|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
17.10.2011 23:11:28   
Anoniman
Tajra ja imam dvije starije sestre, razlika izmedju njih je 20 mjeseci. Identicna situacija kao i kod tebe, dovoljno toliko da je ova mirnija ovoj harambasi morala tegliti ruksak u skolu, a ova mirna bez pogovora nosila i cutala. Sve je to bilo tako dok nisu izasle iz puberteta, a posle toga su bile najbolje drugarice. samo odjednom preokrenule. Kaze mama nema sta nije radila, kakve disciplinske mjere nije preduzimala, ali nije bilo vajde dok se i ova mirna nije trznula. Tako džaba se derati na R dok tvoja T tako to podnosi, fino ti reci T da ona otme nesto od R i kad malena skonta da ne moze sve po njenom biti da i T ima svoje ja nadam se da ce se prmjeniti.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3051
17.10.2011 23:13:50   
Malenaoduvijek
tajra
da si vidjela Igora gore na cumu, ja mu obukla kosuljicu da mi bude lakse da je skinem i skinula mu jedan rukav i samo preko stavila a zakopcala mu jedno dugme, a on sa rentgena onako mali ide kao pravi ranjenik i drzi dudu u ustima i ide...bio mi ga je pravo zao ali cim je prestalo boliti i dosao kuci poceo je po starom da divlja user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3052
17.10.2011 23:16:38   
R&T@
Ne znam sta se zamaram, kad dva odrasla ista primjera imam u kuci...
mm i ja...user posted image user posted image

Da mu po glavi skacem, on bi sutio i trpio...
Nas dvoje smo cijeli zivot zajedno, a nikada se nismo posvadjali...
ne mogu se svadjati s "slikom"...user posted image user posted image

Hanady, ja planiram u Budimpestu vozom...
120 KM je povratna karta, spavaca kola...
krece uvece u 10 i ujutro si tamo...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3053
17.10.2011 23:20:40   
Anoniman
Tajra da nam nije isti muzuser posted image
Imas pp user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3054
17.10.2011 23:23:05   
R&T@
Jelena, sramota me, ali ja sam vikala na T.
Pricam joj otkad je R. prohodala i propricala, ali ona uvijek isto...
suti, place i trpi...

Pa sam je danas ubjedjivala da otima, brani svoje i vrati udarac...
Boze mi oprosti, bas sam nemajka...
ali ja sam uzivala kad su se (samo jednom) posvadjale oko neke igracke... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3055
17.10.2011 23:29:17   
Anoniman
Iskreno, ali u takvoj situaciji i ja bih vikala na T. Rijana je jednostavno vragolasto dijete koje ima svoje JA duboko usadjeno, zna sta zeli i kako doci do toga. Sad sto T ne podrzava njen princip dolaska do istog to je drugi par rukava. Jednostavno T je senzibilnija, trenutno je u fazi da se ne zna izboriti za svoje, ne zna se iskazati na nacin na koji se iskazuje R. Zato sam ti i rekla kad si pitala da li u istu grupu u obdaniste stavis NE, pusti Tajru da "dise" malo, a isto tako kad nema Tajre Rijana ce na nekom drugom djetetu pokusati da primjeni metod koji sa Tajrom uspjesno sprovodi i sigurno ce neko drugo dijete se i pobuniti pa ce i ona shvatiti da ne moze biti sve po njenom.
Da nagovjestim da je ovo samo moje neko misljenjeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3056
17.10.2011 23:30:29   
Anoniman
Ama tajra,
meni uopste tvoja reakcija nije cudna neg logicna
ja razumijem da ti je zao...al ti i ne treba biti...htjela si je malo prodrmati...sta tu ima lose
i da sutra ju neko "maltretira" ko joj nije sestra...mora se znati sama odbraniti...meni je tvoja reakcija sasvim prirodna...samo pazi da Riana ne fasuje cekicem ko ja od bratauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3057
17.10.2011 23:37:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

a isto tako kad nema Tajre Rijana ce na nekom drugom djetetu pokusati da primjeni metod koji sa Tajrom uspjesno sprovodi i sigurno ce neko drugo dijete se i pobuniti pa ce i ona shvatiti da ne moze biti sve po njenom.

Potpuno isto mislim...

A, mogu li Rianu dovesti kod Ane?
Samo sakrij cekicuser posted image user posted image user posted image

Jelena, dadada, MALAuser posted image user posted image
sad mogu zaspati, lakse mi je...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3058
17.10.2011 23:47:00   
Anoniman

Bujrum...
Mozda je bolej da ih posaljemo u garazu u radionicu pa nek biraju od macole do cekicauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3059
17.10.2011 23:53:43   
Hanady RR

Bujrum...
Mozda je bolej da ih posaljemo u garazu u radionicu pa nek biraju od macole do cekicauser posted image

user posted image user posted image user posted image
lude ste...pobit će te nam generacijuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3060
18.10.2011 3:32:29   
Ella_H
Ola zene.
Tekja dobrodosla nazad drago mi je da
ti je otac dobrouser posted image , da znas pitala sam za tebe mLoogo puta.
Sto se tice bratsko-sestrinskog rivalstva mene su mladje seke
uvijek grebale, cupale i ostale stvari a meni ih bilo
zao sto su maleuser posted image , eh da mi je tad ova pamet bila.
Kod mene je jednom godisnje "otpuhavanje' bjesa
ko tad naleti malo ga pocastim i poslije mi bude zaouser posted image .
Tajra nebrini same ce se one raskusurat samo T. treba vremena
da uvidi da je seka salta,a mi mame moramo cuvati zivce za pubertet.
O tom periodu nesmijem ni razmisljati.

Neposredna veza do poruke: 3061
18.10.2011 8:09:11   
nanika
IZVORNA PORUKA: Lady26

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobili smo i prvu peticu user posted image user posted image user posted image

Bravo za Lanicuuser posted image user posted image
Mi smo petice dobili prije6 mjeseci, sve cetiri zajedno.....bio je to mucan perioduser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3062
18.10.2011 8:36:07   
Anoniman
Ni moj Adi nije znao da se brani od mladjeg druga,jer ovaj naucio uj aslicama da se bori i mlati kad mu nesto nije po volji...Tako mi zao bilo kad ga onaj klepi po glavi on stane , stavi rukice na oci i place,ode dusa uzme drugu igracku  onaj harambasa dodje uzme i tu iz ruku i jos ga pocasti.....Ima mjesec dana skonto je kako se to radi cim ga drug udari ovaj vratii drago mi je ,nek zna da se brani,inace je njezan,ljubi druga uvijek i mazi ga po glavvi,ali onaj mali ko trakto njezanr....

Kucnite u drvo dok citate,Adi je pojeo sendvic zadorucakuser posted image user posted image user posted image Hb ovo prolazi ipak nije kako doktori rekose da moze biti,da to traje po dvije sedmice...

Ljubimo vas

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 3063
18.10.2011 8:50:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tajra

a isto tako kad nema Tajre Rijana ce na nekom drugom djetetu pokusati da primjeni metod koji sa Tajrom uspjesno sprovodi i sigurno ce neko drugo dijete se i pobuniti pa ce i ona shvatiti da ne moze biti sve po njenom.

Potpuno isto mislim...

Samo sakrij cekicuser posted image user posted image user posted image

Vidis Riana i Igor se uopste nisu sukobili, mozda ih treba odvesti u igraonu pa da vidimo.

a ja isto cekam ovo drugo dijete da pokaze Igoru zube, a i Anicu cekam...user posted image

sada dobro jutro od nas

moje malo dijete je jutros ok fino se sluzi rukicom, fino je i spavao cak do 8 sto je za njega user posted image

Ella duso user posted image , ja o pubertetu ne razmisljam to mi je kao daleko user posted image

marina drago mi je da se to povlaci i da je momak jeo za dorucak, to je super...cuvajte se..

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3064
18.10.2011 8:51:57   
bebacha
Mala nisam upratila.sta je djecaku s rukicom.citam da ste bili na cumu.
moji sinoc spavali u svojoj sobi.Alen spavao u kreveticu a od rodenja spava s nama:)

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3065
18.10.2011 8:59:36   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala nisam upratila.sta je djecaku s rukicom.citam da ste bili na cumu.
moji sinoc spavali u svojoj sobi.Alen spavao u kreveticu a od rodenja spava s nama:)

neko ga povukao za ruku i nije je uopste koristi, samo je drzao spustenu, istegao neki zivac kod lakta pa mu ortoped namjestao, a imamo i prvu sliku sa rentgena user posted image

bravo za Alenka user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3066
18.10.2011 9:03:41   
Hanady RR
Jutro, hladno prehladno.brrrrrrrrr

jesu nam djeca zdravija, jel nam krneula tura ''zdravljaka'' konačno.

Mala1994 kako rukica jutros...il još pava.

bebacah jesu tvoji zdravi i pravi user posted image super za krevetićuser posted image

marina kako Adi...jel s eto povlači. Juče mi klegica priča neki se virus javio i kod nas u vezi sa tim osipom, sve neke nove bolesti..kud mene kao majku zakačiše ja se i sa ovim ''običnim'' jedva snalazimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3067
18.10.2011 9:09:17   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mala1994 kako rukica jutros...il još pava.

evo ga kao nov, skace kao i inace, hvala na pitanju user posted image

Neposredna veza do poruke: 3068
18.10.2011 9:11:38   
Hanady RR
A dobro je...opet je bolje kad nam skaču nego kad im nešto faliuser posted image user posted image

Čitam ja sve redom, al nemam kad tipkat...tačnije imala bih kad bih mogla onim svojim 'sma''user posted image

Ovako da se skoncenrrišem bez grešaka većih...trebam više sekundi za tipkanjeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 3069
18.10.2011 9:19:50   
tekja
jutro...

ja maloprije dodjoh...izvadila sam briseve grla i nosa...nalaz tek u petakuser posted image ...pa ja cu do petka da umremuser posted image user posted image user posted image  sinoc sam imala tako jaku glavobolju, da se zamalo mala ne sretosmo na cum-uuser posted image ...joj mog Igija, pa ko mu isteze rukicu...da znas da sam vas mnogo pozeljela, al' ne vjerujem da cemo mi igdje iz kuce do sljedece sedmice, samo se nadam da na V. ovo nece preci..

dadada, ella, dafri, jelo...sve vas koje ste pitale i pitate, hvala do nebauser posted image

Marina, user posted image  za pojeden dorucak...user posted image

Odoh i ja nesto praviti, jos nismo doruckovali...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 3070
18.10.2011 9:21:41   
Anoniman
jutro.
Ja sam sinoc tako cudan san sanjala , boze i sad mi pred ocima . Pisala sam na temi tumacenja snova . Da mi je sad da mi neko kaze sta to znaci . Prvi put to, sanjam  al vise me strah jer ide kurban bajram mozda mi taj san nesto, nagovjestava a ja neznam il je samo obican san user posted image ni to neznam . boze na hajr ......
A. jos spava .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3071
18.10.2011 9:31:26   
Malenaoduvijek
hanady
vidim ja da se ti trudis sinoc te citam i vidim nema nigdje "sma", odlicno user posted image user posted image , iako se i ono dalo procitati iz par pokusaja user posted image user posted image

tekja i mi smo vas pozelili ali odmorite i mi smo prosle sedmice odmarali, a ti se nafiluj medom i cajem do petka i bijelim lukom user posted image

a ja razmisljam u koju igraonu da odvedem ovu dvojicu, tvornica radosti mi je iza zgrade ali ne znam mozemo li mi tamo sada jer ima vrtic user posted image

Neposredna veza do poruke: 3072
18.10.2011 9:35:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

marina kako Adi...jel s eto povlači. Juče mi klegica priča neki se virus javio i kod nas u vezi sa tim osipom, sve neke nove bolesti..kud mene kao majku zakačiše ja se i sa ovim ''običnim'' jedva snalazimuser posted image

Ma ovdje je trenutno epidemija ove bolesti,svi su na tufnice,kod Adija se evo povuklo malo  iz usta,mazem mu nekom vodom,juce podigla u apoteci i molim boga da ne predje na mene,ima jos uvijek po rukicama i nogicama.kaze dr sve dobro samo da nema po stomaku ledjima i danije trom,bezvoljan...On se ovih dana superosjeca,veseo bio,igrao se,samo nije mogao da jede ni da doji,pa onda vriska nastajala,bolilo ga to...Izgleda ide na bolje....

Neposredna veza do poruke: 3073
18.10.2011 9:39:13   
Hanady RR
moja Marina...samo polako proće. Uh tuge da ne jede i ne siki...mogu mislit nervoze maleuser posted image

ha, mala jel vidiš kako ''sma'' fina...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3074
18.10.2011 10:25:16   
Lady26
Jutro i ovdje da pozelim....
Necu nuditi kafu kad sam je vec popila user posted image
Vidim svakakvih desavanja user posted image user posted image , bolne rucice, bestije, aftice, prehlade, svadje, vikanje na djecu i sl...joj... user posted image user posted image saljem veeeliki zagrljaj user posted image user posted image

Lana mi se digla jutros cak u 8 user posted image jeeeeeedva sam stigla spremiti je, sreca nismo zakasnile na posao sveki i ja...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *