|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  253 254 [255] 256 257   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
14.11.2011 14:09:10   
rose 87
ah sta je ovo nemogu ni poruke napisati
E. spava,ja doruckujemuser posted image
amani nemoj me zezati kakve slike ti si meni bas bas lijepa,lady linija jeuser posted image
ma bas ste nam ruzne sve etouser posted image (da se ne ureknete)

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6351
14.11.2011 14:10:02   
rose
mi smo juce proslavili svoj 1 rodjendan i zvanicno pripadamo na ovu temu user posted image

pozz zene user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6352
14.11.2011 14:11:11   
Anoniman
rose doruckujes il rucas ? Ja jos nisam doruckovala sem kafe , cigare , i cokolade , dva zalogaja sa anelom uzela kriske mu pohovala eto pojo vise od mene nemogu vala .
Posle cu kad zaspi prizalogajit nesto do vecer ,pa cu si kaficu pristavit a on ko za inat nikad zaspat !

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6353
14.11.2011 14:12:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

mi smo juce proslavili svoj 1 rodjendan i zvanicno pripadamo na ovu temu user posted image

poo jos jednoj rose user posted image user posted image user posted image .
cestitamo rodjendan  user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6354
14.11.2011 14:13:51   
rose
IZVORNA PORUKA: felix

rose doruckujes il rucas ? Ja jos nisam doruckovala sem kafe , cigare , i cokolade , dva zalogaja sa anelom uzela kriske mu pohovala eto pojo vise od mene nemogu vala .
Posle cu kad zaspi prizalogajit nesto do vecer ,pa cu si kaficu pristavit a on ko za inat nikad zaspat !

heh maloprije sam rucala (dorucak+rucak)...izasla na pauzu ma da sam ja kuci lako bi mi bilo...ja uzmem da jedem njoj dam komadic hljeba i ona se zabavi a ja doruckujem...a radnim danima mi dan pocne kafom i cigarom...pa na poslun se nastavi tako negdje do podne...pauza...rad do 5.30 i kuci u 6, muz na posao...zabavim se oko nje i rucam oko 8  kad se ona uspava user posted image  radnim danima jedem citava 2 puta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6355
14.11.2011 14:14:33   
rose
ne vidjeh da je prva rose pominjala dorucak pa ja odgovorih user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 6356
14.11.2011 14:14:45   
rose 87
felix draga doruckujem,a neka sam dvije kafe popilauser posted image ,imala nekog posla i kad je E. zaspao skontam da sam gladna
rose dobro dosli i sretan vam rodjendanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6357
14.11.2011 14:16:05   
rose 87
hihi bice zbrke user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6358
14.11.2011 14:16:47   
Anoniman
rose  ja nikad ne doruckujem . Moj dorucak/rucak je u 2 sata posle podne eto uzmem samo da nije stomak prazan sta bilo a veceram oko pola 6 ili 6 zavisi  i to malo samo hljeba pojedem 2 male zvijezde ko krofne nekad jednu kako kad .....
nemam apetita

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6359
14.11.2011 14:17:23   
Anoniman

ne vidjeh da je prva rose pominjala dorucak pa ja odgovorih user posted image user posted image
neme veze ja inace ne pisem pune nicoke user posted image do mene je

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6360
14.11.2011 14:20:12   
Anoniman

Nek je sa srecom  i dobro nam dosle user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6361
14.11.2011 14:21:00   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: marinčii

mala JE on je imao vidsoku temp,6 dana pa su mu odma nakon nalaza uveli antibiotik i primio je 2 doze prije nego su uzeli prvi uzorak stolice,ma neznam mene sad stra ako se sakrilo šta da se opet ne aktivira a niko nam nije ništa spominjo da nakon terapije ponovimo bris,samo smo nalaze probjerili i bilo je sve uredu

ti uvijek mozes da trazis da uradite ili da uradis privatno da bi bila sigurna.

Igor kako je imao eserihiju u urinu mi svakih malo malo radimo UK da provjerimo.

ne mora se nikada vratiti ali covjek ne moze nikada biti siguran user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6362
14.11.2011 14:22:39   
Malenaoduvijek

rose  ja nikad ne doruckujem . Moj dorucak/rucak je u 2 sata posle podne eto uzmem samo da nije stomak prazan sta bilo a veceram oko pola 6 ili 6 zavisi  i to malo samo hljeba pojedem 2 male zvijezde ko krofne nekad jednu kako kad .....
nemam apetita

a ti umjesto cigare i kafe uzmi nesto pa pojedi, prva dva dana ce ti biti muka ali ces se onda navici, ili prvo popij caj od nane ii majcine dusice pa onda ovo drugo...ne ide to tako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6363
14.11.2011 14:22:43   
Anoniman

nemam apetita

Uh Felix ja kad ujutro ne bih doruckovala hitna bi me do 12 odvukla...Muhanata sam kad sam  gladna....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6364
14.11.2011 14:23:34   
Malenaoduvijek

dobro dosle user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 6365
14.11.2011 14:27:32   
koka i po
dobrodoslica i od meneuser posted image
a Maloj masem li masem...skoro ispadoh kroz prozoruser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6366
14.11.2011 14:28:38   
Malenaoduvijek
koko masem i ja tebi i ja pitam za dijete jutros user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 6367
14.11.2011 14:29:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

nemam apetita

a ti umjesto cigare i kafe uzmi nesto pa pojedi, prva dva dana ce ti biti muka ali ces se onda navici, ili prvo popij caj od nane ii majcine dusice pa onda ovo drugo...ne ide to tako.

sve a to znam mala al nemogu vjerovala mi il ne ja bi mogla da citav dan ne jedem netrazi mi se jos kad mi je djete bolesno mene panika strah uzme auuu koja sam biba user posted image tad ako 3 kile ne sletim  se sleti niko materemi koliko sam plahljiva
Skoro kad je povraco ja znam da sam jela u 2 sata malo i nista ba zalogaj dva kad se anelu sve smirilo , mi dosli kuci oko 8 on trazi jest bolje mu dajem mu kiflu kad cu ja mm ej pa ja jos nisam jela nista od 2 sata vidim nesto mi stomak kvrci al ja nista
od straha nisam imala kad misliti  , nemogu rec sveki veceru pravi ostavila mi i mm doneo ja samo ostavim u rernu kad smo dosli s hitne nije mi se jelo
tako da sam ja jela tek u 20 i nesto minuta
samo da se stomak ne buni
caja ne volim ,povracam od njega jedino kad moram
al kafa cigare me "ukopase " al tako sam navikla hebiga

Neposredna veza do poruke: 6368
14.11.2011 14:30:11   
koka i po
previdjela post sorryuser posted image
ma...on je onako...placljiv,tura se javlja na momente,nos zacepljen,slabo jede...ma srednja zalostuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 6369
14.11.2011 14:31:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

nemam apetita

Uh Felix ja kad ujutro ne bih doruckovala hitna bi me do 12 odvukla...Muhanata sam kad sam  gladna....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6370
14.11.2011 14:35:49   
rose 87
ja vala doruckujem-da se i vidjeti na meni user posted image user posted image
ja jedem s E.,mi zajedno doruckujemo inace al danas me masilo,vec mi vrijeme i rucak,u 4 mi dolazi mm,svi zajedno rucamo i to nam je to,nema nista posebno pa da svako malo cistim iza njih (jesam user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6371
14.11.2011 14:41:56   
Anoniman
rose87 ma i ja bi voljela da mogu al jok ne ide eto mm nedeljom slobodan da zajedno doruckujemo al opet rijetkost kad jedem .
Mene zna nekad uhvatit pred pms da jedem kasno oko 22 user posted image ... jedino tad jedem meni nije problem jest pa lec , jedino sto tad sanjam ko blentava to mi se ne svidja al ja kad sam gladna ne pratim sat .....
Nikad nisam tim bila opterecena sve i da imam 100kg . nisam bolovala od toga .
Meni je bitno zdravlje .

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6372
14.11.2011 14:53:11   
Malenaoduvijek
ne bi ti meni vjerovala kad bih ti rekla da to sve znam sto si mi napisala.ja sam tip koji kada se sekira ne jede, samo slatko odnosno cokoladu.

a kafu popiijes i sveze ti se zeludac i naravno nista ne mozes da jedes.
a probaj kao sto rekoh dva dana ce ti biti muka a treci ce ti organizam sam traziti jer to je sve stvar navike nista drugo.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6373
14.11.2011 14:56:20   
Anoniman
mala a mozes li ti meni rec od cega si onda ti mrsava user posted image user posted image ???

Neposredna veza do poruke: 6374
14.11.2011 15:01:08   
Malenaoduvijek

mala a mozes li ti meni rec od cega si onda ti mrsava user posted image user posted image ???

e ja tebi kazem kako treba a ne da ja to radim (e sad mi fali onaj smajli sto se baca) ha ja

user posted image user posted image

a ja ti zivim na trecem spratu, dok dva puta sidjem i popnem se odose sve kalorije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  253 254 [255] 256 257   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  253 254 [255] 256 257   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *