Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja M je isto uzasna zadnjih mjesec dana...bacanje po podu, crtani po 100 puta trazi da se promijeni pa ja po sat vremena cucim kod dvda, nece da jede kuci kako treba a u vrticu i kod nene jede super...cak sam je podmitila i rekla da ce dobiti sok cim pojede nesto ali je sat vremena vristala i bacala se po stolici za hranjenje i ja nisam htjela da popustim pa je pojela nakraju...i dobila sok...ako odluci da hoce salamu da jede, koju ja inace ne dajem, ali je ona nadje u frizideru, mozes se slikati ali moras joj dati i to hoce da jede samo to, ni hljeb, nista drugo nego samo salamu??? nicim nije zadovoljna, dan joj je ispunjen ali opet ima te napade bijesa...prosipa, gadja, baca na pod sve, kako god pokusam da joj objasnim ne pali, ni deranje, ni fino da objasnis, ni da pucnes po guzi...ne da se presvuci nego se bacaka ili me lupa nogama u stomak...ma haos...ako je naruzim ili ne dobije sta hoce onda se udara po glavi, kao samara se? pokusala sam i ignorisati ali nista ne pomaze. cak je pocela plakati ujutru malkice kad je vodim u vrtic?
Ja sam čas dobro, čas plačem ko idiot...ne znam kako sam danas s posla došla...nakupi mi se, pa se iskišem kad sam sama...ne mogu ja pred ljudima, ja se lafo pravim jaka.
Tek sad svega postajem svjesna...
A ja sam najsretnija kad ona jede, inače ima solidan apetit, al kad joj naiđe ja i mm ne možemo sebi doći koliko ona može pojesti...gdje joj stane?
Draga trajat ce to dugo .imaju tri -4faze koje covvjek mora proci,sok,saznanje,zalost i borba,samo nemoj trpiti u sebi...Pricaj sa ljudima,familijom,ako nisi u stanju tako onda pisi napapir osjecaje,samo ihnemoj zatrpavati...Puno zagrljaja...
Dolazite u "strasnu" trecu godinu zivota u kojoj jedan dan imas a naredni ...
Kad vam te tacno rodjendan?
A tm vec hvata panika u kuci... hajde malo mir-mir
Ma ne mogu Tajra, dodijalo mi je da sam vjestica a on dobrica , sve pusti, ja je naruzim on je tjesi....ja sam losa majka a on je extra super tata koji pusta sve i igra se s njom... Veceras sam sve njeno (poslije onoga) samo coolirala, on je opominjao...a ona se okrene meni : mama? Ko veli mogu li, ja samo mahnem glavom... Ne znam gdje dolazimo ni u sta ulazimo ali moje dijete je postalo grozno, mislim da je to problem sto je cuva teta a ne vrtic ali sta je tu je...aBd jedva cekam proljece.... Rodjendan aBd 04.12. bit ces u Sa
Iman, ne daviš...piši...piši i pričaj smao ono što želiš i kada ti želiž... kada pitaju kaži im neka sačekaju drugo vrijeme kada ćeš možda moći pirčati... a plači...neka idu i vodopadi...evo nas ovdje mi ćemo ih skupljati
Vjeruj da se sa mnom ne igra...zna se kocke su za nju i taju, slikovnice, slagalice i sl...ja joj nesto napravim od kocki ona to pobaca sve Priznajem, vise se igra nego ja....ali opet....nekako me nema nigdje.... A poravnit cu vjeruj mi.... Ne mislim da je teta kao teta kriva, ali joj sve ugadja, jako je voli, sve joj dopusti, razmazila se nevjerovatno...Lana nikad nije bila "agresivna" al danas me je lupila...vise puta...i znam da ce se ponoviti....ne znam kako na to reagovati...prvi put sam joj uzvratila (lagano i govoreci da ne smije) opet me je lupila, onda sam samo rijecima objasnila da se to ne smije i da ne valja- lupila me je opet, treci put sam samo prstom pokazala i rekla da ne smije - i naravno, smjela je...onda sam ustala od nje i otisla....
A kazem ti, na prsima mi je, tj u narucju zaspala, klipaca velika, ljubi mama obaze i ljubi, tako je i zaspala....
Da, doruckovala sam na poslu i to je sve sto sam danas stavila u usta...
sad gledam slike s regionalnog i da malo spomenem. Hanady jel Hanady onako malo humoristicna djeluje mi ko djete ko je se samo sali. Tajra ovo tvoje djete me ocarala,na jedno stranu sto je prelijepa al sto djete izgleda ozbiljno,vau
sad gledam slike s regionalnog i da malo spomenem. Hanady jel Hanady onako malo humoristicna djeluje mi ko djete ko je se samo sali. Tajra ovo tvoje djete me ocarala,na jedno stranu sto je prelijepa al sto djete izgleda ozbiljno,vau
moja je cura izvorno Hanadi al nije baš neki šaljivdžija koliko voli d apozira pa na svakoj fotki je u osmjehu...sreća nisu nas fotkali u fazi ''tuge'' i ročarenja'' jer je napravial grešku i pomislila d anije fina djevojčica...pa je onolika klipača plakala i mami u krilu sjedila i mazila se punih 45 minuta
najprije bolesnim pilicima zelim da sto prije ozdrave...ljubim vas jako, glupe bakterije i virusi mrs
Lady, ba nasamo ga safataj i objasni neke stvari ...ne ide to tako, reci mu da L. cini medvjedju uslugu time sto joj povladjuje...imam i ja jednog koji u sekundi k'o fol zagalami, a u drugoj ga uzme i govori volim ja tebe...aha...a, ja eto ne volim, jer istrajavam...eye contact ti je cudo, ja ga samo pogledam, on mijenja plocu...doduse i on mene plaho pogleda kad smo u kupovini, samo ja bezobrazna pa ne bendam
Iman, de sto si navalila, kao da imas sta vidjet ...ja hocu tebe uzivo da upoznam, jer znam da ces me oduseviti
Mi bili kod prijatelja, maloprije dosli...kako mi je dijete nafakali, hdB...dobio jaknu i cizme na poklon
Joj kako je ovo bilo tuzno za vidjeti , tako tuzna, uplakana....dusica bas je preosjetljiva, meni se stislo bilo nesto
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.