Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rose 87 sretna godisnjica Vama je Decembar totalno praznicni.
Bas ovo htjedoh napisati
A moja R. u paketicu dobila flasicu ... sad ce u januaru puna godina kako smo se rijesile flasica...
jel to onaj hopp komlet... i F je dobila samo njoj došla šoljica sa poklopcem i rupicama da s ataoga pije i viljuška i kašika bebeća...ima vidim i nekih kašica i siperak...mi smo to odmah odvojile ubilo se za babina
< Poruku je uredio Amani12 -- 19.12.2011 10:37:55 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ja sam uredno sakrila i blok i flomastere , jos mi samo to treba u zivotu, ionako mi je namjestaj sav od hem. olovke
pa lady nemoj tako daj djetetu da crta...al je stačno napominji d aje papir za crtanje... mislim svima nama kad tad nagrabusi namještaj...al vjeruj kad im daš nauče oni... i u neko doba se iznendaiš kako lijepe crteže dobiješ na poklon
Ma nema sanse.... Lani se ne moze dokazati, pricam i pricam i pricam...ali ne pomaze, cak uzme onu "olovku" od table pisi-brisi pa po zidu grebe, po plakaru sve mi ostaju brazde...
Ja sam uredno sakrila i blok i flomastere , jos mi samo to treba u zivotu, ionako mi je namjestaj sav od hem. olovke
pa lady nemoj tako daj djetetu da crta...al je stačno napominji d aje papir za crtanje... mislim svima nama kad tad nagrabusi namještaj...al vjeruj kad im daš nauče oni... i u neko doba se iznendaiš kako lijepe crteže dobiješ na poklon
Lady...ja te podrzavam...iz drugog razloga ...samo ti njoj digitron nabavi
kaze meni D....hoces da nam dijete keca iz likovnog ima...rekoh...hocu...ja cu ga opravdavat...no sikiriki
I meni ffali mala i breskva i marina ...i noa da se cesce javlja
E da, gdje god da odem s njom, prvo je svi hvale, predivna, krasna, slatka i sl...za pola sata - bas je zivahna jel de? I ono smijesak Ja samo kazem volim sto je takva, bolje nego da mi sjedi u cosku i bleji u plafon...pa sta cu drugo, kad je dijete puno energije i veselo...
< Poruku je uredio Lady26 -- 19.12.2011 10:39:54 >
Ma nema sanse.... Lani se ne moze dokazati, pricam i pricam i pricam...ali ne pomaze, cak uzme onu "olovku" od table pisi-brisi pa po zidu grebe, po plakaru sve mi ostaju brazde...
i mis mo poršle faza i fazica dok su naučile...
imamo i fazu hamer papira po zidu... pa fazu dio zida njihov...i sad na tom zidu imamao hireoglife al smo ga ''uokvitili'' letvicama... nekako smo graničili...
sad je sve to poršlo obe... meni starija piše i rcta i je ne mogu zabraniti maloj da to radi sve i da hoću...
i kod mame nikada nisu ništa unakazile...nevjerovatno...doduše veću slobodu svemu imaju odvje i veću količinu i bojica i olovki...
moje su sad u fazi vodenih i tempera... to je tek cirkus...al na pod stoljnjak i one sjedu i boje...
F se definitvno srela dosta ranije sa svi ovim materijalom nego je Hanadi a H sam dugo u exsluzivu kopavala oe perive flomastere...
dadada hanady hvala puno amani jeste se pripremili za rodjendan,joj kod nas ove godine nezgodno,E. rodj. u pon. a jos uvijek razmisljam dali da slavimo dan ranije nedelja) sta vi mislite jeli bezveze to
< Poruku je uredio rose 87 -- 19.12.2011 10:40:26 >
E da, gdje god da odem s njom, prvo je svi hvale, predivna, krasna, slatka i sl...za pola sata - bas je zivahna jel de? I ono smijesak Ja samo kazem volim sto je takva, bolje nego da mi sjedi u cosku i bleji u plafon...pa sta cu drugo, kad je dijete puno energije i veselo...
pa i nestašno dijete je super dijete... mislim da mi sjedi na jednom mjestu i miruje u ovim godinama ja bih se zabrinula za to dijete
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
jutro . ma ne ljutim se al mi bezz se javljat kad me niko ne dozivljava ja pre tri haman dana pisala , anel mi slab bio imao turu niko nista ...... tako ja ohanila necu reko ni pisat vise .... nebi se ni sad javila al me tajra dozva reko da ne misli da se ljutim na nekog ne ljutim al nemam zasto biti pisat , kad kao da i ne pisem Pa tako mi jedno te isto dodje javljala se il ne ,
dadada hanady hvala puno amani jeste se pripremili za rodjendan,joj kod nas ove godine nezgodno,E. rodj. u pon. a jos uvijek razmisljam dali da slavimo dan ranije nedelja) sta vi mislite jeli bezveze to
ja nisma nikada praktikovala slavlje prije nego treba... možda sam malo i praznovjerna...al nisma izazivala ako već nismo mogli radnim danom ( što je također moguće i ponekada i bolje) onda smo događali za subotu ili nedleju narednu...
Ja sta radim samo se izvinjavam ljudima Obuzdat se ne moze, jer ko je bio kod mene kuci shvatit ce, kod mene je stan minijatura, i ako odemo negdje gdje je iole vece Lana poludi, samo trci Moja nana joj sve sobe otvori (kad je toplo, jer je sad ledara) i njenoj sreci nema kraja
Ja stvarno nisam vidjela mirno dvogodisnje dijete. Ja mislim da to bas nije ni normalno. Svi su oni,manje ili vise,nestasni u tom periodu. Samo nek su nam zdravi.
jutro . ma ne ljutim se al mi bezz se javljat kad me niko ne dozivljava ja pre tri haman dana pisala , anel mi slab bio imao turu niko nista ...... tako ja ohanila necu reko ni pisat vise .... nebi se ni sad javila al me tajra dozva reko da ne misli da se ljutim na nekog ne ljutim al nemam zasto biti pisat , kad kao da i ne pisem Pa tako mi jedno te isto dodje javljala se il ne ,
Ja nisam upratila za temepraturu , doduse slabo sam i pisala za vikend... Sta je Anelu?
ja napisah post kad kazu greska dadada RR se opasno urotila protiv mene kod nas jutros situacija puno bolja Noa nakon sto je popila mlijeko kaze ''movim te nemoj mi davati nikoji sijup'' jadna dosadilo joj vise
E tako sam i ja kupila perive flomastere svojoj maloj kada je imala malo vise od godinu dana: neka se djete zabavlja i uci. i ona je u roku od 5 minuta bila tuto kompleto isarana, ali je najgore sto ih stavlja u usta. i jos uvijek joj dajem flomastere samo ako je pod mojim strogim nadzorom. A da se mm pita, ne bi ona vidjela flomastera dok ne podje u skolu.