Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
@tajra mozes li mi please reci gdje si isla da potpises ugovor za vas vrtic, tj koji je glavni u centru? moram da zovem sve moguce jer nemam jos opciju za vrtic nikakvu.
ma Tajra znam to al vise puta u zadnji par dana napisala sosta bitni stvari a niko nije ni primjetio.netrazim da se o mom postu pise 2 stranice al mi bezveze kad niko niko ni ne primjeti.dode mi ko da se samo ispovjedim. pa et citam al nepisem nesto posebno.
lady ladyblue jelena felix jel Anelko u vrticu mala1994 falis punoooo
neka si ti prisutna ima li kod vas snijega? (iako ja i ne znam gdje ti zivis )
@tajra mozes li mi please reci gdje si isla da potpises ugovor za vas vrtic, tj koji je glavni u centru? moram da zovem sve moguce jer nemam jos opciju za vrtic nikakvu.
Ugovor potpisujes u vrticu, unutar njihove zgrade... I tu se dogovaras s sekretaricom (ili kako li se ta funkcija zove) o prijemu...
A glavna zgrada im je iza Zare, prekoputa BBI centra... Tu ides samo kad ti treba potvrda o izmirenim obavezama ili kad zelis izracunati iznos za uplatu (npr. u slucaju bolesti)...
Ovako je za vrtic Skenderija, za ostale ne znam...
< Poruku je uredio tajra -- 19.12.2011 13:16:45 >
Joj ljepote i snijega još ko dva dečkića izvede na nj-znaće o čemu pričam! Mene mm jutros "pustio" da spavam do 10 sati(imajte u vidu da preksinoć nisam haman ni spavala zbog djeteta koje je povraćalo i proliv imalo prije nego li mi pozavidite ) Jutros smo hB dobro-nema ni ture, ni proliva, ni povraćanja, ali ipak nismo u školi bili-bilo me strah poslati ga u prvu smjenu,ali aBda od sutra... Joj cunami generacije-k'o da snijeg nije ni prestajao cijele godine-kako li se svega sjete?!
Ja usla u kancelariju s pauze, svi smrknuti, kontam - hebala sam macka Kad frka trka, kolegica za sefa nesto priprema za novine, druga za Ministra priprema, zvali seficu sa seminara da se vrati , uzaaaaaas.... A ja cool udjem i sjednem, otvorim portale i citam
Nego zene, ja teti jos nisam rekla za "otkaz" , dusa me boli majke mi...al nemam izbora...koliko njoj trebaju pare toliko i meni... Danas cu joj reci a nervoza me puca opasno...
Moram to danas rijesiti, jer radim sad do petka i na odmor...znaci kod nje je jos samo ovu sedmicu A prije cu imati problem nego zamjerku, on je nikad nece natjerati da jede Reci nije htjela i to je to...znam.... Al sta cu...
Kad sam je neki dan skinula za kupanje , noge kao grisini, malo stomacica, rebra a sva sitna....suze mi krenule majke mi, sreca bile smo same....
< Poruku je uredio Lady26 -- 19.12.2011 13:37:34 >
lady , tebi bar niko nema da jos dodaje "soli na ranu" kad ja A obucem helanke tanke kuci toplo u trenirci mu vruce on sidje kod sveki , ona zna rec kao joj sto si mu to obukla vidi kakav je u tome mrsav , jos mrsaviji izgleda a ionak je ko igle noge pa rekoh vruce mu one lagane znam da je u njima mrsav kao sto i jest al et....mislim si de eto , dodaji mi soli .
Kako nema Felix....samo sto ja odbrusim....kazem visoka je pa izgleda mrsavije - lazem i sebe i druge ali ne dam da mi dodaju so na ranu....ja patim u sebi i nasamo.... Ne daj bona na sebe... Nisi ti kriva sto je mrsav... Tvoj bar hoce jesti, moja melja ali toliko je aktivna da nema kad da nabaci koji gram...
< Poruku je uredio Lady26 -- 19.12.2011 13:43:09 >
Ja napravila brusnicu i ubijam se,i razmisljam sta maznem iz paketica a momak spava joj meraka,snijeg pada laganini,a ja ne radim.....proslih dana sam se smorila tako da malo odmaram
Dok pofatam sta ste pisale,ode voz zanima me kako se koristi onaj kao prasak sto smo dobili u paketicu hipp izasla sam iz fazona
jede on ja ne kazem da nece al znam ja samo kako pojede i sta ja radim da pojede al on je previse aktivan tako da se to, stopi za cas nem kod njega zimske zalihe za nedo bog kad se razboli svaki se gramic na njemu primjeti da je ofalio . Ima sitnu kost , sitan se i rodio uopce ne lici na musko , mislim ono muzevno kao djecaci cvrsti jaki, muskobanjasti jok bas je sav mrsavica , ne muskobanjastog lica ...... Al eto nekad me ne dira to njegovi grami nekad me dira i tako to kako se rodio . Al na sl. Lana ima lijepe obrascice
evo još jedne s mršavim djetetom on u priliku dobro jede,mogu rći otkako pije ovaj pikovit malo još i bolje al i dalje dosta stvari odbija,a on još i prilično visok,95cm a svega 12,500 kg,a ne smijem se buniti ja sam u školu pošla sa 19kg tako da do škole valjda i on stigne toliko nakupiti
Marinci ljubi mrsavicu od mene heheh neka ih sta ce mo udebljat ce se valjda kad budu veliki neka su zdravi al nije na odmet imat koju kg zalihe al eto tako je kako je Imal snijega kod vas kod nas nema bio poceo padat i stade hm ono sto je teke napadalo oslo u bljuhavicu .
zanima me kako se koristi onaj kao prasak sto smo dobili u paketicu hipp izasla sam iz fazona
Razmutis s toplom vodom...
Lady, znam da se ne brines sto ne jede...ali ona je zaista sasvim normalno dijete...
Ja sam opsjednuta debljinom svoje djece...T. je bas pretjerala, ima 26 kg... sva garderoba joj je cudna...samo sakrivam hranu i tjeram je da se krece... Vjeruj, ni to nije dobro... debelo nije zdravo i neka prica sta ko hoce...
A cini mi se da je i R. pocela...
felix a baš tako,samo ja uvik kukam kako je mršav a svekrva uvik kaže ma nije bona on je baš taman vidiš kako je visok ,hehe tješi me,ma samo nek su zdravi to je najvažnije ;kod nas pada kiša stvarno je više dosadila već tjedan dana bez prestanka ,ljubi mi Anelka
Ma to sam skontala ali ondje pise kao probitik? nisam prije koristila,i nemam pojma kako izgleda kad se razmuti,jeli kao ad?ili kao kasica? Bezveze mi otvoriti ako je kao mlijeko,jer moj momak to nece.Da poklonim nekoj maloj bebici
i meni se cini da ti malo tripujes s njenom mrsavoscu, po meni je sasvim normalno da u ovoj dobi imaju izmedju 11-13 kg, sve preko mi je nekako previse, osim za djecake. a ni moja M ne jede kako treba pa me izludi, ali joj ne fali nista, a ne fali ni tvojoj Lani. projest ce se valjda nekad.
ajjjjj sta mene snadje udje covjek u radnju i pruzi mi ruku da se pozdrav, kaze uh ledenih ruku, losa cirkulacija, sacekaj malo, uze kremu iz aktovke, podize kosu i poce masirati ja ga zbunjeno gledam, nista mi nije jasno, izvadi 3 kreme, kaze 30KM a ja ko tele za novcanik i plati izlazi vani, te kaze nazovite me ukoliko vas nema niko masirati ja dolazim na adresu