Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj bananice lijeci li taj mehlem nosobolju,maloprije me A spucao glavom,da dodjem da mi namazes nego ponesi ti nama to na bb pa da se sve pomalo maznemo,valjda ima efekta ili treba taj ciko da izmasira
mi bili vani,jedva sam ga smuntala da udjemo,sreca voli crtice pa je ipak popustio...a sto se tice nejela i mi smo u klubu mrsavaca smori me vise sa hranom,za njega ne postoji ni jedno jelo da on voli i da mu mogu napravtiti da kazem da ce jesti pogovoto imamo problema zadnjih dana,ma samo govori "necu jesti" a mene odma muka hvata...ne pali ni da ga pustim da gladuje,taj opet ne trazi nista...a i kad ga smuntam da jede uzme par zalogaja i ako je i zalogaj vise hoce da povrati,njemu se izgleda i zeludac smanjio od nejela a ranije je bar voce htio,a sad i to slabije ...ma izludi me sta drugo reci
lijeci li taj mehlem nosobolju,maloprije me A spucao glavom,da dodjem da mi namazesuser posted image nego ponesi ti nama to na bb pa da se sve pomalo maznemo,valjda ima efekta ili treba taj ciko da izmasirauser posted image
moj voli jesti ali sve sto je ne zdravo, ne voli spanak, krompir i tako povrce prije je volio voce sad nece ni voce samo klementine ali da su dobro slatke i nekad po koji zalogaj banane. voli meso voli jaku hranu i naravno slatko
smori me vise sa hranom,za njega ne postoji ni jedno jelo da on voli i da mu mogu napravtiti da kazem da ce jesti pogovoto imamo problema zadnjih dana,ma samo govori "necu jesti" a mene odma muka hvata...ne pali ni da ga pustim da gladuje,taj opet ne trazi nista...a i kad ga smuntam da jede uzme par zalogaja i ako je i zalogaj vise hoce da povrati,njemu se izgleda i zeludac smanjio od nejela a ranije je bar voce htio,a sad i to slabije ...ma izludi me sta drugo reci
Wellcome to club.... Isto kao da sam ja pisala....isto....samo je ja uspijem natjerati ali to su male porcije....
lijeci li taj mehlem nosobolju,maloprije me A spucao glavom,da dodjem da mi namazesuser posted image nego ponesi ti nama to na bb pa da se sve pomalo maznemo,valjda ima efekta ili treba taj ciko da izmasirauser posted image
mislim da je najucinkovitije kad on licno masira
ma pretpostavila sam i ja da je tako,cim ti tako lako izbi lovu iz novcanika ...nego imas li kakav konatakt
lady i ja sam njega pocela tjerati,bukvalno sam morala,jer nista nije htio jesti,apsolutno nista,cak sam i prut donijela da ga natjeram....a o porcijama da i ne govorim,par zalogajcica i to je njegova porcija ,meso inace ne voli on to malo zvace ko zvaku i pljune...ja ne znam sta je ovo ,poludicu majke mi..a u subotu nakon dodjele paketica govori hocu picu ja se obradovala i odem odmah mu uzmem ,a on samo pola one jedne kriskice pojede i kaze ne moze vise jos sretnemo i moju prijateljicu i ona prica kako maleni od njene sestre jede sve zivo,kako ona naprica jede vise od mene...malac mladji od nas godinu a 18 kg
< Poruku je uredio gvendolina -- 19.12.2011 14:59:04 >
mislim da je najucinkovitije kad on licno masira
ma pretpostavila sam i ja da je tako,cim ti tako lako izbi lovu iz novcanika ...nego imas li kakav konatakt
sve je covjek ostavio, nista se ti ne brini, ledja ako te ukoce samo zovi
trazim na netu nesto o ovome, al nema, a i normalno je da nema kad nema ovaj mehlem nikakav naziv, kako cu ga naci , da procitam iskustva ko proizvodi koji je sastav a kako da bacim 30KM
dan sto je danas lijep i snijezan dan moja cura evo sa babijem pravi snijeska,uziva dijete na snijegu pravo,jutros je bila sa bracom i mamom, sad ustala pa jos malo da iskoristi do mraka bananice i meni se to sa kremom isto desilo jednom,usao momak u radnju glavu mi malo tamo, malo vamo,kaze losa cirkulacija i nizak pritisak,dok ode meni dvije kreme ostadose i u novcaniku manje 30 KM ko mi je kriv kad sam smotana
gvendolina draga, dijete od 1,5 god. da ima 18 kg ...ja bih u ovom slucaju bila mnooogooo vise zabrinuta nego sto si ti zbog Ajdina....to nije zdravo nikako, a vasa djeca su sa kilazom sasvim uredu u odnosu na svoj uzrast...pa bas ih gledam na dodjeli paketica...svi su u pet deka...a meni drago sto V. nije puno nizi od svih ...
gvendolina draga, dijete od 1,5 god. da ima 18 kg ...ja bih u ovom slucaju bila mnooogooo vise zabrinuta nego sto si ti zbog Ajdina....to nije zdravo nikako, a vasa djeca su sa kilazom sasvim uredu u odnosu na svoj uzrast...pa bas ih gledam na dodjeli paketica...svi su u pet deka...a meni drago sto V. nije puno nizi od svih ...
ima godinu i 9 mjeseci da budem preciznija ma znam i meni je to previse,ali oni se dice time,a meni odma crnjak kad sam cula kako malca sve jede,a ovaj moj mada ne bi voljela ni da je debeo(zgoljo mamin) mene ne brinu kile koliko me brine ovo njegovo nejelo nevjerovatno kako on malo jede i kolike su njegove porcije,a obicno imamo dorucak,rucak i veceru spoji...i pred spavanje mlijeko...a trebao bi da ima i bar neki medjuobrok i veceru
bebacha i meni to bas malo ali i ti si mrsavica cini mi se da si jednom pisala..vjerovatno su na tebe
A je imao 14 200 kad smo se nedavno vagali,ali mozda je i ofalio u zadnje vrijeme kako nejede
Alen ima 18 mjesci a 11kg,uopste mi ne izgleda mrsav. a Ajla ce za 2 mjeseca imat pune 4 a ima 14kg
pa to ti draga ovisi od kilaže pri rođenju, genetike, visine i sl ne stoji svakom isto u istoj dobi ista kilaža moja malena se rodila sa 4350 g u skladu s tim je i napredovala tj dobivala na kilaži, Bože mi oprosti ona je sa 12 mjeseci meš čini imala tu kilažu (11 kg)
Ma kazem zvuci...ne znam je.... I Lana je bas visoka, hlace nosi 92 i 98 zavisi od modela....majicice zbog rukava nosi 2-3godine....
dok A kao adna od megi nosi manji br . njemu bodi 92-98 vise na njemu fakticki nosi br 86 Vecinom uzmem manju robu mu ako je sta vece spada . Mama mu skoro uzela duxs na njemu pise 18mjes. njemu taman il recimo pise na necemu 2 god njemu bude veliko il dugacko