Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady pravo zeznutoto,samo ako i ti popustis ode djete do vraga a onda tesko popravit. mi smo se dogovorili kad se tek Ajla rodila da nesmijemo pred njom pokazat ako se ne slazemo s onim sto drugi rekne,uradi,kazni i slicno. stavarno to jos uvjek postujemo,mada priznajem da ponekad znam reagovat jer on zna biti previse strog.meni kod njega najvise smeta(sto se odgoja tice)kad kaze Nemoze Ajla to znas da mama neda onda poludim.i u vecini slucajeva to nedamo obadvoje al et da mama bude vjestica
Ma kakvi....sad kad odemo leci, zahrkat ce u 2 minute, toliko je nasekiran da nece moci odmah, nego ce mu trebati bar minuta-dvije JA sam oguglala na to....kako bilo uvijek okrenem vodu na svoj mlin, ako ne danas bit ce sutra
Aj kako cu to zaboraviti Konobar samo donosi pred nju Prvo je djeci bombone pojela pa je stomak zabolio, pa pojela pola ovala meze i usCipaka a onaj samo donosi li donosi
Ja MM kažem, kad sam stigla, ... jel moguće da su me u startu provalile..? Baš sam se potrudila .. Kaže on ... pa đe neće, nije teško uopšte
Ma kakvi....sad kad odemo leci, zahrkat ce u 2 minute, toliko je nasekiran da nece moci odmah, nego ce mu trebati bar minuta-dvije JA sam oguglala na to....kako bilo uvijek okrenem vodu na svoj mlin, ako ne danas bit ce sutra
neka neka Lady moj je bio isti daj mu Lanu kad pođe s rajom na pice pa kad ga osramoti kao svog taticu njegova ''princeza'' promjenut ce plocu vjeruj mi sad kad ja uzmem kuhaču oboje sjedaju i budu ko bubica samo sto vise forsiraj druzenja tate i kceri pa ces vidjeti promjenu
Odoh, eno mrgud je istrosio bateriju na mobitelu Laku noc, hvala sto ste me nasmijale a bila sam na rubu Pa paaaaaaaa Bolesnoj djecici zelim od srca mirnu noc
To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani...
Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku...
- ja sam imala srece sto je zavoljela Elmu (sezame street) vise od Bumbe, pa nam vise ne mumla i ne govori : misi-mosi- kada je boli stomak Btw, sjetila sam te se sto puta za vikend kad poludjela nisam... Davala rodici instrukcije iz engleskog... zeno ti imas celicne zivce! Meni se moj posao cinio tezak
Lady, to sa hranom koju ja skuham i mm mi se događa isto... Ja skuham, stavim u frizider, a obavezno je nesto sto bas voli. Vratim se s posla, ona jela HIPP kasicu , kad pitam zasto joj nije dao ono sto sam pravila, uvijek isto: zaboravio da ima
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Noa jesi ti neka zahebana tako to i treba.treba svijetu vise takvi a manje ovakvi
pa bona do zivota mi dođe volim je najvise na svijetu al od rođenja smo ona i ja same,mm na poslu pa onda nekakvih obaveza...ja taman skontam kako da izađem na kraj s njom a on dođe pozelio je pa mi shebe koncepciju e nece da moze,nije mene majka rodila da me svi zahebaju
sad kontam da Alenu ukinem bumbu a tamam mi djete gleda crtani 5minuta meni daje da on malo gleda crtani pa ga malo navlacim.vidi sine one traktor,evo med,evo kono.i tako ja pricam,prode pola crtanog a Alen vec odavnom vadi serpe i kasike
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.