|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  256 257 [258] 259 260   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
14.11.2011 22:08:04   
nanika
Pozdrav za sve mamice i djecicuuser posted image
Gledala sam slike sa rr druzenja, sve ste mi slatke, samo jos nisam upratila koja je kojauser posted image . Moram dooooooobro prostudiratiuser posted image
Ladyuser posted image
Moj maleni je jos uvijek malo prehladjen ali nema vise tureuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6426
14.11.2011 22:08:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

ojjj.ko diro curicu malu
fasciniralo me koliko se djecica osjecaju nekako ugodno u drustvu,bar tako na sici djeluje,ko da su svaki dan zajedno

ah...
neke okolnosti po nju nespretne...
naime fotografislala je tajru i u tom trenutku na njenu ruku naletila je djevojčica naše ivone koja nosi naočare...nisu pale al je curicala zaplakala i njena je mama odvela...
međutim moja cura je pomislila da je ona kriva puno i prepala se...tačnije ovladala je tuga jer curica plače...
i onda sma je ja pozvala sebi...a onda je ona jadna plakala i plakala i plakala...
pa smo uzele čokoladu i odnijele curici i njenoj mami...i rekle da ona nije namjerno la džaba...preosjetljiva je i plakala je 45 minuta i mazila s eu krilu...
šta sma mogla nego je tješiti...
a onda mi kaže ''sad je ispalo da se ja izvinjavam za nešto za šo nisma kriva, nisma ja to htjela nikako nisma joj htjela dirati naočare''user posted image

džaba ona mora biti uvijek dobra i najposlušnija i njoj je to u glavi njenoj pokvarilo koncepcijuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 6427
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 22:10:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 6428
14.11.2011 22:10:23   
R&T@
Kaze mm: "Zeno, ako pobijede sutra, ja ti cijelu noc necu kuci doci"

A ja: "Daj Boze da pobijede"user posted image

Zene, hoce li koja sutra sa mnom u zivot?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6429
14.11.2011 22:10:52   
bebacha
a joj.mogu mislit kako je bila tuzna.de zeno popusti je malo.odgajaja je i u drugom smjeruuser posted image user posted image nek bude malo i zlocestauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 6430
14.11.2011 22:12:12   
selebriti
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: selebriti

Tajra je vau fakat user posted image

Ti znas na koga jeuser posted image

Ma bjež' ba user posted image  

Dijete je i na tebe, nemoj folirati, ... user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6431
14.11.2011 22:12:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Hanady, sjetih se kako si podavno kukala da ti djeca ne liče ni na tebe ni na tm...al gledam Hanady...bar po slikama...pljunuta ti...ma copy- paste! Medena je!

Sve su curice preslatke, i dječaci, Rijad...pravi mali frajer.

A i žemske su...wow!

kako vrijeme odmiče ima sličnosti...vadi me to..inače moja Iman ima žena u čaršiji pitaju me ''jesu obe vaše...a jesu od istoga muža''user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6432
14.11.2011 22:12:59   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, ba nasamo ga safataj i objasni neke stvariuser posted image ...ne ide to tako, reci mu da L. cini medvjedju uslugu time sto joj povladjuje...imam i ja jednog koji u sekundi k'o fol zagalami, a u drugoj ga uzme i govori volim ja tebe...aha...a, ja eto ne volim, jer istrajavam...eye contact ti je cudo, ja ga samo pogledam, on mijenja plocu...doduse i on mene plaho pogleda kad smo u kupovini, samo ja bezobrazna pa ne bendamuser posted image user posted image user posted image

Eh draga, to je sve u teoriji lijepo....
Moj muz je jako tvrdoglav, da je 48346932643784 ovnova u njemu ne bi bio ovakav...on sto zactra to je i nema druge....
M ne vice na LAnu, ne pucne je, znaci samo igra, zezanje i sl...sve ostalo ja...normalno da dijete bjezi od mene....
Juce je imala za rucak supu na koljenici sa povrcem, a znas sta je rucala?! MAkarone....
Pitam zasto? Kaze nije htjela...supa stoji u frizideru kako sam je ja ostavila noc prije...znaci ni ponudjeno joj nije, mozda samo usmeno...ja fino pitam, L hoce li ti mama ugrijati supice - moze...PUNU zdjelu pojela, to je nas tanjir pun....samo povrce, tjestenina i hljeb...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6433
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 22:13:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6434
14.11.2011 22:16:46   
selebriti

Mogu li ja...?user posted image

Moj je u Portugalu...kuku...šta ću ako moj isto uradi?user posted image

Hoću i ja ako moje dijete primis negdje s tom tvojom dječicom user posted image

Dobra je pravo, biliv mi, .... user posted image  Spava cijelu noc, ... samo je nekad ujtro, kad zorom ustane, moras po 2, 3 sata uspavljivati user posted image user posted image user posted image .. ne bili se naspavala user posted image

Neposredna veza do poruke: 6435
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 22:16:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6436
14.11.2011 22:17:23   
Lady26

samo je nekad ujtro, kad zorom ustane, moras po 2, 3 sata uspavljivati user posted image user posted image user posted image .. ne bili se naspavala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 6437
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 22:18:35   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 6438
14.11.2011 22:20:24   
Lady26

To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani...

Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi user posted image user posted image user posted image ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku...user posted image

Oooooo da, kao da ja ne znam...prije nego se rodila, sve lijepo "dogovorili" ali sve je palo u vodu...
Tako da sam ja dezurni policajac i kriminalac user posted image a mm je pajac user posted image
Ali rekla sam necu vise...pa kad mu dodje iz gu*ice u glavu kakvo mu dijete postaje - valjda se trzne malo....
Da se razumijemo, mi se jako volimo samo trenutno ne zelim ni sliku da mu vidim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6439
14.11.2011 22:20:51   
selebriti

Mogu li ja...?user posted image

Moj je u Portugalu...kuku...šta ću ako moj isto uradi?user posted image

Hoću i ja ako moje dijete primis negdje s tom tvojom dječicom user posted image

Dobra je pravo, biliv mi, .... user posted image  Spava cijelu noc, ... samo je nekad ujtro, kad zorom ustane, moras po 2, 3 sata uspavljivati user posted image user posted image user posted image .. ne bili se naspavala user posted image

Mi ćemo taman pred zoru i doći...pred vakat za uspavljivanje!!!

BTW, you pretty tooo....baš si medena, uhvatih te negdje na slici...plavuša jel de?

user posted image

Pokušaj plavuše user posted image  Vrijeme mi je za farbanje.... bilo prije 2 mjeseca user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6440
14.11.2011 22:22:58   
Lady26
O da, jako lijepa, vesela, nasmijana user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6441
14.11.2011 22:23:08   
selebriti
IZVORNA PORUKA: Lady26

To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani...

Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi user posted image user posted image user posted image ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku...user posted image

Oooooo da, kao da ja ne znam...prije nego se rodila, sve lijepo "dogovorili" ali sve je palo u vodu...
Tako da sam ja dezurni policajac i kriminalac user posted image a mm je pajac user posted image
Ali rekla sam necu vise...pa kad mu dodje iz gu*ice u glavu kakvo mu dijete postaje - valjda se trzne malo....
Da se razumijemo, mi se jako volimo samo trenutno ne zelim ni sliku da mu vidim user posted image user posted image user posted image

Opet vam je vrijeme da obnovite gradivo!!!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6442
14.11.2011 22:23:30   
nanika

user posted image I kod nas je ista situacijauser posted image , kaze mi sad, odoh na fudbal, reko idi, odoh i ja na rr. Djeca zaspala, ljepotauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6443
14.11.2011 22:24:30   
Lady26
Draga moja mi smo 12 godina zajedno, 3 i kusur u braku - ne obnavljala ja vise nista user posted image user posted image user posted image
Osim sto povremeno obnavljamo gradivo iz sexa, cisto da se ne zaborave potezi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6444
   [Obrisana poruka]
14.11.2011 22:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 6445
14.11.2011 22:25:02   
selebriti

O da, jako lijepa, vesela, nasmijana user posted image user posted image user posted image

user posted image

Daj budi realna .... user posted image user posted image  
Ona koja voli pojest user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6446
14.11.2011 22:25:36   
Lady26

IZVORNA PORUKA: nanika

user posted image I kod nas je ista situacijauser posted image , kaze mi sad, odoh na fudbal, reko idi, odoh i ja na rr. Djeca zaspala, ljepotauser posted image

Moj eno ga igra igrice na mobitelu a ja za racunarom user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 6447
14.11.2011 22:26:51   
Lady26

user posted image

Daj budi realna .... user posted image user posted image  
Ona koja voli pojest user posted image user posted image

Aj kako cu to zaboraviti user posted image user posted image user posted image
Konobar samo donosi pred nju user posted image user posted image user posted image
Prvo je djeci bombone pojela pa je stomak zabolio, pa pojela pola ovala meze i usCipaka a onaj samo donosi li donosi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6448
14.11.2011 22:27:42   
selebriti

IZVORNA PORUKA: nanika

Moj eno ga igra igrice na mobitelu a ja za racunarom user posted image user posted image user posted image

On sad, bona, jadan vaga, šta bi, kako bi user posted image  ....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6449
14.11.2011 22:28:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hanady, sjetih se kako si podavno kukala da ti djeca ne liče ni na tebe ni na tm...al gledam Hanady...bar po slikama...pljunuta ti...ma copy- paste! Medena je!

Sve su curice preslatke, i dječaci, Rijad...pravi mali frajer.

A i žemske su...wow!

kako vrijeme odmiče ima sličnosti...vadi me to..inače moja Iman ima žena u čaršiji pitaju me ''jesu obe vaše...a jesu od istoga muža''user posted image user posted image user posted image user posted image

bogami corava nisam ,malena F je ista tm meni bas al bas lice ona je pljunuti otac dok , starija kopija tebe ista istenita
prelijepe su vala  , ...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  256 257 [258] 259 260   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  256 257 [258] 259 260   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *