|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
11.11.2011 12:24:29   
pocahontas
sad se sjetih-mom R. je teta stvaljala puter i med u čokolino kada je bas kasljao, i javila mi na telefon da se dijete momački ispovraćalo (sreca po parketu)..kaže, sve sluzavo, jezivooooo...i tolika količina..
jos znam stari narodni recept-namazati svinjskom masti djetetu prsa..prvo ugrijati, pa namočiti neku debelu krpu ili novinu (ja novinu nisam, vec sam nasla komad platna od pravog lana, onog debelog za vreće) i to mu natopila sa masti i stavila na prsa (zasila sam džep na unutrašnjoj strani bodija velicine tok komada lana i samo ubacila tako da mu ne šeta dok spava)..ovo se staviti djetetu navecer prije spavanja, najbolje svaku noc sedam dana..svinjska mast valjda grije pluća, šlajm se topi i odvaja, dijete ga vjerovatno u slučaju da ne moze da ga iskašlje proguta pa onda kada se želudac napuni, dijete sve povrati...user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 11.11.2011 12:26:29 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 5976
11.11.2011 12:27:29   
salmy
Pocahontas stalno viđam tvog slatkisa i tetuuser posted image imam osjecaj da je zenauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 5977
11.11.2011 12:32:03   
Mya_81 RR
Poci, odlična ideja s tim dzepom jer moja nema šanse da dopusti da joj stavim ista tako na prsa, ali mislim da bi je ovako mogla lako zavarati! user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5978
11.11.2011 12:54:32   
pocahontas
salmy, čuj to? a gdje se viđate? teta mi je stvarno dobra, neću ništa da pričam...ili ja nisam previše zahtjevna user posted image

mya, ovu ideju mi je dala naravno teta...kakva ja i te narodne ideje..niđe veze...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5979
11.11.2011 12:56:55   
Anoniman
pocahontas ,i anidla se pocele javljat snijeg ce ljudiuser posted image user posted image cudo ste se znale javiti fino vas je vidjeti aktivne user posted image .
Rafa je presladak frizurica medena user posted image
anidla kako je noica ?
Salmy brzo ozdravljenje djecaku .

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5980
11.11.2011 13:00:00   
salmy
IZVORNA PORUKA: pocahontas

salmy, čuj to? a gdje se viđate? teta mi je stvarno dobra, neću ništa da pričam...ili ja nisam previše zahtjevna user posted image

mya, ovu ideju mi je dala naravno teta...kakva ja i te narodne ideje..niđe veze...user posted image

Viđamo se na Cvili u onom finom igralistu,cak su par puta momci zajedno sutali loptuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5981
11.11.2011 13:04:44   
Malenaoduvijek
dobar dan

slazem se sa noJom i doblemum svako poznaje svoje dijete i zna kako mu najbolje skinuti temp.
kod mojih paracetamol nula bodova i lupocet samo jos vise naraste....

mi bili kod t.Irme, Igo setao i eno ga legio da spava, a gdje nece kad je ustao u 6 user posted image

tekja jesi gledala u prodavnici vise markala u onom redu gdje su one mesare tu je bilo magnetnih tabli.
a mogle smo u pon u igraonicu da se momci malo druze, sta kazes user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5982
11.11.2011 13:27:49   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Viđamo se na Cvili u onom finom igralistu,cak su par puta momci zajedno sutali loptuuser posted image

a pa nisam znala...hajde bas mi je drago...user posted image neka se dječaci druže user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5983
11.11.2011 13:28:54   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: felix

pocahontas ,i anidla se pocele javljat snijeg ce ljudiuser posted image user posted image cudo ste se znale javiti fino vas je vidjeti aktivne user posted image .
Rafa je presladak frizurica medena user posted image
anidla kako je noica ?
Salmy brzo ozdravljenje djecaku .

šuti bona, na poslu mi je inače ludnica, ali eto danas uspijevam nekako...zaželim se i ja malo neobavezne priče user posted image pa kad navalim, onda baš ne znam stati user posted image uTuši vas ja user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5984
11.11.2011 13:31:19   
Anoniman
posto nam je tema danas sva u znaku temperatura i kaslja ja pricala s mamom na tel i nastavila istu temuuser posted image user posted image
ona mi rece da je cula za jednu nenu koja pravi neke pripravke koji pomazu kod bronhitisa i ovih bolesti disnih putevauser posted image nije se detaljno raspitivala al rekose joj da se to izgleda ko nenakav siperak i da strasno pomaze..
kaze da je najezda ljudi iz svih krajeva kod nene..

ja bi se pokusala detaljno raspitati pa da vam javim ako ste ZA..mislim ja bi svom djetetu i go... stavila samo da bude boljeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 5985
11.11.2011 13:31:36   
koka i po
dan..
moje dijete propjevalo a ja se topim user posted image
sve nestasluke oprostim kad zapjeva a on skontao pa koristi user posted image
lafcina mudriuser posted image
jedno pjeva drugo galami ,jedno pije mlijeko a drugo krv i takoooouser posted image
malo mi se ubucio zadnjih dana ...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 5986
11.11.2011 13:34:02   
bebacha
noa raspitaj se.nego da te pitam ti spominjes neki dem od smokvi.jer to obicni djem,ono smokve i secer il nesto posebno. a kakav je taj vas neki hercegovacki med,kao ljekovit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5987
11.11.2011 13:37:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

noa raspitaj se.nego da te pitam ti spominjes neki dem od smokvi.jer to obicni djem,ono smokve i secer il nesto posebno. a kakav je taj vas neki hercegovacki med,kao ljekovit

taj pekmez od smokve je skroz rijedak ne nam kako ga praveuser posted image za hercegovacki med ti ne znam valjda ima raznovrsnog bilja i touser posted image user posted image e sad ima puno ljudi koji prave te pripravke od meda al kao i sve nekom pomaze nekom neuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5988
11.11.2011 13:38:05   
Emica_sa

Bebacha to ti je pekmez od smokvi,onako polutecno stanje,skupo je dosta,ali pravo zdravo,meni mama uvijek iz Mostara salje i znam kad smo bili mali baka nam je uvijek to kuhala i govorila kako je zdravouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5989
11.11.2011 13:40:22   
Anoniman
ja sam teglu ovog pekmeza placala 10 km a ove godine sam dobila od mamine prijateljiceuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 5990
11.11.2011 13:40:54   
bebacha
ma ja sam ja pravila taj pekmez i bas je rjedak al kontam nije to touser posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 5991
11.11.2011 13:41:59   
bebacha
a ja sam kupovala taj med i biljem u dm-u,i to sa smokvima.joj meni dobro a moji nece ni usta otvorit,ja sve pojelauser posted image i opet vaga pokazuje 48user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5992
11.11.2011 13:42:57   
Anoniman

ma ja sam ja pravila taj pekmez i bas je rjedak al kontam nije to touser posted image user posted image

e onda fino zagrijes jednu kasiku od caja,ono da je toplo da moze odmah gutati i daji djeci ako kasljuuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5993
11.11.2011 13:44:24   
Anoniman
ma jok poci , ne tusis user posted image neka te user posted image
Kod nas magluscina teska , user posted image a zima brrrr hebote ako nije dje snijeg pao nebi me cudilo bas hladno isla sama do prodavnice smrzla se ko kokauser posted image jos malo pa mi se inje stvorilo na ocima .
Anelko, spavauser posted image sam zaspo dok je mama nesto sredjivala . Dusa moja kad hoce slusat hoce kad nece nece user posted image kako  mu naleti malo mu teze disat jer mu se stvorile sline u nosu stalno vice kmezuci didi bizi-vidi brisi a uopce ne slini ne ide nista na nos
Vec unutra valjda pa se svrbi ,pa ga udara user posted image user posted image drpajuci ponekad se zakaslje pun slajma .
Sino je kakio , taman mu stavila cist pempu on kaki  Kaka puna slajma rastezljiva, i porijetka
To je dobro mislim izlazi slajm na kaku

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 5994
11.11.2011 13:44:57   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: noa

ja sam teglu ovog pekmeza placala 10 km a ove godine sam dobila od mamine prijateljiceuser posted image

Ja ovdje u sa vidila male teglice 250 gr-6,5 KMuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5995
11.11.2011 13:46:00   
bebacha
Noauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 5996
11.11.2011 13:47:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ih ma znas kako ovi nasi dizu cijeneuser posted image kod mene je ona tegla 750gr bila 10 km isto kao sto sok od sipka u SA prodaju po 15,16 km sramotauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 5997
11.11.2011 13:49:43   
bebacha
i djem od sipka.750gr-1kg 10-15KM.ja i mama pravila ljetos,nevjerovatno koliko se isplati,dosta ga izade.ima malo vise posla al kad radi 2-3 nije puno tesko.pogotovo ko bere sipka,mi smo ga kupile i opet se isplatilo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5998
11.11.2011 13:50:13   
Anoniman

Noauser posted image user posted image user posted image

ti i Hanady ste mi odmah pale na pamet za ove ''siperke''user posted image ja cu se svakako raspitati i javiti sta god cujem da je dobrouser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5999
11.11.2011 13:51:23   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ih ma znas kako ovi nasi dizu cijeneuser posted image kod mene je ona tegla 750gr bila 10 km isto kao sto sok od sipka u SA prodaju po 15,16 km sramotauser posted image

Ma znam ja sam neki dan mislila kupiti bas sok od sipka pravi neka zena iz Stoca,ali kad sam vidila da je 17 KM,rekla sam mami da mi posalje jer je to bas previseuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kontracepcija
sweet baby2008

znate li, da li je preporucljivo piti kontraceptivne pilule z avrijeme dojenja bebe... ima li ko kakvo iskustvo? da li preporucuju to ginekolozi?

da (39%)

ne (61%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *