Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moji cesto idu za BG, isla sam i ja nekad svaki vikend, joj kako su to fina vremena bila nego stvarno ako ti sta treba iz Bg sestra ce moja dolaziti do kraja mjeseca pa da ponese.
jel se jvaljala felix nešto joj ne vidim nick...kako li je, ono je sinoć bolilo jel prestalo
evo me mila hvala sto pitas za mene bolje sam puno ti zahvaljujem na onom, sta si mi rekla kako da radim bolje je puno . Kako si ti i curke imal sta novoga kod vas sem zime . Darfy pozz draaga Mi skoro iz gostiju, kod kumova bili anel je slusao ko VELIKI 3 sata djete je sjedilo igralo se vozicima ma cula ga nisam pravo slusa , (necu nista puno, da ne ureknem ) Primjetila sam samo kad oce neki nov zub na vidik tad "poludi" pocne svoje crve da vadi inace jako pametan ovi par dana . Za ne povjerovat a svakim danom sve vise prica , cak me tako ugodno iznenadjuje svojim rijecima . Tajra neznam sta da ti kazem, vidim kod vas zaratilo izmedju njih . Stas bit ce toga jos ja to znam iz iskustva jer sam imala sestru samo da znas , da nemozes nekog menjat i da se taj neko ne moze preko noci promjeniti. Sestra je sestri pa znas i sama da nisi ti ista narav i tvoja sestra recimo tako i njih dvije . Uvjek bude jedna , dobre naravi a druga teske Ljubim ih .
hvala tebi, a salim se ja... a suti svekar bi moj odmah smislio nesto da nam treba otamo, a trebali bi mi ici da posjetimo baku od mm zena ima 90 godina i mene pravo voli kaze zahvajujuci meni dozivjela da ima praunuke i voljela bi Igora da vidi jer je Luku vidjela
a ja bih pravo voljela da odemo da malo promjenimo a tamo je tako lijepo ima i zoloski vrt za djecu i svasta nesto sto kod nas nema....
Mala a kod mene sestra pet minuta pjesice od Zoo vrta zivi, ma milina. Ja bas, bas volim Bg, neki poseban dojam svaki put ostavi na mene. Nisam bila evo tacno godina dana, htjeli za prvi maj ali mi se Ana razboli i tako nista.
hej felix..nek si dobro...ja već kunem mobitel što mi ukraše rkeo imama li sad tvoj broj.
nego kad smo kod begeša da pitam...jel zna ko koliko je karta povratan sarajevo-beograd i za koliko se stiže u satima otpilike. Mi bi trebali jedna vikend kod mog rođaka koji je nedavno dolazi, al samo ja i mm...pa ja muža muntam da idemo vozom a njemu naravno ne pada na apmet...reko d aksupim informacije na vijrme da ga fino smuntam.
Hanady znam za bus da je dosta jeftijija karta iz Lukavice za Bg i brze stize jer ide preko Romanije i otprilike uvece u deset_ krece ujutru oko pet je tamo, skoro su skupljali karte pa ne znam tacno koliko je sada, ali uglavnom povratna karta odavde iz Sa za Bg je bila skuplja oko 30KM nego iz Lukavice. Mada mislim da vas jeftinije dodje posto bi vas dvoje islo da idete autom.A ovaj iz Sa ide preko Karaule pa ujutru u sest krece i ne bude u bg prije 16-17h.
< Poruku je uredio jelenaT -- 17.10.2011 22:46:25 >
hvala mila , al ja sam vec haman pisala da sam dobro ima predhone tri strane jutros da sam dobro al eto vidis svi polijeni da ti odg . vole vise da se ti dumas kako sam plaho me vole al javim se ja naravno pre spavanja , virnem imal sta pa sam ti se i mislila javiti i zahvaliti na stucnosti rada hebiga ko zna zna dzab je sve
Ma znam Jelo za bus...kakvi ne bih busom... Al bih iz fazona vozom
Auto će biti najprije...nemam informacije da smuntam muža da idemo vozom
ja koliko znam karta iz sa za bg je bila 60 KM, a sto jelena kaze iz lukavice je jeftinije. a moj svekar uvijek ide onim kao kombi prevozom sto dodju ljudi po tebe i bude vas jos par i mislim da je karta 50 Eur povratna ali taj te pred vrata dovede, ali ako hoces tacnu info pitacu svekra pa ti javim sutra...
Znam kad su poodavno uveli liniju vozom Sa-Bg da sam slusala na TV i da su rekli da se 11h putuje i da je karta sad ne znam tacno koliko, ali bila je skuplja od autobuske. Sa autom najsporije da vozite ako ides na Loznicu, Sabac pa na auto-put ti je max pet sati voznje. Kad ja stignem kad vozim za toliko stice i TM dosta prije
Znam kad su poodavno uveli liniju vozom Sa-Bg da sam slusala na TV i da su rekli da se 11h putuje i da je karta sad ne znam tacno koliko, ali bila je skuplja od autobuske. Sa autom najsporije da vozite ako ides na Loznicu, Sabac pa na auto-put ti je max pet sati voznje. Kad ja stignem kad vozim za toliko stice i TM dosta prije
uh ništa do muntanja za voz...d amu kažem 11 sati da putuje bi se ranio namah
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
dadada bjež na BB eno trenrke svodjelna za 3 god povoljno
A T mora naučiti da je ona dovede redu. Kad joj počne otimati nek joj ne da, kad joj počne govoriti neka i ona njoj kaže... nemoj s emješati...rei t da radi sve što i r i onda će R skonatati da to nije nimalo prijatno