Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cula sam se maloprije. U bolnici su opet, nocas je imala jedan da kazem bas jak proliv pa su joj opet ukljucili infuziju, ali samo malo isteklo pa joj opet pukla vena, kaze dsici dragoj sva ruka otekla . Bas mi ih zao obje.
sahara slika je originalna samo mi ova druga slika vise vuce na ne mislim osobno al mi tako izgleda il se ja nisam naspavala al super je to ona nacrtala . Jutro zene .
jutro i od nas ladyblue znam da je teško al proće to ,,čuvajte se i da se što prije vratite kući sahara vidiš ti A ona će biti umjetnik,ovaj moj kad mu daš olovku nezna je ni držat kako treba i onda počne šarat bezveze i sav radostan viče mama didi(mama vidi)
Ja upravo pijem a A gleda crtice Sahara A prava umjetnica ...Ajdin neku vece uzeo vodene bojice i kako je stavljao previse vode papir se poderao i zgrudvao,kaze on evo ga gono ...toliko o nasoj umjetnosti
Jutrooo dame!!!Mi smo hb dobro,,nenaspavana ko i uvijek Vidim ima djecice bolesne ,ljubimo i zelimo brz oporavak...Ostalima velika pusa ...Odje je zimzeleno pravo ,,ali mi moramo malo napolje,kako Felix rece zabundamo se i vanka....
marina kod nas je bas zima ja bi njega izvela bila max pola sata il manje al problem je kad ga izvedem kod njega nema malo kod njega sve il nista Pa muka dok udjemo u kucu bacanje po podu deranje i neutjesni plac sat vremena posle tako da nece nigdje
jutro. ja uspavala Alena,sad sredit kucu pa na rodendan strininoj curi.Ajli mi u ponedeljak krece u obdaniste nako 15 dana.jedva cekam a i znam da ce mi punooo nedostaj,nekako sam navikla da je uvjek kraj mene i da se spotaknem od nju
meni je najgore sto lana spava od 12 do 2 otprilike, tako da tek poslije mozemo izaci, ovo prije je previse hladno. tako da cemo tek iza 2, mozda u importane il tako nesto
Samo unaprijed da vam kažem nisam zalutala i znam čitati hehehe, vidim od 1-2 ali tražila sam tiki da negdje caskamo kad ugledah i masu vas dragih žena, što "ne šetate" po drugim temama neg ja mislim da vas nema nikako online ccc hahaha..
Šta ima narode?
"Inače" sam kontala tek za 2 sedmice, ali zbog ovog zatezanja materice i bolova u leđima vjerovatno već sljedeće sedmice. Smeta mi bol i zatezanje kada sjedim i hodam, ležanje je OK!
Šta ti misliš?
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.