|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
11.11.2011 20:49:08   
R&T@
Iman, sve je to svjeze i neka suza...
one malo omeksaju onaj kamen sto pritisce srce...
user posted image

Evo, zet mi zeli poslati sipkuuser posted image
Da hoce, pa da njega "fisnem" po glavi...

Moje odgojne metode se nekada ljuljaju, ali jos se nisu srusile...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6026
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 20:49:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 6027
11.11.2011 20:51:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Tugo, i ja se ne sjecam da se nesto lijepo pisalouser posted image
Vecinom smjena bolesnih...

Dadada, i ja imam mladju sestru, ali puno mladju i nikad se nismo svadjale.
To je valjda simbolicno za ove koji zajedno rastu...

Evo, sad se grle...
a moji zivci se jos tresu...
ovdje sam izgleda samo ja visakuser posted image
ma ja i moj brat smo se svadjali...i tukliuser posted image ...samo koliko se ja sjecam nikad radi igracakauser posted image ...ili se ja ne sjecam...uglavnom je to bilo sto me on dodje nervirati...tipa da mi porusi nesto ili ja njemu...ili onako iz dosade...krenemo se gurkati pa zavrsi tucom...ili on mene izazivauser posted image ...i tako touser posted image ...mi smo se "mrzili" dok nismo odrasli...tek negdje kad sam ja imala 20 a on 25 smo poceli normalno komuniciratiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6028
11.11.2011 20:52:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Iman83

i baš ovih dana kontam kako bih voljela svojoj Iman seku roditi...pa nikad neće biti sama...zato, gledaj pozitivu u svom tom ludilu....user posted image

Vjeruj, kad mi glava bas narasteuser posted image  sjetim se kako je onima koji ih zele, a nemaju...kako je onima koji imaju bolesnu djecu, ne daj Boze nikome...

Nadam se da ce ti se zelja ispunitiuser posted image
vec znamo kako lijepu i pametnu djecu radjasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6029
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 20:53:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 6030
11.11.2011 20:53:34   
vila_7
Iman...iscekujem iscekujem pa aBd da vec ovaj mjesec docekam! Mada sam smanjila malo nade jer dojim i citala sam da to zna dosta smanjiti progesteron pa teze dodje do oplodnje,al eto...nada je uvijek tu.
A za tu turu,kod nas opet kazu da se z atu vakcinu ocekuju reakcije i do 14 dana! A mozda nije kod nje ni to ,nego zubici ili vrtic.Koristi li jos onu ogrlicu?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 6031
11.11.2011 20:54:55   
vila_7
A za tutu ne grijesis,sta fali,naucit ce kad tad-eto moja bila fino krenula i sad kako zna reci hocu necu - hoce samo ujutro i to bas sjedi i smjeska se i uziva,a poslijepodne kad je pitam - bjezi ,smije se i govori necu,pa je ja ni ne tjeram

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 6032
11.11.2011 20:55:24   
R&T@
Dadada, ipak ja imam Ovna i Djevicuuser posted image
Sta mislis ko rusi, otima i tuce seuser posted image

Ali ja je volim ovakvu ratobornu i nadam se da ce ostati takva jer zivot je džungla, nazalost

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6033
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 20:56:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6034
11.11.2011 21:03:01   
Anoniman

Dadada, ipak ja imam Ovna i Djevicuuser posted image
Sta mislis ko rusi, otima i tuce seuser posted image

Ali ja je volim ovakvu ratobornu i nadam se da ce ostati takva jer zivot je džungla, nazalost
Riana ima moje geneuser posted image user posted image user posted image ...samo da znas nisu ni Djeviceuser posted image ...budi spremna na sveuser posted image ...i one su da bog sacuva tvrdoglaveuser posted image

moj brat je vodolija...ja sam lav...inace se sa vodolijama divno slazem...i D. mi je vodolija...volim  ih pravo...e sad sto se u djetinstvu nismo podnosili...ko to zna...krhko je znanje...ma ja mislim da je to normalno...nikad nisam vidjela bracu i sestre da cvjetaju ruzeuser posted image ...mislim...dok su djeca

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6035
11.11.2011 21:03:09   
R&T@

Hvala...ma neka djece...da sva budu ko Iman 10 bi ih rodila...kaže moja sveki: u tom slučaju daleko ti kuća od moje bila...user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 6036
11.11.2011 21:05:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

..i D. mi je vodolija...volim  ih pravo...

I mm... i moja mama...
i ja njih "volem"...user posted image

Ali ne volim februar...
bankrotiramuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6037
11.11.2011 21:08:15   
Anoniman

..i D. mi je vodolija...volim  ih pravo...

I mm... i moja mama...
i ja njih "volem"...user posted image

Ali ne volim februar...
bankrotiramuser posted image
user posted image user posted image ...ja januaruser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6038
11.11.2011 21:09:16   
selebriti

Hvala...ma neka djece...da sva budu ko Iman 10 bi ih rodila...kaže moja sveki: u tom slučaju daleko ti kuća od moje bila...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6039
11.11.2011 21:10:09   
Anoniman
dobro veceuser posted image vidim neko ima nesto protiv Ovnovauser posted image user posted image user posted image user posted image
starijim sestrama ovih mlađahnih ovnova porucujem nesto sto je moja sestra shvatila nakon mnogo batinauser posted image user posted image
Pokorite se..bit ce vam lakseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6040
11.11.2011 21:12:36   
vila_7
IZVORNA PORUKA: noa

dobro veceuser posted image vidim neko ima nesto protiv Ovnovauser posted image user posted image user posted image user posted image
starijim sestrama ovih mlađahnih ovnova porucujem nesto sto je moja sestra shvatila nakon mnogo batinauser posted image user posted image
Pokorite se..bit ce vam lakseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6041
11.11.2011 21:14:19   
Anoniman

gdje ti je mama hrabriceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6042
11.11.2011 21:17:24   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image nju sam motala oko malog prsta dok ne rodi sebi sinauser posted image user posted image user posted image onda su me svi odhebali i sad patim od sindroma srednjeg djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6043
11.11.2011 21:23:36   
R&T@
Ovnice, upoznah vas...na najtezi moguci nacin...
smrc, smrc...

Od 2008. mom muzu je zabranjen prilaz u toku juna... i jula, za svaki slucajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6044
11.11.2011 21:24:10   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image nju sam motala oko malog prsta dok ne rodi sebi sinauser posted image user posted image user posted image onda su me svi odhebali i sad patim od sindroma srednjeg djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image

jadnauser posted image user posted image user posted image ...mogul i ja od tog sindroma patitiuser posted image user posted image ...i ja sam midl cajld...barem mom tatiuser posted image user posted image

ovo si ti noa user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6045
11.11.2011 21:29:16   
Anoniman
ma ja ne vjerujem vise u horoskopuser posted image user posted image ...kao ono...nekad sam vjerovalauser posted image user posted image ...mislim...citajuci za ovo moje dijete nigdje veze...ispadnu user posted image male dusice...nagodne...onda je ovo moje ajkulauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6046
11.11.2011 21:31:58   
Anoniman
dadada e bas ovakouser posted image u onim teen age kad te niko ne voli i kad su svi protiv tebeuser posted image user posted image user posted image znala sam danima moriti roditelje svojim kukanjem kako sestri daju sve jer je starija a njemu sve jer je maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a meni jadnoj nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra ja bome ovom svom odmah iza Nove metnem zabranu prilaska jer moja Noa bi da je po horoskopu trebala biti sasvim solidno i divno djeteuser posted image user posted image user posted image
mislim da je ona Ovan ja bi se pomirila sa sudbinomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6047
11.11.2011 21:51:34   
ladyblue RR
moja cura ponovo povraca. Vec je 2 puta povratila. Izgleda da me opet ceka noc na Pedijatriji i borba sa infuzijom. Roknut cu se!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6048
11.11.2011 21:52:04   
Anoniman

dadada e bas ovakouser posted image u onim teen age kad te niko ne voli i kad su svi protiv tebeuser posted image user posted image user posted image znala sam danima moriti roditelje svojim kukanjem kako sestri daju sve jer je starija a njemu sve jer je maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a meni jadnoj nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja i dan danas 'vako mom tatiuser posted image user posted image
najjaci mi je bio...ja njega tako peglam da mi se "oduzi" za svo "zapostavljanje"user posted image ...mene..."jadnice"...da mi kupi novog minija (mini morisa)user posted image ...mislim...svjesna sam ja svo vrijeme svoje nesvjestiuser posted image ...sve je to zahebancija...al volim ja njega tako "muciti"user posted image tek on ti meni za novu godinu kupi orginal maketu minijauser posted image ...pita mene moj brat...sta si dobila za novu od tate...ja iz topa...minija...on poceo mucatiuser posted image user posted image user posted image ...to mi je daleko najbolji poklon...do suza me doveouser posted image ...samo ga je A. uspio sreditiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6049
11.11.2011 21:54:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

moja cura ponovo povraca. Vec je 2 puta povratila. Izgleda da me opet ceka noc na Pedijatriji i borba sa infuzijom. Roknut cu se!
jesu li ti ista dali da zaustavis povracanje? ima li za djecu tako nesto? tipa onih tableta za voznju
jesi joj dala nesto da jede ili puno da pije?
grozan je ovo virus...znam po sebi...ja sam bukvalno gutljaj uzimala svakih 5 min. drugacije mi se nije nist zadrzavalo

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 6050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *