niko me nije fermo Imao tri dana ture , al hb na tome bilo skidali svakako nisam isla dok jer je uredno jeo , nije grlo . Pa hb prosla je kako dosla tako osla da vidim za taj treci dan ture trica mu donja nikla .
Felix..kad niko ne odgovora znači nsimo porčiatli...možda smo sve u maloj brizi za naom na temi bile pa smo previdjele tvoje javljanje...aj niko nikoga ne ignotiše...mislim i da nam s eneko novi javi do srac bi poeželjele ozdravljenje
nosa...i vi slabe...pih... smao nek rpođe... ovi su visrusi mutirali totalno...ja slabo i pišem ikome više i svajet i rpijeldog šta da radi...majkemi čim nekom počnem savjetovat za dva dana primjenim na mojima... tačno me strah izazivat sudbinu... neću ni knjižice da ovjerim jel ja njih odvjerim ono da su mi ovjerene one meni zatrebaju... sad smo taman i neka nas ovako ...nemama više snage ni za curenje nosića ...odmah zavte krugove
onda ih moras nauciti koja "muzika" je in ...pazi da ti ne odu u rok...pank i tome sl....ni od toga fajde nema
mene je spasila ona tabla na zidu u kuhinji...tamo sara...i bas me briga...a hvala bogu...ne pokazuje neki poseban interes za crtanjem...vise za rastavljanjem i tehnikom tj. motorima...ne mislim motorima kao motorima...vec motorima kao pokretacima...sve sto ima neki motor...on sizne...a meni drago...nek se baci na mog oca...nece mi smetati ...mada sumnjam i to, jer nije bas strpljiv...on je tip...ja cu rastaviti, a nek neko drugi sastavlja...kao mm ...ma zapravo...sav je na njega
ja koliko sam skontala kod Noe je ovo neki blazi oblik laringitisa i grlo je bilo malo crveno doktorica koja je do sad bila ''odvratna'' na pregledu se istopila od ljubaznosti,rekla da dajemo flonidan,puno C vitamina i da ne ukljucujemo antibiotik
rekla bih da pali kad se postavis odvratno i na sva zvona pricas kako nekima treba zabraniti rad s djecom
ja napisah post kad kazu greska dadada RR se opasno urotila protiv mene kod nas jutros situacija puno bolja Noa nakon sto je popila mlijeko kaze ''movim te nemoj mi davati nikoji sijup'' jadna dosadilo joj vise
sooooooooo A dusa draga nemoj mi vise muciti dijete
dan zene kod mene anel nesto vruc od jutros oci mu suzne , ne kise ne kaslje al ima ture 38, skoro ...... dala sam mu paracetamol evo ninam ga nesto mi je od juce i ublijedio sveki primjetila, kao jest mi nesto blijed ma reko kontam uvjek je takav takve puti, pa me malo zabrinu
pisala niko me nije fermo Imao tri dana ture , al hb na tome bilo skidali svakako nisam isla dok jer je uredno jeo , nije grlo . Pa hb prosla je kako dosla tako osla da vidim za taj treci dan ture trica mu donja nikla .
ma daj felix...znas kako ovdje stvari ferceraju...pa nismo djeca za Anelka
fazon fazon...smao ja tako mogu prepoznatljiva...nema da me fulite
ma pišem tako jer ne gledam u tastaturu uopše... samo mlatim po njoj a izgleda sam ih sredila obe i smekšala samo tako
pa lady nemoj tako daj djetetu da crta...al je stačno napominji d aje papir za crtanje... mislim svima nama kad tad nagrabusi namještaj...al vjeruj kad im daš nauče oni... i u neko doba se iznendaiš kako lijepe crteže dobiješ na poklon
oj ženo, kakvo crtanje..kod nas je to još uvijek u formi cvrljotina moje i ladyino dijete nisu umjetnički tipovi ili giganti kao vaša ...oni su više intelektualno nastrojeni
joj hanady, dobro si za te ovjere knjižica..ja nisam od ljetos ovjeravala, mislim hvala ti bože pa nam nije ni trebalo..ali mislim da je meni ovjera sada svaka 3 mjeseca...moraću danas!
joj mama2009...zavidim ...prvo na party-u...a onda na kupovini
ja nemam problema sa citanjem Hanadynih postova ....valjda zato sto ne citam citavu rijec...neg samo prva tri slova...pa zakljucujem ...tako oduvijek radim...da samo znate sta ja sve procitam...upis...a najveci su naslovi tema ...mislim da imam neki oblik disleksije...blazi...davno su moji prof. skontali da ja ne citam sve ...nisu mogli vjerovati kako to kod mene fercera...zato mi i jeste gramatika uvijek probleme pravila...barem sam matematiku znala
Nsiam vrevajloa da zpavrao mgourzmjaueti ono što čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima zansntevknia sa Cmbargeida, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u rčijei, jdieno je btino da se pvro i zdanje sovlo nlaaze nasovm msjteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo pnaooosb, već rčijei prmraota kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija.
e ni ja svojoj jos ne dam flomastere dobila je super na poklon ima ih more al je prvi dan sva bila isarana, nekakvi kvalitetni nema sanse da se operu tako da su sklonjeni za sad mi smo na bojicama i boji sreca samo po papiru nismo jos do zida dosli
mama20009 vidi m bilo je odlicno