Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ah sta je ovo nemogu ni poruke napisati E. spava,ja doruckujem amani nemoj me zezati kakve slike ti si meni bas bas lijepa,lady linija je ma bas ste nam ruzne sve eto (da se ne ureknete)
rose doruckujes il rucas ? Ja jos nisam doruckovala sem kafe , cigare , i cokolade , dva zalogaja sa anelom uzela kriske mu pohovala eto pojo vise od mene nemogu vala . Posle cu kad zaspi prizalogajit nesto do vecer ,pa cu si kaficu pristavit a on ko za inat nikad zaspat !
rose doruckujes il rucas ? Ja jos nisam doruckovala sem kafe , cigare , i cokolade , dva zalogaja sa anelom uzela kriske mu pohovala eto pojo vise od mene nemogu vala . Posle cu kad zaspi prizalogajit nesto do vecer ,pa cu si kaficu pristavit a on ko za inat nikad zaspat !
heh maloprije sam rucala (dorucak+rucak)...izasla na pauzu ma da sam ja kuci lako bi mi bilo...ja uzmem da jedem njoj dam komadic hljeba i ona se zabavi a ja doruckujem...a radnim danima mi dan pocne kafom i cigarom...pa na poslun se nastavi tako negdje do podne...pauza...rad do 5.30 i kuci u 6, muz na posao...zabavim se oko nje i rucam oko 8 kad se ona uspava radnim danima jedem citava 2 puta
rose ja nikad ne doruckujem . Moj dorucak/rucak je u 2 sata posle podne eto uzmem samo da nije stomak prazan sta bilo a veceram oko pola 6 ili 6 zavisi i to malo samo hljeba pojedem 2 male zvijezde ko krofne nekad jednu kako kad ..... nemam apetita
mala JE on je imao vidsoku temp,6 dana pa su mu odma nakon nalaza uveli antibiotik i primio je 2 doze prije nego su uzeli prvi uzorak stolice,ma neznam mene sad stra ako se sakrilo šta da se opet ne aktivira a niko nam nije ništa spominjo da nakon terapije ponovimo bris,samo smo nalaze probjerili i bilo je sve uredu
ti uvijek mozes da trazis da uradite ili da uradis privatno da bi bila sigurna.
Igor kako je imao eserihiju u urinu mi svakih malo malo radimo UK da provjerimo.
ne mora se nikada vratiti ali covjek ne moze nikada biti siguran
rose ja nikad ne doruckujem . Moj dorucak/rucak je u 2 sata posle podne eto uzmem samo da nije stomak prazan sta bilo a veceram oko pola 6 ili 6 zavisi i to malo samo hljeba pojedem 2 male zvijezde ko krofne nekad jednu kako kad ..... nemam apetita
a ti umjesto cigare i kafe uzmi nesto pa pojedi, prva dva dana ce ti biti muka ali ces se onda navici, ili prvo popij caj od nane ii majcine dusice pa onda ovo drugo...ne ide to tako.
Uh Felix ja kad ujutro ne bih doruckovala hitna bi me do 12 odvukla...Muhanata sam kad sam gladna....
a ti umjesto cigare i kafe uzmi nesto pa pojedi, prva dva dana ce ti biti muka ali ces se onda navici, ili prvo popij caj od nane ii majcine dusice pa onda ovo drugo...ne ide to tako.
sve a to znam mala al nemogu vjerovala mi il ne ja bi mogla da citav dan ne jedem netrazi mi se jos kad mi je djete bolesno mene panika strah uzme auuu koja sam biba tad ako 3 kile ne sletim se sleti niko materemi koliko sam plahljiva Skoro kad je povraco ja znam da sam jela u 2 sata malo i nista ba zalogaj dva kad se anelu sve smirilo , mi dosli kuci oko 8 on trazi jest bolje mu dajem mu kiflu kad cu ja mm ej pa ja jos nisam jela nista od 2 sata vidim nesto mi stomak kvrci al ja nista od straha nisam imala kad misliti , nemogu rec sveki veceru pravi ostavila mi i mm doneo ja samo ostavim u rernu kad smo dosli s hitne nije mi se jelo tako da sam ja jela tek u 20 i nesto minuta samo da se stomak ne buni caja ne volim ,povracam od njega jedino kad moram al kafa cigare me "ukopase " al tako sam navikla hebiga
Uh Felix ja kad ujutro ne bih doruckovala hitna bi me do 12 odvukla...Muhanata sam kad sam gladna....
ja vala doruckujem-da se i vidjeti na meni ja jedem s E.,mi zajedno doruckujemo inace al danas me masilo,vec mi vrijeme i rucak,u 4 mi dolazi mm,svi zajedno rucamo i to nam je to,nema nista posebno pa da svako malo cistim iza njih (jesam )
rose87 ma i ja bi voljela da mogu al jok ne ide eto mm nedeljom slobodan da zajedno doruckujemo al opet rijetkost kad jedem . Mene zna nekad uhvatit pred pms da jedem kasno oko 22 ... jedino tad jedem meni nije problem jest pa lec , jedino sto tad sanjam ko blentava to mi se ne svidja al ja kad sam gladna ne pratim sat ..... Nikad nisam tim bila opterecena sve i da imam 100kg . nisam bolovala od toga . Meni je bitno zdravlje .
ne bi ti meni vjerovala kad bih ti rekla da to sve znam sto si mi napisala.ja sam tip koji kada se sekira ne jede, samo slatko odnosno cokoladu.
a kafu popiijes i sveze ti se zeludac i naravno nista ne mozes da jedes. a probaj kao sto rekoh dva dana ce ti biti muka a treci ce ti organizam sam traziti jer to je sve stvar navike nista drugo.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.