Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala a mozes li ti meni rec od cega si onda ti mrsava ???
e ja tebi kazem kako treba a ne da ja to radim (e sad mi fali onaj smajli sto se baca) ha ja
a ja ti zivim na trecem spratu, dok dva puta sidjem i popnem se odose sve kalorije
ma znam na sta mislis bolan nisam mislila da namjerno smrsajes nego kontam ako jedes ne pusis ne pijes kafe cudo nisi deblja Mislim nemam nista protiv mozda ima i gena nako pitam
citam vas redovno ali se ne javljam... moj mali vec 8 dana ima proljev i ja vise bukvalno ludim, danas smo ga ponovo vodili doktoru i dala nam je da radimo nalaz stolice na viruse i bakterije pa cemo vidjeti dalje...zao mi je sto ima bolesnie djecice, zelim im brzo ozdravljenje...
ev odosla tek maloprije kuci, imala puno casova, jedva gledam lana od jutros vise nije imala stolicu ali nije skoro nistan i jela, samo par kifli i bobi stapica, nije htjela rizu s mrkvom, pojela samo 2-3 kasike. smrce i kise, izgleda da je uhvatila prava prehlada, sad me bas strah da ne ode na gore. ne znam dal da joj sutra pocnem davati normalnu hranu jer nije imala vise proliv sad zbog ove prehlade da mi je da joj dam pilecu supicu, mandarine i tako to... pa ne znam smijem li. dala sam joj opet maloprije linex za svaki slucaj i pila je citav dan pomalo rehidramix
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
tiki smijes joj dat supicu zasto ne , nadam se da ce brzo ozdraviti i da prehlada nece otic na upalu grla (kao sto se kod nas zna, tako desiti kise slini ujutro usta nece da jede gutat ne moze odvedem ga kaze grlo se crveni od nosa kako curi ,voda slijeva se u grlo ) ...daj joj supice Malena pa dje si ti kako curke jesul dobro imal zime jednaa jel vam ista vise davala da pijete dajete za proliv nadam se da ce nal biti dobri abd . Ladyblue drzim fige da malena nema vise proliva da vam noc bude mirna kuci zao mi je malene bemu cudo dosad ne staje proliv .
felix, i mene pravo strah da ne ode na grlo i na bronhije maloprije se budila i govori boli je nos, valjda joj zacepljen, pa nastavila spavati sad sebe proklinjem sto sam je izvodila po ovoj zimi i sto sam je vodila u shoping centre al djavo nije dao mira samo da hoce ozdraviti. ladyblue, mogu misliti kako se sekirate, ja kad pomislim na bolnicu mukam i odmah, ne daj boze da opet moramo tamo, poludjela bih
znal neko koliko dana smijem davat florindan sirup? Nama je rekla da dajem dokle ne vidim da je dobro .Grlo ga ne boli vise , danas je 6 ti dan kako dajem florindan jednom na dan predvecer .Da lakse dise jer tesko dise nos mu ne curi , al cujem hropti u nosu a cist nos ne slini . I kad spaava otvoreni usta na nos tesko dise , ...
Felix to prije mu treci krajnik smeta Tiki nemoj sebe krivit,normalno da ces djete izvodit.samo joj je imunitet slab i vjerovatno bi se prehladili i u kuci da je bila
M dosla iz vrtica promukla, stolica joj bila malo proljevasta, ljepljiva...? kaslje ko tuberan vec 3 mjeseca ja stvarno ne znam sta da radim vise...nos curi pokatkad, nalazi svi ok?
Šta bi radila, sjedila kući...??
Bolje je što je izašla vani, u tome nema ništa loše, samo dijete treba obući u skladu sa vremenskim prilikama. Tek su nam minusi počeli, biće i hladnije, ... taman neka se navikava postepeno. A ne da bude atak na organizam.
Mi malo isle u goste... U automobilu je bio sou, R. i ja nismo usta zatvarale, mm i T. samo sute... i pred kucom pita R. ozbiljno: A sto tata i sestra ne pricaju?
Zao mi je sto ima mnogo bolesnih...
jednaa, dobro nam se javila... nadam se da cete se izboriti...
Ja poslije jucerasnjeg super dana, poslije danasnjeg jako lijepog dana na poslu, kuci sam imala katastrofu... Lana je nemoguca, samo cmizdri, cak me je i udarila , da da...u d a r i l a, ono kao samar, ne jako ali je znacilo to sto je znacilo...onda nije htjela jesti, ja zabranila crtane a ona se zakocenula od placa (prvi put u zivotu), jecala, suze krokodilske, da bi me moj voljeni napao i povisio ton na mene da joj pustim da gleda sta hoce...kad ga nisam gadjala pepeljarom , rekla sam mu da jos jednom tako povisi ton dobit ce prvo sto mi bude pri ruci u glavu . Sad ima slike nema tona, mrzim to Elem za pola sata, mi je sjedila u krilu, sama jela supu (trazila je), gledala crtani, zagrlila me i poljubila... Sad kad je trebalo spavati, opet sam se ljutila jer je pocela za*ebavati, hoce ovo, nece ono...i onda se OPET rasplakala jer sam je naruzila i molila da je uzmem, da bi mi u narucju zaspala, sa rukom oko vrata dok sam je ljubila po obrazima - tad sam se rastopila... Ali sta da radim s njom, nemoguca je....ali fakat....gdje je ona moja fina djevojcica?!
lady bebacha hvala na odg jer bas tesko dise , a nos ne curi jede masallah hb super . Neku noc je toliko hrco al hrco hebote ko cica pored mene cak sam ga malo dirala da usuti neprodje min opet ma cjepa ko motorka ! a usta otvorio ko pes ! Iman neka jede kad se joj otvorio apetit masallah da ne ureknem ,
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.