Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ocekujem kod Igora isto nabubrile su mu desni i kenkav je danas poslije podne kao nikad bas ga muci, spavao je prvi put u dnevnoj sobi od kako se rodio jer nije htio u spavacu sobu
Cestitka za novi zubic... sad moras kupiti cetkicu...
Ja sam tuzna jer sam vikala na moju T. a nisam trebala Ovaj mali razbojnik joj namjerno otme nesto sto joj je drago, a ona samo place, jeca i bude tuzna...okice joj potuno crvene... Pricala sam joj, objasnjavala da joj ne dozvoli, da ona otme, da se brani... Maloprije sam poludila...i naljutila se na nju... sad sam ljuta na sebe jer ne znam sta je ispravno
< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.10.2011 18:35:04 >
vece..ja sam se malo pridigla, ne sto mi je bolje, nego mi vise dosadno lezati tako sam sretna sto je MM danas slobodan, svu je brigu oko V. preuzeo, a meni nebicno skroz , nosim masku i izbjegavam ga.
Marina ljubi nam pile bolesno i gladno, a neka sike, pa makar za tjesenje, njima je i to veeeliko
Tajra, mislim da postoji negdje hadis, da Stvoritelj i stvara djecu dijametralno suprotnu u karakterima, samo da bi roditelje naucio mudrosti, pravednosti i vodstvu..u vezi s tim, moja curica (aBd) ce da bude kao Tajra i Luka
Lana cestitamo prvu 5...ja vec danima ocekujem drugu, jer V. stalno cese desni i bali...al' stoicki podnosi, kad god pitam bole li te desni, kaze: ne bole , a ruka do lakta u ustima
jel se jvaljala felix nešto joj ne vidim nick...kako li je, ono je sinoć bolilo jel prestalo
Mi bili danas kod dr, moji razbojnici primili vakcine, Luka za 16 dana dobio 900gr i mama ponosna, a velika guzla ima 13kg. Nazalost oboje mi dobili temperaturu od vakcine pa dezuram jedna soba, druga soba i pipam ih kao manita Kod mene je dr potvrdila de jeste se vratila bestija, nazalost, sutra idem opet da ponovim briseve i Ani da uradim briseve za vrtic, aBd cura kos malo krece u vrtic, da i mama malo dusom dahne
Bolesnoj djecici zelimo brzo ozdravljenje, a i Tekji
ps. Marina probaj sodom bikarbonom razmucenoj u vodi namazati aftice. Ljubi mi zeta
i tako moj mladji sin i ja zavrsismo u hitnoj i na CUM-u....
cijelo popodne je dijete kenkavo a on to stvarno nije nikada i tek oko 7 ja skontam da on lijevu ruku uopste ne koristi i kazem muzu idem ja s njim u hitnu jer ga boli evidentno.
u hitnoj nam daju uputnicu za cum, tamo slikamo i kod ortopeda koji nam kaze da nije lom ali da se mora namjestiti rukica...
da ste ga samo vidjeli kako je pjakao, ali kaze mm da to uzasno boli da su njemu namjestali i da su mu suze frcale
eto sad je opet kao nov, treba ga stediti 7 dana da ga niko ne povuce za rukicu sto je bio slucaj sada i bice u redu.
tekja duso ne daj se, ode li ti doktoru
tajra duso ja sam bila kao mala kmeza i maza i sve kao Tajrica i Luka a moja sestra kao harambasa, ali vjeruj mi u ozbiljnim zivotnim situacijama ja sam bila i hrabrija i jaca sve suprotno onome sto se od mene ocekivalo..zato mama ne brini ti za nju bice ona super pile lijepo
Joj Mala bas mi je zao, dusa malena, nadam se da je sada boljeg raspolozenja i da ga manje boli. Ljubimo da prodje.
Mala, jbga nemam pojma ni ja kako, ali vratila se i to sad suprotni kraj rane procurio i imala krastu, nesto kao čir, a od sinoc imam tri. Gajim ih izgleda, lijepo im pa se sire . Ja sam to odmah tretirala cim su pocele iskakati pa dr kaze da sam vec uveliko sanirala, ali ujutru opet briseve. Dojim ga jos, dusu mi moju ispi . Samo cu ti reci da sam ostala trudna sa 57kg, a sad imam 54
aaaaaaaaa opet svega mala...pa kako? dusa draga...ljubi mi ga marinci...pa zar i vi ... za Mateja jelo...pa zar opet... i tebe i djecu marina...da to nisu varicele ...ljubi nam druga tajra...bas si i ti morala
hebemu misa...jesam vas sve izgrlila bolesne i povrjedjene...valjda jesam...ako nisam...evo jos koji za Lanu ...mi jos nemamo petice tekja...hvala bogu da ti je tata bolje i da to sve na dobro ide
Znam sve... sama sebi to ponavljam svaki dan, ali izgleda propuh mi kroz usi
Nisam ga ni kontrolisala od poroda iskreno, sve kao danas cu, sutra cu i nikako. Sat vremena posle CR su mi vadili i bilo je 2,3, nadam se da se bar malo popravilo...zivim u nadi
dadada sad cu nesto reci pa se ujesti za jezik, svaki moj izlazak sa svekrom i svekrvom mi prisjedne, ja sam narahatnija kad idemo sami brate dragi, najbolje me slusaju
jelena oci moje ja kao starija cu sebi dozvoliti da te izruzim i da ti kazem da si ti kao med.radnik jako neozbiljna....sve je to divno i krasno. prvo tvoje zdravlje pa sve ostalo, krv da si izvadila sto prije da vidis sta ti je sa tim zeljezom kolabiraces samo jedan dan
dadada ona ti je tabla super vec ti rekoh ali da ponovim, superiska
hvalaaaaa fakat je sat vremena posla i to s pauzama...a odlicna sstvar...preporucujem
ja evo listam str. oshkosha...ode mi muz zaaaa beograd...za beograd...firmom krstic...firmom krstic pa rekoh ako imam kakvog snizenja da malkice kupi svega
Kod mene mm i zaova juce bili u BG, joj kako se i meni islo, jos se pocela i pakovati i skontam nismo Luki pasos izvadili, tako ostah samo . Kaze mi zaova "ponizanja" na sve strane, pravo finih stvari kupila za male pare.