|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
11.11.2011 13:54:00   
Anoniman
Emice ove godine su sipci slabo rodili al bas cu vidjeti koliko ce biti sok u Stocu i Mostaruuser posted image moji kupe sipke jer ih nemamo i naprave sok meni i sestri i to nam djeca piju cijelu zimuuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 6001
11.11.2011 14:03:34   
nanika
Moja curica bas voli sipak ali onako da ga jedeuser posted image , samo poslije imamo malo problema sa stolicom jer je zatvoriuser posted image .

Moj maleni i danas ima temperaturu. Jutros bila 38 a sad kad je posao da spava 37,2.  Nisam mu davala nista za snizenje, sama mu je spala.Nos mu je zacepljen i  ponekad malo procuri ali su sline skroz providne. Nisam ga vodila dr jer smo bili u srijedu pregledala ga, sve bilo ok i dobio vakcinu.

jedan veliki user posted image za sve zenice.

mala 1994 ja taman htjela da ga vodim da rijesimo i taj jezik kad opet turauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6002
11.11.2011 14:18:13   
Anoniman
tekja...ja se upravo vartila iz standardne nase setnje...pijaca, igraona, parkuser posted image usput uvijek udjemo u onu radnju sa igrackama...A. voli da razgleda...vidjela sam ti magnetnu tablu...zapravo...magnetni stolic...65 krvnih zrnacauser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 6003
11.11.2011 14:22:06   
Anoniman
za svu bolesnu djecicu da sto prije ozdraveuser posted image mene Nikola zeza  s tutom,mislim da se malo prehladio jer piski bas cesto i traži on tutu al dok ja donesem uvijek malo pisne u gacice,valjda je do prehlade jer dosad nismo imali problema user posted image  
Noa
pitala sam te jucer kad ces nam  dovest curicu na igranje,ti ignorirasuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 6004
11.11.2011 14:30:54   
tekja
dadada, hvala ti...da ne idem bezveze...e, da vidjela sam i ja jednu, od 'samo' 74 KMuser posted image ...zato sam i napisala obicnu magnetnu plocuuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6005
11.11.2011 14:38:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

za svu bolesnu djecicu da sto prije ozdraveuser posted image mene Nikola zeza  s tutom,mislim da se malo prehladio jer piski bas cesto i traži on tutu al dok ja donesem uvijek malo pisne u gacice,valjda je do prehlade jer dosad nismo imali problema user posted image  
Noa
pitala sam te jucer kad ces nam  dovest curicu na igranje,ti ignorirasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne volim te viseuser posted image user posted image bas danas hocu da vam saljem poruku,ima u Kosaci lutkarska prestava u subotu pa da odvedemo indijanceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6006
11.11.2011 14:42:54   
Malenaoduvijek
tekja ja maloprije u onoj radnji i imaju samo skolsku tablu zelenu sa dvije strane 25 KM, a magnetn nemaju.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6007
11.11.2011 15:04:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: marijanna

Noa

user posted image user posted image user posted image user posted image ne volim te viseuser posted image user posted image bas danas hocu da vam saljem poruku,ima u Kosaci lutkarska prestava u subotu pa da odvedemo indijanceuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni rekao doktor da ležim do ponedjeljka,pijem i antibiotik.. e sad ja ne ležim,predjem do Ivane, radim nesto lagano po kuci,al kontam ako ga povedem sama i ne bude slusao to mi nije pametno..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6008
11.11.2011 15:40:42   
tekja
user posted image
IZVORNA PORUKA: MALA1994

tekja ja maloprije u onoj radnji i imaju samo skolsku tablu zelenu sa dvije strane 25 KM, a magnetn nemaju.

Je l' ona kod Markala...bila jucer user posted image ...skolsku imamo, al' nemam na sto lijepiti magnetna slova, pa mi ih kaci po fridziju, a to znaci nakaci dva slova, pa malo otvori frizideruser posted image user posted image ..thanks, anywayuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6009
11.11.2011 19:05:55   
ladyblue RR
sad sam nakucala kilometarski post i onda sam ga "ukinula"...roknula bih se...

elem pustili su nas iz bolnice ali nas vode kao da ležimo. sutra moramo ponoviti nalaze pa da vidimo ide li na bolje. cura je fasovala tešku virozu i trebala bi da prođe do kraja vikenda. promala je infuziju, pokidala braunilu, boli su je nekoliko puta, pucale joj vene...ma baš smo se sinoć napatile ali zaustavljen je proljev i povraćanje. sada smo u fazi rehidracije i dijetalne ishrane.

hvala svima što pitate za nas i pružate nam podrškuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6010
11.11.2011 19:14:51   
R&T@
ladyblueuser posted image
user posted image user posted image user posted image bas mi je zao...

Zelim da mrvica lijepa sto prije ozdravi...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 6011
11.11.2011 19:21:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

elem pustili su nas iz bolnice ali nas vode kao da ležimo. sutra moramo ponoviti nalaze pa da vidimo ide li na bolje. cura je fasovala tešku virozu i trebala bi da prođe do kraja vikenda. promala je infuziju, pokidala braunilu, boli su je nekoliko puta, pucale joj vene...ma baš smo se sinoć napatile ali zaustavljen je proljev i povraćanje. sada smo u fazi rehidracije i dijetalne ishrane.

hvala svima što pitate za nas i pružate nam podrškuuser posted image
bice to dobro...ljubi pileuser posted image
mene pravo strah da mi i A. nefasuje...posto smo se evo svi izredaliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6012
11.11.2011 19:36:11   
selebriti

hvala svima što pitate za nas i pružate nam podrškuuser posted image

Hajde nek si javila, ....

Biće to dobro...

user posted image

I ostaloj dječici želimo brzo ozdravljenje user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 6013
11.11.2011 19:37:36   
bananica
IZVORNA PORUKA: selebriti

hvala svima što pitate za nas i pružate nam podrškuuser posted image

Hajde nek si javila, ....

Biće to dobro...

user posted image

I ostaloj dječici želimo brzo ozdravljenje user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 6014
11.11.2011 19:42:27   
Anoniman
ladyblue bit ce curka dobro abd bitno da ne povraca i da proliva ne bude vise  .
Zelim vam brzo ozdravljenje da sve bude iza vas ubrzo abd .
I ja sam se tako bezbroj puta vodila na bolnicu a od kuce isli na terapije i kod kuce se lecili (imas finu ped. malo to ko hoce tako uraditi ) .

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 6015
11.11.2011 20:08:41   
R&T@
Ko ce kome, kao sam sebi...
Kupim igracku od 12 dijelova, podijelim po 6 identicnih i one se opet posvadjaju...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6016
11.11.2011 20:26:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ko ce kome, kao sam sebi...
Kupim igracku od 12 dijelova, podijelim po 6 identicnih i one se opet posvadjaju...user posted image
user posted image user posted image user posted image
nije tebi lako
ja se nesto ne sjecam da sam se svadjala sa bratom oko igracaka...valjda smo bili previse razliciti...a mozda je razlog i spol...pojma nemam...moj brat je uglavnom citao a ja sam se voljela igratiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6017
11.11.2011 20:26:58   
Apotekarka
Vecer...Vidim nikom nismo nedosatajali....Molim lijepo kratki rezime....pohvatah da je marijana izgubila bebu sto mi je jako zao....Brz oporavak i u nove pobjede poslije
Iman ostala bez mame jako tuzno,jos na Bajram moje saucesce ,ne daj se draga....
Ajd dajte kakvih veselih vijesti Antonio je dobro,zdravo i ne slusa,tuta i dalje na nuli,ostalo ok

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6018
11.11.2011 20:30:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Vecer...Vidim nikom nismo nedosatajali....Molim lijepo kratki rezime....pohvatah da je marijana izgubila bebu sto mi je jako zao....Brz oporavak i u nove pobjede poslije
Iman ostala bez mame jako tuzno,jos na Bajram moje saucesce ,ne daj se draga....
Ajd dajte kakvih veselih vijesti Antonio je dobro,zdravo i ne slusa,tuta i dalje na nuli,ostalo ok

ja sam bogami pitala sto tebe nemauser posted image

ma vala nekih posebo lijepih vijesti nazalost nema...ili sam ih ja totalno potisnula hrpom ruznihuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 11.11.2011 20:31:39 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 6019
11.11.2011 20:37:34   
R&T@
Tugo, i ja se ne sjecam da se nesto lijepo pisalouser posted image
Vecinom smjena bolesnih...

Dadada, i ja imam mladju sestru, ali puno mladju i nikad se nismo svadjale.
To je valjda simbolicno za ove koji zajedno rastu...

Evo, sad se grle...
a moji zivci se jos tresu...
ovdje sam izgleda samo ja visakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6020
11.11.2011 20:37:43   
Anoniman
apotekarko, pa dje si ti jesil dobrouser posted image
e moja tajra neznam sta da ti kazemuser posted image sem proce kad porastu . Al bar im nije dosadnouser posted image malo se svadjaju malo grle, malo ljube i tako u krug user posted image
dadada kako si ti, jel stalo povracanje.

< Poruku je uredio felix -- 11.11.2011 20:38:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6021
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 20:43:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6022
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 20:45:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 6023
11.11.2011 20:46:13   
vila_7
Iman da to nije reakcija na vakcinu? A na tutu je probaj odmah ujutro staviti - moja vise nece na tutu osim ujutro - a tad obavezno hoce! A ti pazi to svoje srce - nemoj se zahebavati,ako nista misli na Mancicu!
I super za planiranje sekica,a ko zna...mozda i brace! user posted image Jel ozbiljno planirate il je tek onako prica...

< Poruku je uredio vila_7 -- 11.11.2011 20:47:02 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6024
11.11.2011 20:48:00   
salmy
Pozdravljamo drustvouser posted image

mom momku tek sad prestala turauser posted image citav dan je imao do 38,7
Maloprije mu dala paracetamol i spala je,jeo je odmah je zivnuo
A cjeli dan se muci,nervozan neraspolozen
Nadam se mirnoj noci,i sutrasnjem danu
Ostale imate mahanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *