Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma izgubila se ja skroz, jos mi nije jasno sta bi tri kreme mi covjek poreda na sto, kaze to je prva terapija ja valjda zesci pacijent i nekakvu spondilozu je spominjao, od sjedenja za komp se to kao desava
Moram to danas rijesiti, jer radim sad do petka i na odmor...znaci kod nje je jos samo ovu sedmicu A prije cu imati problem nego zamjerku, on je nikad nece natjerati da jede Reci nije htjela i to je to...znam.... Al sta cu...
Kad sam je neki dan skinula za kupanje , noge kao grisini, malo stomacica, rebra a sva sitna....suze mi krenule majke mi, sreca bile smo same....
Moras teti odmah reci... pa svudge je barem 15 dana otkazni rok ...
A kada Lana ostane s tatom, naci ce oni zajednički ritam, to nemoj da brineš, .. iznenadit će te... možda njemu bude bolje jela, potrudit će se i on oko nje kad mu bude non stop na očima... vidjećeš..
Moras teti odmah reci... pa svudge je barem 15 dana otkazni rok ...
A kada Lana ostane s tatom, naci ce oni zajednički ritam, to nemoj da brineš, .. iznenadit će te... možda njemu bude bolje jela, potrudit će se i on oko nje kad mu bude non stop na očima... vidjećeš..
Kakav otkazni rok, pa nisam ja preduzece
A za mm....zivi bili pa vidjeli...voljela bih da bude tako....
Lady, felix, marinci evo i nas u klub mrsavica, al ja polako oglusujem na to ako nece da ruca pustim je pa za sat-dav sama trazi jeste da cesto spojimo rucak i veceru u jedno al sta cu i mogu nam cak neke majice sto na njima pise za godinu do godinu i po a nama dvije i po godine
Eh ti trgovci koji imaju "priču", bolje rečeno ne znaš šta te snađe, pa kao hipnotoziran kupiš ono što nude i idemo dalje, a sada ništa više ne kupujem tako "na prepad", niti na vrata kada mi neko dođe (do sljedećeg puta kada mi neko tako nešto proda )
Eh ti trgovci koji imaju "priču", bolje rečeno ne znaš šta te snađe, pa kao hipnotoziran kupiš ono što nude i idemo dalje, a sada ništa više ne kupujem tako "na prepad", niti na vrata kada mi neko dođe (do sljedećeg puta kada mi neko tako nešto proda )
najgore sto ovaj nije ni pricao on je masirao i nesto komentarisao vise za sebe i eto ga prva terapija, pa eto ako kome trebaju kreme rado prodajem
trazit cete vi broj ovog covjeka da vas izmasira, covjek i na adresu dolazi, naravno sa kremama eh sad ozbiljno, dobila sam i papir, sta sve lijeci , po ovome ovaj mehlem je zakon, za sve, grlobolju,glavobolju,kurije oci, kozne bolesti, vene, reumu,isijas,zivce, losu cirkulaciju,itd.
Nikola u vrticu,ja imam jos malo uciti ,al skoro sam gotova.. zavrsila sam s ciscenjem kuce i kod sebe i kod tate i od danas pocinjem praviti kolace
ja kada pročitam kako si ti tako plaho vrijedna, dobijem džinovski kompleks..pa i oko djeteta deveraš, pa fax, pa učiš, pa čistiš svoju kuću, kuhaš, praviš kolače, pa uz to još trkneš do tate i njemu sve to obaviš..pa kako svaka čast..meni da ova žena ne poradi malo po stanu, bilo bi kao da je bomba pala ..o kuhanju da ne pričam da mi nije mm, crkli bi od gladi fakat, ove današnje žene poput mene ništa ne valjaju pih
pocahontas ti me pravo nahvali ma sve se stigne uz dobru organizaciju,sad mi je jos super ,Nikola je do 3 u vrticu pa sve stignem a kad se rodio nisam zaledila godinu nego sam i isla na fax pa trcala kuci za 2 sata da ga podojim, e tad mi je stvarno gorilo..
bananice jos ces imat besplatnu masazu pa jel bar neka faca cojk
ih sve se bojim da je besplatna, koju bi tu cifru tek izletila, jos kaze obavezno svaku noc trebam masazu, narednih mjesec dana pa onda da se vidi ima li poboljsanja