Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vidim svega jelo...drzim palceve da nije mrsa opet
a sto se ove dvije rr koke tice ...davno sam ja rekla da su lady i poky def. najljepse forumasice ovdje ...ima jako puno lijepih zena...ali njih dvije mi imaju facu za kakvog casopisa
e kako ja ne znam da si ti to rekla šalim se..hvala ti vala i đe čula i đe ne čula...nafuraćemo se.. joj lady što nas lože ccccc
gvendolina na ovim nema kda je ona fotkala porfi aparataom al ima joj curica među prvim fotkama je djevojčica sa dugom kosom, plavim okama i crveni raif i kaput... a kod mene ima BR u albumu sa ovom curicom...jako liče samo je curica u scjetlijoj kosici i okama od mame
Meni pedijatrica sad rece na Ilidži, i pravo tamo na licu mjesta da izmuzem u sterilnu posudicu. Rekla mi je da ne dojim ni na jednu dojku dok nalaz ne bude gotov, boze oprosti ali ebem ti vise i dojenje, ne moram vise ni dojiti, vec da vidimo da mojim lijekom nije sta unio. Danas smo vec zakasnili, pa ujutru idem da dam mlijeko na analizu i luka i ja opet briseve sve.
Zenice hvala na komplimentima... Al ja sam sebi zadnji put lijepa bila kad sam bila trudna. Poslije toga,svoj odraz u ogledalu nikako ne volim. Al eto,mozda kad skinem koju kilicu,vratim i izgubljeno samopouzdanje... Makar malkice...
Amani dobro te je....nemj da te ruzim prelijepa si. evo i mene.. isli smo kod nekakve "zulu" pedijatrice. ipak je viroza u pitanju a dokle ce jos se nezna. pozdrav za sve lijepe mamice od "stare" kokice
nešta se našle lady, pocy, ona dadada i sad i amani ko može bolje i ima bolje od njih...đeš ba bolje od njih a sve 4 za izbora za miss...al jok ovaj naš namjepteni naego rpavi izbor...bi falilo titula
mala JE on je imao vidsoku temp,6 dana pa su mu odma nakon nalaza uveli antibiotik i primio je 2 doze prije nego su uzeli prvi uzorak stolice,ma neznam mene sad stra ako se sakrilo šta da se opet ne aktivira a niko nam nije ništa spominjo da nakon terapije ponovimo bris,samo smo nalaze probjerili i bilo je sve uredu
hanady...sto me slatko nasmija ...al haj necu vise...bezze mi zato je Hanadi zna pozirati dijete...to je cudo... njih 5 su mi medenjaci pravi...ne zna se koja je sladja...djecaci su prica za sebe...pravi mali frajeri...alli curke
Da pozdravimo i ovdje generaciju Vidim fino ste se provele,superiska...fotkice su cista 10 Jelo draga zao mi je sto se vratila bestija Mi smo niđe veze(ako koga zanima)ali bice bolje......
Da pozdravimo i ovdje generaciju Vidim fino ste se provele,superiska...fotkice su cista 10 Jelo draga zao mi je sto se vratila bestija Mi smo niđe veze(ako koga zanima)ali bice bolje......
ja sve ne znam gdje da ti napisem,mi smo nedavno imali gnojnu anginu koja je bila virusna sve isto ko kod vas četvrti dan je bilo bolje
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.