Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Emice ove godine su sipci slabo rodili al bas cu vidjeti koliko ce biti sok u Stocu i Mostaru moji kupe sipke jer ih nemamo i naprave sok meni i sestri i to nam djeca piju cijelu zimu
Moja curica bas voli sipak ali onako da ga jede , samo poslije imamo malo problema sa stolicom jer je zatvori .
Moj maleni i danas ima temperaturu. Jutros bila 38 a sad kad je posao da spava 37,2. Nisam mu davala nista za snizenje, sama mu je spala.Nos mu je zacepljen i ponekad malo procuri ali su sline skroz providne. Nisam ga vodila dr jer smo bili u srijedu pregledala ga, sve bilo ok i dobio vakcinu.
jedan veliki za sve zenice.
mala 1994 ja taman htjela da ga vodim da rijesimo i taj jezik kad opet tura
tekja...ja se upravo vartila iz standardne nase setnje...pijaca, igraona, park usput uvijek udjemo u onu radnju sa igrackama...A. voli da razgleda...vidjela sam ti magnetnu tablu...zapravo...magnetni stolic...65 krvnih zrnaca
za svu bolesnu djecicu da sto prije ozdrave mene Nikola zeza s tutom,mislim da se malo prehladio jer piski bas cesto i traži on tutu al dok ja donesem uvijek malo pisne u gacice,valjda je do prehlade jer dosad nismo imali problema Noa pitala sam te jucer kad ces nam dovest curicu na igranje,ti ignoriras
za svu bolesnu djecicu da sto prije ozdrave mene Nikola zeza s tutom,mislim da se malo prehladio jer piski bas cesto i traži on tutu al dok ja donesem uvijek malo pisne u gacice,valjda je do prehlade jer dosad nismo imali problema Noa pitala sam te jucer kad ces nam dovest curicu na igranje,ti ignoriras
ne volim te vise bas danas hocu da vam saljem poruku,ima u Kosaci lutkarska prestava u subotu pa da odvedemo indijance
IZVORNA PORUKA: marijanna Noa pitala sam te jucer kad ces nam dovest curicu na igranje,ti ignoriras
ne volim te vise bas danas hocu da vam saljem poruku,ima u Kosaci lutkarska prestava u subotu pa da odvedemo indijance
meni rekao doktor da ležim do ponedjeljka,pijem i antibiotik.. e sad ja ne ležim,predjem do Ivane, radim nesto lagano po kuci,al kontam ako ga povedem sama i ne bude slusao to mi nije pametno..
tekja ja maloprije u onoj radnji i imaju samo skolsku tablu zelenu sa dvije strane 25 KM, a magnetn nemaju.
Je l' ona kod Markala...bila jucer ...skolsku imamo, al' nemam na sto lijepiti magnetna slova, pa mi ih kaci po fridziju, a to znaci nakaci dva slova, pa malo otvori frizider ..thanks, anyway
elem pustili su nas iz bolnice ali nas vode kao da ležimo. sutra moramo ponoviti nalaze pa da vidimo ide li na bolje. cura je fasovala tešku virozu i trebala bi da prođe do kraja vikenda. promala je infuziju, pokidala braunilu, boli su je nekoliko puta, pucale joj vene...ma baš smo se sinoć napatile ali zaustavljen je proljev i povraćanje. sada smo u fazi rehidracije i dijetalne ishrane.
hvala svima što pitate za nas i pružate nam podršku
elem pustili su nas iz bolnice ali nas vode kao da ležimo. sutra moramo ponoviti nalaze pa da vidimo ide li na bolje. cura je fasovala tešku virozu i trebala bi da prođe do kraja vikenda. promala je infuziju, pokidala braunilu, boli su je nekoliko puta, pucale joj vene...ma baš smo se sinoć napatile ali zaustavljen je proljev i povraćanje. sada smo u fazi rehidracije i dijetalne ishrane.
bice to dobro...ljubi pile mene pravo strah da mi i A. nefasuje...posto smo se evo svi izredali
sad sam nakucala kilometarski post i onda sam ga "ukinula"...roknula bih se...
sad sam nakucala kilometarski post i onda sam ga "ukinula"...roknula bih se...
ladyblue bit ce curka dobro abd bitno da ne povraca i da proliva ne bude vise . Zelim vam brzo ozdravljenje da sve bude iza vas ubrzo abd . I ja sam se tako bezbroj puta vodila na bolnicu a od kuce isli na terapije i kod kuce se lecili (imas finu ped. malo to ko hoce tako uraditi ) .
Ko ce kome, kao sam sebi... Kupim igracku od 12 dijelova, podijelim po 6 identicnih i one se opet posvadjaju...
nije tebi lako ja se nesto ne sjecam da sam se svadjala sa bratom oko igracaka...valjda smo bili previse razliciti...a mozda je razlog i spol...pojma nemam...moj brat je uglavnom citao a ja sam se voljela igrati
Vecer...Vidim nikom nismo nedosatajali....Molim lijepo kratki rezime....pohvatah da je marijana izgubila bebu sto mi je jako zao....Brz oporavak i u nove pobjede poslije Iman ostala bez mame jako tuzno,jos na Bajram moje saucesce ,ne daj se draga.... Ajd dajte kakvih veselih vijesti Antonio je dobro,zdravo i ne slusa,tuta i dalje na nuli,ostalo ok
Vecer...Vidim nikom nismo nedosatajali....Molim lijepo kratki rezime....pohvatah da je marijana izgubila bebu sto mi je jako zao....Brz oporavak i u nove pobjede poslije Iman ostala bez mame jako tuzno,jos na Bajram moje saucesce ,ne daj se draga.... Ajd dajte kakvih veselih vijesti Antonio je dobro,zdravo i ne slusa,tuta i dalje na nuli,ostalo ok
ja sam bogami pitala sto tebe nema
ma vala nekih posebo lijepih vijesti nazalost nema...ili sam ih ja totalno potisnula hrpom ruznih
< Poruku je uredio dadada -- 11.11.2011 20:31:39 >
apotekarko, pa dje si ti jesil dobro e moja tajra neznam sta da ti kazem sem proce kad porastu . Al bar im nije dosadno malo se svadjaju malo grle, malo ljube i tako u krug dadada kako si ti, jel stalo povracanje.
Iman da to nije reakcija na vakcinu? A na tutu je probaj odmah ujutro staviti - moja vise nece na tutu osim ujutro - a tad obavezno hoce! A ti pazi to svoje srce - nemoj se zahebavati,ako nista misli na Mancicu! I super za planiranje sekica,a ko zna...mozda i brace! Jel ozbiljno planirate il je tek onako prica...
< Poruku je uredio vila_7 -- 11.11.2011 20:47:02 >
mom momku tek sad prestala tura citav dan je imao do 38,7 Maloprije mu dala paracetamol i spala je,jeo je odmah je zivnuo A cjeli dan se muci,nervozan neraspolozen Nadam se mirnoj noci,i sutrasnjem danu Ostale imate mahanje
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.