Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada, daj mi otkrij sta se mora vidjeti u Pragu?
To ides u Prag hocu i jaaaaaaaaaa Sve moja tajra neces imati problema cak ni ako ne budete imali vodica...nekako je koncipiran tako da na sve sto je najbitnije "nabasas"...cim si u centru...popnes se prvo na hracane...to je dvorac...sa hracana se spustas niz ulicu gdje su nekad zivjeli valjda trgovci...to je opet specificno...jer su im plafoni tj. zidovi nenormalno niski a kucice sarene...kao da su patuljci zivjeli u njima...znace mya garant kako se zove ta ulica...pa onda ravno ides na karlov most...sa hracana, cini mi se, sa lijeve strane na mostu ti je onaj "zlatnik" gdje stavis ruku i pozelis zelju...kao palac sv.duje u splitu...pa onda predjes most(e ispod mosta imas park to ces morati nekoga pitati kako da dodjes do njega...za turiste je malo teze...tu ti se nalazi grafit jona lenona dok je jos bio ziv...ogroman...doduse ostecen je do pola...samo mu se oci i kosa jos vide) pa onda predjes most...procices pijacu na kojoj se prodaju famozne rukotvorine od drveta...pa onda ces doci do onog sata sa reklame za pivo (ja sam sve zaboravila kako se zove ) tu sacekajte puni sat da vidite gigure...zivota i smrti...a posebno cu ti objasniti kako da dodjes do jame....najboljeg puba
ma mislim...gdje god glavu okrenes nesto je...nevjerovatno nesto...oni to ni neprimjecuju ja mislim...ali toliko skulptura...ma na svakom koraku...u najobicnije pasazu...prljavom...zapustenom...naidjes na remek djela...fenomenalno!! neko Prag poredi sa budimpestom...ma meni budimpesta nije ni sluga pragu
Tajra, medene su ...sad bi ti V. poslala da se malo s njima grudva
V. izbija petica, na jednoj strani se fino vidi zub, a na drugoj se od koze desni napravilo kao bradavica, visi na tankoj niti i toliko ga nervira, a ne smijem da diram...maloprije me natjerao da mu dam malo ibuprofena, kaze : daj malo sirupa, Dado ima turu (pa stavi rukicu na celu) i boli Dadu zub
Mama2009, drago mi je da si uzivala ...a haljina ti stoji 'vam tako...rekoh ti ja
ja kada pročitam kako si ti tako plaho vrijedna, dobijem džinovski kompleks..pa i oko djeteta deveraš, pa fax, pa učiš, pa čistiš svoju kuću, kuhaš, praviš kolače, pa uz to još trkneš do tate i njemu sve to obaviš..pa kako svaka čast..meni da ova žena ne poradi malo po stanu, bilo bi kao da je bomba pala ..o kuhanju da ne pričam da mi nije mm, crkli bi od gladi fakat, ove današnje žene poput mene ništa ne valjaju pih
zdravo dame, meni crko usisivac moram poslije posla po novi vandredna investicija ovaj mjesec sam imala previse investicija jos nova godina uuuu. moj mali boy otisao u vrtic u po njeo sa sobom pepu pig kad mu je neko uzme bit ce belaja lud je za pepom pig ne ispusta je iz ruka po cjeli dan spava sa njom, jede, vani ide sa njom a kazem mu uzet ce ti neko od djece htjet ce da vide tvoju pepu ali djaba nece da je ostavi u kuci samo da se ne pobije zbog pepe. je li iko isao na onaj holiday market valja li ista?
moj djecak je naucio sam pravit kafu na dolce gusto aparatu. i sad me stalno dusi kafa kafa sinoc u 8 mama kafa kazem ja ne mogu je vise i on se raskrivi i morala sam piti kafu da mi on napravi naravno ja mu ukljucim u struju i stavim vodu ostalo sve on zna a nema jos 2 godine ako Bog da za mjesec tacno ce nam rodjendan, i mala djeca su luda za dolce gustom hahah
ma Tajra znam to al vise puta u zadnji par dana napisala sosta bitni stvari a niko nije ni primjetio.netrazim da se o mom postu pise 2 stranice al mi bezveze kad niko niko ni ne primjeti.dode mi ko da se samo ispovjedim. pa et citam al nepisem nesto posebno.
lady ladyblue jelena felix jel Anelko u vrticu mala1994 falis punoooo