|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
11.11.2011 21:58:21   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

moja cura ponovo povraca. Vec je 2 puta povratila. Izgleda da me opet ceka noc na Pedijatriji i borba sa infuzijom. Roknut cu se!

user posted image user posted image user posted image ne znam sta da vam kazem...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 6051
   [Obrisana poruka]
11.11.2011 21:59:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6052
11.11.2011 22:01:16   
Anoniman
lady evo drzimo fige da povracanje stane i da ne morate u bolnicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 6053
11.11.2011 22:07:32   
iv@ncica
lady user posted image user posted image da sto  prije  prođe..nije  vam  lako,  muka  je  to  znam .

kuku meni  oko  mene  sve  ovnovi redom,  muz, sin, svekar, sestrici...nojauser posted image ..ja  jadan  lav  samac  samo  ricem..teski su ovi  ovnici..rogati  do  bolauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6054
11.11.2011 22:09:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

moja cura ponovo povraca. Vec je 2 puta povratila. Izgleda da me opet ceka noc na Pedijatriji i borba sa infuzijom. Roknut cu se!

user posted image user posted image user posted image ne znam sta da vam kazem...

misa mu user posted image user posted image user posted image
jezim se povracanja .......

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 6055
11.11.2011 22:11:41   
R&T@

Ne mozes se roknuti jer si mama...
Taj sport nama nije dozvoljen...

Bolje noc na pedijatriji, nego da se nesto, ne daj Boze, ikomplikuje..

Cuvajte jedna druguuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6056
11.11.2011 22:13:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

jesu li ti ista dali da zaustavis povracanje? ima li za djecu tako nesto? tipa onih tableta za voznju
jesi joj dala nesto da jede ili puno da pije?
grozan je ovo virus...znam po sebi...ja sam bukvalno gutljaj uzimala svakih 5 min. drugacije mi se nije nist zadrzavalo

nama je za zaustavljanje povracanja dalo sirup pylomid i infuziju da pijemo hvala Bogu dragom pa se brzo smirilo inace bi , ludila od brige jer se malo rec jezim od povracanja .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6057
11.11.2011 22:15:05   
teacher75
od mm rodice mala stara 2 gdoine je bila 5-6 dana na pedijatriji, lezali u bolnici zbog tog stomacnog virusa, povracanja, proljeva i infuzije tako da sve ima gore od goreguser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6058
11.11.2011 22:17:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

lady user posted image user posted image da sto  prije  prođe..nije  vam  lako,  muka  je  to  znam .

kuku meni  oko  mene  sve  ovnovi redom,  muz, sin, svekar, sestrici...nojauser posted image ..ja  jadan  lav  samac  samo  ricem..teski su ovi  ovnici..rogati  do  bolauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image haj sad potvrdi tajri kako sam umiljata odkad sam poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 6059
11.11.2011 22:21:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image user posted image user posted image user posted image haj sad potvrdi tajri kako sam umiljata odkad sam poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Janje moje umiljato...user posted image

Moram ti se pohvaliti(jer ces ti razumjetiuser posted image ) da sam danas kupila pletenu Bozicnu haljinu broj 11-12...
moram odrezati etiketu da mm ne vidi...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6060
11.11.2011 22:21:58   
marinčii

baš mi je žao,mi smo prije mjesec dana bili u bolnici na infuziji baš zbog stomačnog virusa,zapravo ja ni sada neznam pravu dijagnozu uglavnom nakon 6 dana temp,i dan proljeva i povraćanja završili sa antibioticima,al hvala Bogu prošlo je ,čuvajte se i nadam se da će brzo proćiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6061
11.11.2011 22:26:25   
Anoniman
tajrauser posted image meni se veceras svidila jedna bundicauser posted image user posted image user posted image gledala ja za velike kosta 155km a djecija 40 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image sta mislis koju cu kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6062
11.11.2011 22:30:54   
R&T@
Neka korist od nasih kostijuuser posted image user posted image user posted image

Ja sad probah ovu svoju i izgledam kao Baka Mraz...user posted image
ali sam odusevljenjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6063
11.11.2011 22:34:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Neka korist od nasih kostijuuser posted image user posted image user posted image

Ja sad probah ovu svoju i izgledam kao Baka Mraz...user posted image
ali sam odusevljenjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kad pocnes za koju godinu tajri krasti haljineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6064
11.11.2011 22:38:24   
R&T@
Necuuser posted image
Mozda budem debela gospodja u klimaksuuser posted image
i kupim grudnjak Duser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6065
11.11.2011 22:41:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Necuuser posted image
Mozda budem debela gospodja u klimaksuuser posted image
i kupim grudnjak Duser posted image

klimaks mi je zadnja nada za veci grudnjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6066
11.11.2011 22:47:12   
iv@ncica
ovan  umiljatiuser posted image user posted image  kakvo  janjeuser posted image ..nekada  davnooo  kad  sam ja  nosiA 36  I  krala  robu od  sestricnih manjih..sve  je  bilo  lakse..danas  mi  sifoni  nigdje  ne mogu  stat...obucem 38 svugje  taman a  sise  ni  na  papakuser posted image ,obucem 44 na  sve  starne viska, ko vreca  a sifoni  jos  nisu  stali,  pa  mi  jos  kaze  univerzalna  velicina  da  je  nestouser posted image ..ma  palho  se  nasmijem..
moj  ovan junior  veceras  ko  jin - jan malo dobar pa  onda  crna  faza  vriske   za glupost,dok  nije  vidio  krevet  za  kaznu..pa  nek  se  slika ...faze  2-3-godisnjaka su  bas  krasneuser posted image ..kaze  veceras  necu  cistit kosu  ni  puhat(fen)user posted image ..ni guzu ni pilaje  noge, ni  ubit  baje  u  nosu, ali  ce  jest  labelouser posted image ... isss  u  krevet  rekohuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6067
11.11.2011 22:51:07   
R&T@
Daj malo raji tih sifona... skrtice jednauser posted image
jos se zalis...pih...

A moj Ovan je pao s kreveta i kaze: "Boli ruka, ali se ne vidi...daj mi..." i onda veeeliki spisak zelja i potrebauser posted image

Koji je zavrsen-krevetomuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 6068
11.11.2011 22:57:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image moja tajra kako je meni neugodno kad sam s ivancicom i marijanomuser posted image user posted image user posted image one obdarene a ja ko jetim u gornjem dijeluuser posted image user posted image user posted image user posted image

nego veceras izgleda svi pred spavanje imali listu zeljauser posted image user posted image user posted image user posted image Noa je između ostalog trazila ''ono meso sa crtama''user posted image user posted image user posted image user posted image i sok od narandžeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6069
11.11.2011 23:15:51   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image   dam  vam ja  pola  sifona  i  bilo  bi vam puno..kad  bi  moglauser posted image user posted image
a ovnovi  mali  su cudovista  mala...u  stomaku  je  jos  imao cudne  ideje i lupetao se  kao  i saduser posted image user posted image
ali, on  je  mamin  dekac..i  nista mi vise  ne trebauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6070
11.11.2011 23:39:24   
Ella_H
Ola dame kako ste mi.
Zmajevi go gouser posted image .
Kod nas sve ok momak slusa bili smo na mini
odmoru vrijeme je bilo kao proljece ne ureklo se.
Bilo smo u restorancicu Saray turskom i divno su nas docekali
bilo je i dzabaluka vole Bosnjake ja se nisam bunilauser posted image .
Sto se tice goraMske opreme zene budite zadovoljne
sve ima svoje mane i prednosti. Ja sam tu nafakali moze
se reci i previse ali sucuram i sutim trudnoce su uradile svojeuser posted image .
Noa kupi jeftiniju i uzivaj recesija je zenouser posted image .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 6071
12.11.2011 8:34:34   
Anoniman
user posted image

evo jedna jutarnja od mene, hajmo zene budjenje i razgibavanje user posted image

Nadam se da su polesna djecica bolje...

Ladyblue user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 12.11.2011 8:35:10 >

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 6072
12.11.2011 8:39:27   
Anoniman
Vidim pisalo se o temperaturi... ja Ani po preporuci pedijatra, tj vise njih trebam da skidam temperaturu cim predje 37,5 zato sto je mm kao dijete imao ceste konvulzije, a njoj tesko temperatura spada i sklona je temperaturama. Nama paracetamol nekad skine odmah, a nekad ni voltaren cepic ne pomaze. Ja sam skontala ako je virusno nesto u pitanju sto je izazvalo veliku temperaturu onda temperatura lakse joj i spadne, a ako vidim da joj tesko spada i da se brzo vraca to njoj bude od usiju. Nama cesto temperatura ide i preko 40, ali hvala Bogu to Anuska dobro podnosi, znala je i po tri dana imati izrazito jaku temperaturu, a dijete i dalje na nogama.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6073
12.11.2011 8:41:36   
rose 87
jutrouser posted image
jelena hvala na kafici,al od ove tete mi se zavrti u glaviuser posted image
lady user posted image bas mi je zao,nadam se da cete ubrzo ozdraviti
mene grlo pravo boli,E. je dobro hB trebamo u pon. na kontrolu kad popijemo sirup

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6074
12.11.2011 8:53:30   
Anoniman
Jutro!
Jelo ja sam ipak za klasicni oblik sjedenja i pijenja kaficeuser posted image
Odoh se malo igrati sa djetetom, same smo pa me maltretirauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  241 242 [243] 244 245   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *