|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
14.11.2011 15:04:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

mala a mozes li ti meni rec od cega si onda ti mrsava user posted image user posted image ???

e ja tebi kazem kako treba a ne da ja to radim (e sad mi fali onaj smajli sto se baca) ha ja

user posted image user posted image

a ja ti zivim na trecem spratu, dok dva puta sidjem i popnem se odose sve kalorije user posted image
ma znam na sta mislis bolan nisam mislila da namjerno smrsajes nego kontam ako jedes ne pusis ne pijes kafe  cudo nisi deblja
Mislim nemam nista protiv mozda ima i gena nako pitam user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6376
14.11.2011 17:10:33   
R&T@
Miran dan u mojoj kuci... kuc-kuc...
valjda se sestre jucer pozeljele...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6377
14.11.2011 17:19:53   
jednaa
citam vas redovno ali se ne javljam... moj mali vec 8 dana ima proljev i ja vise bukvalno ludim, danas smo ga ponovo vodili doktoru i dala nam je da radimo nalaz stolice na viruse i bakterije pa cemo vidjeti dalje...zao mi je sto ima bolesnie djecice, zelim im brzo ozdravljenje...

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6378
14.11.2011 20:45:41   
teacher75
ev odosla tek maloprije kuci, imala puno casova, jedva gledamuser posted image lana od jutros vise nije imala stolicu ali nije skoro nistan i jela, samo par kifli i bobi stapica, nije htjela rizu s mrkvom, pojela samo 2-3 kasike. smrce i kise, izgleda da je uhvatila prava prehlada, sad me bas strah da ne ode na gore. ne znam dal da joj sutra pocnem davati normalnu hranu jer nije imala vise prolivuser posted image sad zbog ove prehlade da mi je da joj dam pilecu supicu, mandarine i tako to... pa ne znam smijem li. dala sam joj opet maloprije linex za svaki slucaj i pila je citav dan pomalo rehidramix

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 6379
14.11.2011 20:46:47   
teacher75
joj jelena, pa dokle viseuser posted image ja kad pomislim na mrsu i svoj porod muka mi, bas sam se isprepadala, veliki si borac, ne znam kako bih se ja nosil s tim, svaka cast. nadam se da ce sve biti ok, dosta viseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6380
14.11.2011 20:53:41   
InLove
Vecer, Kako je Nadja????

Pozz ostalim zenama, i poljubac djecici!! :)

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 6381
14.11.2011 21:04:01   
ladyblue RR
samo da vam mahnem...

Nađa opet ima proljev. za sada 3 ali ako budu još 2 ja moram ponovo u bolnicu. molim Boga da ne bude više jer ću dobiti slom živaca.

Jelena, ti i ja ćemo zajedno u Jagomir da budemo cimerke...

hvala svima koje pitaju za nas. držite nam fige da bar danas ne bude više proljeva.

svimauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 6382
14.11.2011 21:06:47   
Anoniman
ladyblue evo drzim fige da sve bude u redu..pile malo bas se napatiuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 6383
14.11.2011 21:06:57   
Anoniman
tiki smijes joj dat supicu zasto ne , nadam se da ce brzo ozdraviti i da prehlada nece otic na upalu grla (kao sto se kod nas zna, tako desiti kise slini ujutro usta nece da jede gutat ne moze odvedem ga kaze grlo se crveni od nosa kako curi ,voda slijeva se u grlo ) ...daj joj supice user posted image
Malena pa dje si ti kako curke jesul dobro imal zime user posted image
jednaa jel vam ista vise davala da pijete dajete za proliv nadam se da ce nal biti dobri abd .
Ladyblue drzim fige da malena nema vise proliva da vam noc bude mirna kuci user posted image
zao mi je malene user posted image bemu cudo dosad ne staje proliv .

< Poruku je uredio felix -- 14.11.2011 21:08:14 >

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 6384
14.11.2011 21:09:53   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Nađa opet ima proljev. za sada 3 ali ako budu još 2 ja moram ponovo u bolnicu. molim Boga da ne bude više jer ću dobiti slom živaca.

svimauser posted image

dusa mala...bas mi je zao se mucite. Cuvamo vam fige da prestane! user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 6385
14.11.2011 21:17:02   
teacher75
felix, i mene pravo strah da ne ode na grlo i na bronhijeuser posted image maloprije se budila i govori boli je nos, valjda joj zacepljen, pa nastavila spavatiuser posted image sad sebe proklinjem sto sam je izvodila po ovoj zimi i sto sam je vodila u shoping centreuser posted image al djavo nije dao mirauser posted image samo da hoce ozdraviti. ladyblue, mogu misliti kako se sekirate, ja kad pomislim na bolnicu mukam i odmah, ne daj boze da opet moramo tamo, poludjela bihuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6386
14.11.2011 21:18:58   
Anoniman
znal neko koliko dana smijem davat florindan sirup? Nama je rekla da dajem dokle ne vidim da je dobro .Grlo ga ne boli vise , danas je 6 ti dan kako dajem florindan jednom na dan predvecer .Da lakse dise jer tesko diseuser posted image nos mu ne curi , al cujem hropti u nosu a cist nos ne slini .
I kad spaava otvoreni usta  na nos tesko dise , ...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6387
14.11.2011 21:21:13   
bebacha
Felix to prije mu treci krajnik smeta
Tiki nemoj sebe krivit,normalno da ces djete izvodit.samo joj je imunitet slab i vjerovatno bi se prehladili i u kuci da je bila

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6388
14.11.2011 21:21:37   
leona81
M dosla iz vrtica promukla, stolica joj bila malo proljevasta, ljepljiva...? kaslje ko tuberan vec 3 mjeseca ja stvarno ne znam sta da radim vise...nos curi pokatkad, nalazi svi ok?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6389
14.11.2011 21:21:51   
Lady26
Flonidan nema ogranicenja....mozes davati sve dok potpuno ne ozdravi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6390
14.11.2011 21:26:39   
selebriti
IZVORNA PORUKA: teacher75

sad sebe proklinjem sto sam je izvodila po ovoj zimi i sto sam je vodila u shoping centreuser posted image

Nemoj to da radiš!!!

Šta bi radila, sjedila kući...??

Bolje je što je izašla vani, u tome nema ništa loše, samo dijete treba obući u skladu sa vremenskim prilikama. Tek su nam minusi počeli, biće i hladnije, ... taman neka se navikava postepeno. A ne da bude atak na organizam.

Ha ja user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 6391
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 21:28:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6392
14.11.2011 21:30:12   
R&T@
Mi malo isle u goste...
U automobilu je bio sou, R. i ja nismo usta zatvarale, mm i T. samo sute...
i pred kucom pita R. ozbiljno: A sto tata i sestra ne pricaju?
user posted image user posted image user posted image

Zao mi je sto ima mnogo bolesnih...user posted image

jednaa, dobro nam se javila...
nadam se da cete se izboriti...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6393
14.11.2011 21:31:40   
R&T@
Iman, to je djevojcica M.A. od Blue Rose...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6394
14.11.2011 21:31:54   
bebacha
Iman pusti djete nek jede,opet ce doci period kad ce par dana slabo jesti i opet u krug.i moji se obadvoje projeli pravo.do kad li ce.
Kako si ti,kako na poslu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6395
14.11.2011 21:34:43   
Lady26
Ja poslije jucerasnjeg super dana, poslije danasnjeg jako lijepog dana na poslu, kuci sam imala katastrofu...
Lana je nemoguca, samo cmizdri, cak me je i udarila user posted image , da da...u d a r i l a, ono kao samar, ne jako ali je znacilo to sto je znacilo...onda nije htjela jesti, ja zabranila crtane a ona se zakocenula od placa (prvi put u zivotu), jecala, suze krokodilske, da bi me moj voljeni napao i povisio ton na mene user posted image da joj pustim da gleda sta hoce...kad ga nisam gadjala pepeljarom user posted image user posted image , rekla sam mu da jos jednom tako povisi ton dobit ce prvo sto mi bude pri ruci u glavu user posted image . Sad ima slike nema tona, mrzim to user posted image
Elem za pola sata, mi je sjedila u krilu, sama jela supu (trazila je), gledala crtani, zagrlila me i poljubila...
Sad kad je trebalo spavati, opet sam se ljutila jer je pocela za*ebavati, hoce ovo, nece ono...i onda se OPET rasplakala jer sam je naruzila i molila da je uzmem, da bi mi u narucju zaspala, sa rukom oko vrata dok sam je ljubila po obrazima user posted image user posted image - tad sam se rastopila...
Ali sta da radim s njom, nemoguca je....ali fakat....gdje je ona moja fina djevojcica?! user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6396
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 21:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6397
14.11.2011 21:37:00   
Anoniman
lady bebacha hvala na odg jer  bas tesko dise , a nos ne curi jede masallah hb super .
Neku noc je toliko hrco al hrco hebote ko cica pored mene user posted image cak sam ga malo dirala da usuti neprodje min opet ma cjepa ko motorka ! a usta otvorio ko pes !
Iman neka jede kad se joj otvorio apetit masallah da ne ureknem ,

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 6398
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 21:38:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 6399
14.11.2011 21:38:39   
R&T@
Lady, zeeeeeeeeeeenuser posted image

Dolazite u "strasnu" trecu godinu zivota u kojoj jedan dan imas user posted image  a naredni user posted image ...

Kad vam te tacno rodjendan?user posted image

A tm vec hvata panika u kuci...
hajde malo mir-miruser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *