Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja cura ponovo povraca. Vec je 2 puta povratila. Izgleda da me opet ceka noc na Pedijatriji i borba sa infuzijom. Roknut cu se!
jesu li ti ista dali da zaustavis povracanje? ima li za djecu tako nesto? tipa onih tableta za voznju jesi joj dala nesto da jede ili puno da pije? grozan je ovo virus...znam po sebi...ja sam bukvalno gutljaj uzimala svakih 5 min. drugacije mi se nije nist zadrzavalo
nama je za zaustavljanje povracanja dalo sirup pylomid i infuziju da pijemo hvala Bogu dragom pa se brzo smirilo inace bi , ludila od brige jer se malo rec jezim od povracanja .
od mm rodice mala stara 2 gdoine je bila 5-6 dana na pedijatriji, lezali u bolnici zbog tog stomacnog virusa, povracanja, proljeva i infuzije tako da sve ima gore od goreg
baš mi je žao,mi smo prije mjesec dana bili u bolnici na infuziji baš zbog stomačnog virusa,zapravo ja ni sada neznam pravu dijagnozu uglavnom nakon 6 dana temp,i dan proljeva i povraćanja završili sa antibioticima,al hvala Bogu prošlo je ,čuvajte se i nadam se da će brzo proći
ovan umiljati kakvo janje ..nekada davnooo kad sam ja nosiA 36 I krala robu od sestricnih manjih..sve je bilo lakse..danas mi sifoni nigdje ne mogu stat...obucem 38 svugje taman a sise ni na papak ,obucem 44 na sve starne viska, ko vreca a sifoni jos nisu stali, pa mi jos kaze univerzalna velicina da je nesto ..ma palho se nasmijem.. moj ovan junior veceras ko jin - jan malo dobar pa onda crna faza vriske za glupost,dok nije vidio krevet za kaznu..pa nek se slika ...faze 2-3-godisnjaka su bas krasne ..kaze veceras necu cistit kosu ni puhat(fen) ..ni guzu ni pilaje noge, ni ubit baje u nosu, ali ce jest labelo ... isss u krevet rekoh
Ola dame kako ste mi. Zmajevi go go . Kod nas sve ok momak slusa bili smo na mini odmoru vrijeme je bilo kao proljece ne ureklo se. Bilo smo u restorancicu Saray turskom i divno su nas docekali bilo je i dzabaluka vole Bosnjake ja se nisam bunila . Sto se tice goraMske opreme zene budite zadovoljne sve ima svoje mane i prednosti. Ja sam tu nafakali moze se reci i previse ali sucuram i sutim trudnoce su uradile svoje . Noa kupi jeftiniju i uzivaj recesija je zeno .
Vidim pisalo se o temperaturi... ja Ani po preporuci pedijatra, tj vise njih trebam da skidam temperaturu cim predje 37,5 zato sto je mm kao dijete imao ceste konvulzije, a njoj tesko temperatura spada i sklona je temperaturama. Nama paracetamol nekad skine odmah, a nekad ni voltaren cepic ne pomaze. Ja sam skontala ako je virusno nesto u pitanju sto je izazvalo veliku temperaturu onda temperatura lakse joj i spadne, a ako vidim da joj tesko spada i da se brzo vraca to njoj bude od usiju. Nama cesto temperatura ide i preko 40, ali hvala Bogu to Anuska dobro podnosi, znala je i po tri dana imati izrazito jaku temperaturu, a dijete i dalje na nogama.
jutro jelena hvala na kafici,al od ove tete mi se zavrti u glavi lady bas mi je zao,nadam se da cete ubrzo ozdraviti mene grlo pravo boli,E. je dobro hB trebamo u pon. na kontrolu kad popijemo sirup
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.