|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
14.11.2011 10:54:42   
teacher75
ja sam na more nosila prolifeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6276
14.11.2011 10:59:55   
marinčii
jel to mene ignorirateuser posted image ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6277
14.11.2011 11:00:24   
Malenaoduvijek
ma to je u apoteci, a ovo ja nosim dodatno, linex i ekipu ja i ne racunam.ovo je dodatno user posted image

jeli Lanica bolje od jutros

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 6278
14.11.2011 11:01:33   
Malenaoduvijek
marincii user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6279
14.11.2011 11:03:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam malo tupasta sto se ovoga tice, jer nemam iskustva dosada hB
Rizina sluz? To je? Sta je? user posted image
bas si zaboravila da sam ja anelu davala stim godinu dana ad s tom sluziuser posted image
Marinci nezanam na to ti odg al imas user posted image

< Poruku je uredio felix -- 14.11.2011 11:04:10 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6280
14.11.2011 11:04:08   
rose 87
jutro user posted image
i ja sam se pravo lijepo provela jucer,moji momci hodali dok me nije bilo,E. bilo lijepo sa mm,samo je slatkise i grickalice jeo citav dan,reko pa jeli rucao ista kaze nije htjeo pa kakvo cudo user posted image
i on je jutros imao jednu stolicu proljevastu,pa mislim da je od te hrane jucer a i sirup pije antibiotik,dala sam mu jutros caj od sipka pa se nadam da je to to
mya joj moram i ovdje da te pohvalim torta ti je user posted image user posted image i okusom i izgledom
a amani sam skroz drugacije zamisljala,a kad sam te vidjela user posted image -prelijepa si

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 6281
14.11.2011 11:05:25   
marinčii
IZVORNA PORUKA: MALA1994

marincii user posted image user posted image
malauser posted image ,vidim zti još prehlađena ,nadam se da će brzo proći ,ja nedavno isto se malo prehladila kad smo došli iz bolnice i uzela onaj tylohot i popila svega dva i prošlo za dva dana,nego jel pročita ti moj post,šta ti misliš kako to može biti,jer ja sam i dalje sva zbunjena

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6282
14.11.2011 11:06:22   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: ladyblue

nije toliko strasno, zadni put je imala jutros oko 8. pije vdou i jede hljeb i dajem joj rehidramix svakih 10ak minuta otprilike po malo

ukini vodu, to ne smije piti. daj čaj ili Hipp ORS

nece ona nikad caj a ne znam sta je taj hipp ors, dr nam rekla da samo dajemo ovaj rehidramixi linex kesicu razmutiti jednom dnevno, popila sinoc znaci veceras opet

to ti je sok od rižine sluzi i mrkve. imaš ih u DM-u.

pa napravicu onda sluz i mrkvu ne treba mi touser posted image

e joj tiki pa odkud sat to,juce mi je bas super izgledala ,veselauser posted image   nadam se da nece imati vise proljev,to je najvaznij da se zaustavi.mislim da ne trebas ni forsirati previse sa rehidramixom ako nema proljeva

ladyblue kako je danas tvoja mrvica,dusa draga kako su je izbocaliuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 6283
14.11.2011 11:07:09   
R&T@
MALA, ja se iskreno nadam da mm nece skontati da postoje supruge kao tiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6284
14.11.2011 11:08:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

jutro user posted image
i ja sam se pravo lijepo provela jucer,moji momci hodali dok me nije bilo,E. bilo lijepo sa mm,samo je slatkise i grickalice jeo citav dan,reko pa jeli rucao ista kaze nije htjeo pa kakvo cudo user posted image
i on je jutros imao jednu stolicu proljevastu,pa mislim da je od te hrane jucer a i sirup pije antibiotik,dala sam mu jutros caj od sipka pa se nadam da je to to
mya joj moram i ovdje da te pohvalim torta ti je user posted image user posted image i okusom i izgledom
a amani sam skroz drugacije zamisljala,a kad sam te vidjela user posted image -prelijepa si

i ti si bila na regionalnom , imal slikica da te vidjamuser posted image
ja amani zaboravila nisam je mogla poznat tj jesam al bojala sam se da ne pogresim stvarno je prelijepa , jedna od najljepsi zena na rr koje sam vidjela i pocahontas isto user posted image .

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6285
14.11.2011 11:09:56   
R&T@
Marincii, nisam skontala da nesto pitas...
Ja mislila ti se cudis...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6286
14.11.2011 11:14:47   
marinčii
IZVORNA PORUKA: tajra

Marincii, nisam skontala da nesto pitas...
Ja mislila ti se cudis...user posted image

user posted image dobro si skontala i čudim se ,nikako da shvatim kako je imo crp 240 a nikakvu upalu ni bakteriju mu nisu našli,pa eto ja htjela da čujem koje mišljenje,jer ovi doktora mi više na v.-

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6287
14.11.2011 11:16:41   
rose 87
felix ja ponijela aparat al zaboravila baterijeuser posted image user posted image ,tako da ja nemam slikica,mala 86 nas je slikala i ona ce sigurno postaviti slike kasnije pa se javim kad se pronadjemuser posted image user posted image -kako to cudno zvuci

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6288
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 11:18:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6289
14.11.2011 11:22:18   
rose 87
uh pronadjoh se jesam brza,felix ako si gledala ove slike iz teksta pa druga slika po redu,teta u ljubicastoj kosulji,sjedim pored hanadyuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6290
14.11.2011 11:33:09   
Anoniman
Mahanje i od nas... nadam se da ste se juce lijepo provele user posted image

Meni se izgleda MRSA vratila i to na lijevoj dojci sada, kako je sa donje strane ja nisam ni skontala u prvi mah i dala djetetu da doji, tek kad je poceo dojiti osjetim nesto boli pogledam i imam sta vidjeti, odmah sam to juce poskidala, pocistila oprala plivaseptom, danas sam zvala pedijatricu, niposto dijete dojiti, da uredimo briseve, sad mm otisao po uputnice. Kaze moze biti veoma opasno za njega sto je dojio, ma jednostavno vise ludim... ima li ko bombu za prodati da im na jezero bacimuser posted image . Onda kako ga juce nisam dojila, a na nezgodnom mjestu to iskocilo nisam mogla izdajalicom izmuzati jer boli pravo, pa sam cijelu noc provela pod tusem izdajajuci rukama, a meni se cini mlijeka kao za inat vise nego ikad. Dusa mi vapi za tecnoscu.

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6291
14.11.2011 11:47:09   
rose 87
joj jelena bas mi je zao,nadam se da nije MRSA,nedaj se user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6292
14.11.2011 11:52:51   
selebriti
Baš mi je žao bolesne dječice, ladyblue, teacher sretno, da predeverate to više, ...

Moja se djevojčica iskakala vani, nadisala zraka i zaspala momentalno user posted image  a mogla bih i ja vala, ...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6293
14.11.2011 11:56:31   
Lady26
Jelooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image
Zaista, od srca se nadam da nije MRSA user posted image user posted image
Zaboga....pa dokle vise...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 6294
14.11.2011 12:08:07   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: rose 87

jutro user posted image

i ti si bila na regionalnom , imal slikica da te vidjamuser posted image
ja amani zaboravila nisam je mogla poznat tj jesam al bojala sam se da ne pogresim stvarno je prelijepa , jedna od najljepsi zena na rr koje sam vidjela i pocahontas isto user posted image .

hvala dragauser posted image ..i ti si avion..a kad se samo sjetim kako sam te tetastu zamisljala davnih dana user posted image
daje recite nam koja je koja na slikama user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6295
14.11.2011 12:13:28   
Amani12
Hvala Vam curke user posted image user posted image
Rose bas mi je drago sto te upoznah,divna si user posted image
A tek djecak user posted image user posted image
Pa selebriti,pa Niki,pa Mala, pa sretna mama,ma sve ste mi user posted image user posted image

Jelo ne daj se... Drzim fige da nije mrsa...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6296
14.11.2011 12:16:32   
Anoniman
fajjjj sto moj anel kaze vaj sta rece i osta ziva pociuser posted image user posted image user posted image cuj ja tetasta  hahhahah
Ajd dobro heheh .... drago mi je da sam te prevarila -misljenje
Sve u svemu svaka ima nesto posebno kod sebe lijepo svaka od vas na svoj nacin user posted image
Mi malo setali do gonine , pa nije toliko strasno ko juce ima sunca jako je da nema hladnog zraka ko vjetrica bilo bi idealno vrijeme .
ROse odo te trazitiuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 6297
14.11.2011 12:18:14   
Amani12
Felix ljubi mi djecaka.user posted image A i tebi jedan najveci user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6298
14.11.2011 12:18:26   
Hanady RR
ja sam felix mahalala sa roseuser posted image
kraj mene je sjedila...
imaš kod mene u fotkamauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6299
14.11.2011 12:21:27   
pocahontas
a koja je amani na slikama? dajte da je vidimo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 6300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *