Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav za sve mamice i djecicu Gledala sam slike sa rr druzenja, sve ste mi slatke, samo jos nisam upratila koja je koja . Moram dooooooobro prostudirati Lady Moj maleni je jos uvijek malo prehladjen ali nema vise ture
ojjj.ko diro curicu malu fasciniralo me koliko se djecica osjecaju nekako ugodno u drustvu,bar tako na sici djeluje,ko da su svaki dan zajedno
ah... neke okolnosti po nju nespretne... naime fotografislala je tajru i u tom trenutku na njenu ruku naletila je djevojčica naše ivone koja nosi naočare...nisu pale al je curicala zaplakala i njena je mama odvela... međutim moja cura je pomislila da je ona kriva puno i prepala se...tačnije ovladala je tuga jer curica plače... i onda sma je ja pozvala sebi...a onda je ona jadna plakala i plakala i plakala... pa smo uzele čokoladu i odnijele curici i njenoj mami...i rekle da ona nije namjerno la džaba...preosjetljiva je i plakala je 45 minuta i mazila s eu krilu... šta sma mogla nego je tješiti... a onda mi kaže ''sad je ispalo da se ja izvinjavam za nešto za šo nisma kriva, nisma ja to htjela nikako nisma joj htjela dirati naočare''
džaba ona mora biti uvijek dobra i najposlušnija i njoj je to u glavi njenoj pokvarilo koncepciju
A i žemske su...wow!
kako vrijeme odmiče ima sličnosti...vadi me to..inače moja Iman ima žena u čaršiji pitaju me ''jesu obe vaše...a jesu od istoga muža''
Lady, ba nasamo ga safataj i objasni neke stvari ...ne ide to tako, reci mu da L. cini medvjedju uslugu time sto joj povladjuje...imam i ja jednog koji u sekundi k'o fol zagalami, a u drugoj ga uzme i govori volim ja tebe...aha...a, ja eto ne volim, jer istrajavam...eye contact ti je cudo, ja ga samo pogledam, on mijenja plocu...doduse i on mene plaho pogleda kad smo u kupovini, samo ja bezobrazna pa ne bendam
Eh draga, to je sve u teoriji lijepo.... Moj muz je jako tvrdoglav, da je 48346932643784 ovnova u njemu ne bi bio ovakav...on sto zactra to je i nema druge.... M ne vice na LAnu, ne pucne je, znaci samo igra, zezanje i sl...sve ostalo ja...normalno da dijete bjezi od mene.... Juce je imala za rucak supu na koljenici sa povrcem, a znas sta je rucala?! MAkarone.... Pitam zasto? Kaze nije htjela...supa stoji u frizideru kako sam je ja ostavila noc prije...znaci ni ponudjeno joj nije, mozda samo usmeno...ja fino pitam, L hoce li ti mama ugrijati supice - moze...PUNU zdjelu pojela, to je nas tanjir pun....samo povrce, tjestenina i hljeb...
To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani...
Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku...
Oooooo da, kao da ja ne znam...prije nego se rodila, sve lijepo "dogovorili" ali sve je palo u vodu... Tako da sam ja dezurni policajac i kriminalac a mm je pajac Ali rekla sam necu vise...pa kad mu dodje iz gu*ice u glavu kakvo mu dijete postaje - valjda se trzne malo.... Da se razumijemo, mi se jako volimo samo trenutno ne zelim ni sliku da mu vidim
To je zeznuta stvar...kad roditelji nisu na istoj strani...
Ja se sinoć već bila nakostrješila da galamim...zabranili mi Iman da gleda Bumba, samo ga oponaša, neće puno da priča, sve nešto 'išaretom' ko i on...i mm hrani I...i neće ona...čujem ja pali se laptop...rekoh evo Bumbe, ja u kuhinji...kad krenu Fifi ...rekoh mali, izvuče se ti za dlaku...
Oooooo da, kao da ja ne znam...prije nego se rodila, sve lijepo "dogovorili" ali sve je palo u vodu... Tako da sam ja dezurni policajac i kriminalac a mm je pajac Ali rekla sam necu vise...pa kad mu dodje iz gu*ice u glavu kakvo mu dijete postaje - valjda se trzne malo.... Da se razumijemo, mi se jako volimo samo trenutno ne zelim ni sliku da mu vidim
Draga moja mi smo 12 godina zajedno, 3 i kusur u braku - ne obnavljala ja vise nista Osim sto povremeno obnavljamo gradivo iz sexa, cisto da se ne zaborave potezi
Aj kako cu to zaboraviti Konobar samo donosi pred nju Prvo je djeci bombone pojela pa je stomak zabolio, pa pojela pola ovala meze i usCipaka a onaj samo donosi li donosi
Hanady, sjetih se kako si podavno kukala da ti djeca ne liče ni na tebe ni na tm...al gledam Hanady...bar po slikama...pljunuta ti...ma copy- paste! Medena je!
Sve su curice preslatke, i dječaci, Rijad...pravi mali frajer.
A i žemske su...wow!
kako vrijeme odmiče ima sličnosti...vadi me to..inače moja Iman ima žena u čaršiji pitaju me ''jesu obe vaše...a jesu od istoga muža''
bogami corava nisam ,malena F je ista tm meni bas al bas lice ona je pljunuti otac dok , starija kopija tebe ista istenita prelijepe su vala , ...
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.