Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro uz haficu Mi jutros okasnili spavali do pola 10,A nije ponovo spavao cijeli dan i zaspao tek u pola 11 sinoc Jos nas oke zezaju,juce je bio katastrofa...oke natecene krmeljave ne moze da ih otvori...tako da smo juce intenzivirali terapiju sa kapima i sinoc samo mu mazala i mast po oku...jutros je malo bolje,nadam se da ce nas ovo brzo proci..ne smijemo sad nigdje izlaziti zbog vjetra a i da nekome ne prenesemo
da se pohvalim izgleda da se vise necemo budit upišani(ovo po onoj poslovici "ko s djecom spava upisan se budi") Alen je deloziran u krevetic i drugu sobu.od rodenja spava s nama,nikad nije htjeo u krevetic,sad je dobio sekin krevetic koji je dosta veci od standardnog i sinoc je fino spavao,morala sam par put ustajat,mazit ga,vracat u lezeci polozaj al je super proslo.7 sati ujutru je docekao u kreveticu,i onda galamio na seku sto se ne budi evo opet spava u kreveticu.sinoc mi je toliko nedostajao,i htjela sam ga prenijet al sam ostala jaka on meni uopste nesmeta u krevetu,lijepo mi je al znam da to nije dobro za njega. sad mi nesto bezveze u spavacoj njih dvoje u drugoj sobi,ko da preko noci narastose brzooo.neznam dal da se smijem ili placem.uglavnom javljam razvoj situacije.samo je pitanje koliko cu izdrzat ustajanje po noci.veseli me cinjenica sto se on ne buni kad ga vratim u krevetic
bebacha bravo za malenog . Mi vani igra se s djedom ja dosla nesto razbacat po kuci rjesila sam biro uh mislila sam skinut ce me dva mjeseca kasnila zaboravila zena stas .Danas sam ga narucila kod tete za sisanje za sutra abd dok je jos lijepog vremena da i to rijesimo . Svasta zna pricat i pamti ko veliki .Sinoc ja MM onak sva u cudu vicem aaaaaa hebote ja kasnim dva mjeseca na biro , kad sam vidila knjizicu a anel bio tu kad ce on taje bilo,taje bilo " muzevir mali nista reko. A danas kad smo isli na biro pa malo krugali po carsiji anel ugleda slasticarnicu , a on ce aaa tata a daj picu ...hehhe zapamtio da smo mu tu jednom uzimali ugledao i sjetio se I ja odem uzmem mu komad ,. Koja je to pamet svasta zna . Kad sam ja bila bolesna ledja me bolila ja cu njemu anele bome mamu ledja nemogu ustat on ce poce, poce-proce proce nece reko nece jadim se mu a one idi dokoju da ti bocu ja zinula odakle mu to , cc vidis koja je to reko pamet necu reko onda cu plakat Ma ispirat se snjim ko s velikim .Al mi je drago sto je razuman uzadnje vrijeme kad mu nesto kazem , na lijep nacin poslusa me . Upija ko spuzva .
da se pohvalim izgleda da se vise necemo budit upišani(ovo po onoj poslovici "ko s djecom spava upisan se budi") Alen je deloziran u krevetic i drugu sobu.od rodenja spava s nama,nikad nije htjeo u krevetic,sad je dobio sekin krevetic koji je dosta veci od standardnog i sinoc je fino spavao,morala sam par put ustajat,mazit ga,vracat u lezeci polozaj al je super proslo.7 sati ujutru je docekao u kreveticu,i onda galamio na seku sto se ne budi evo opet spava u kreveticu.sinoc mi je toliko nedostajao,i htjela sam ga prenijet al sam ostala jaka on meni uopste nesmeta u krevetu,lijepo mi je al znam da to nije dobro za njega. sad mi nesto bezveze u spavacoj njih dvoje u drugoj sobi,ko da preko noci narastose brzooo.neznam dal da se smijem ili placem.uglavnom javljam razvoj situacije.samo je pitanje koliko cu izdrzat ustajanje po noci.veseli me cinjenica sto se on ne buni kad ga vratim u krevetic
bebacha mislim da ti je jedini "lijek" trece!
eh da jedino ne voli kad mu , spomenenm drugu bratu/seku tu mu je bolna tacka .Kad mu kazem oce tebi mama rodi malog bratu , ko od prijateljice malu bebu ona nam cesto dodje pa se igrate . On ce dere se NECE NECE i pridje mi udara me !!!!!!1 Tu mu bas lako huju izvuc i bjes ostalo super sve
e onda ce doci vrijeme kad ce te pitati zasto mu nisi rodila brata i sestru,pa zasto je sam itd.pa ce onda tebe gristi savjest i pitat ces se sta bi bilo kad bi bilo.pa ces se onda pod stare dane odluciti na dijete...i tako. dobar dan i od mene...uho me boli. o puberetu bolje razmisljajte...hop cup i on je vec tu a vi nespremne. jedno dijete fino drugo hajduk...to je nepisano pravilo džaba se pitate jeste li vi negjde pogrijesile...niste ....to je takva priroda.tesko da cete fino dijete pretvoriti u hajduka..ne brinite pretvorit ce se sam kad zato dodje vrijeme i pitat cete se gdje ono vase milo janje.
koko meni nekad luda naleti ja bi sad (sreca mm drugaciji od mene ) da je lud ko ja dosad bi imala i drugo a nekad mi i anela dosta . Valjda nisam sama takva A ja se tjesim mlada sam imam jos vremena , nije mi jos bioloski sat otkuco . Nisam toliko"stara" da moram odma nabjerat dvoje da posle nebi mogla , uhvatti se . Da nebi dje zakasnila ..... Imam jos fore ,..... Al i nadam se da ce anel jednog dana rec rodi mi brata seku Kako si ti nace imal sta novoga kod vas . Kako slusa sad mali sa pisom, kakom?
Eh Felix sad ti smijesno i godi ti sto te ne da nikome i sto si mu broj 1...a vjeruj kad odlucis aBd drugo dijete roditi za glavu ces se hvatati zbog Anelove ljubomore i posesivnosti...
Lana ne iskazuje takav vid ljubomore u trenutku ali joj na san dodje i onda place i trazi mi ruku da mi cuva ili je pod glavu stavi i tako spava, ja se ukocim a njoj lijepo i sigurno
Eh Felix sad ti smijesno i godi ti sto te ne da nikome i sto si mu broj 1...a vjeruj kad odlucis aBd drugo dijete roditi za glavu ces se hvatati zbog Anelove ljubomore i posesivnosti...
proci ce...vecina djece reaguje isto.
uh lady anel je ljubomoran kad mi drugarica dodje bebi 5mjes . ja ju uzmem on vice ocu i ja majo, da ga nosam a to ne moguce ja objasnjavam i objasnjavam on nista samo vice ocu i ja majo . Kad sjedim s bebom eto i njega na drugu starnu noge krila da se uvuce .Kad beba guci i o n za njoj , kad beba uzme glodalicu i on vice ocu i ja majo to Muzu neda prismrdit mi . Mom ocu, majci,seki, nikom da me grli ljubi ... Ja sam samo njegova mama .... MM nekad zna udariti kao bizi od mame . ne dija moje -ne dirat moje . Ja vicem mm da imam drugo bojala bi se ostaviti u blizini A. da ga ne udari .Al opet nesto mislim doslo bi sve na svoje drugacije bi "mozda" bilo kad rodis .Mozda bi i on se drugacije ponasao nego sad prema tudjem djetu al otom potom ima jos ....
proci ce...vecina djece reaguje isto.
i ja tako mislim . Kao koka , jer od jetrve mala imala 3 god kad se rodio mali uf te ljubomore nisam vidjela pa i danas dan zna biti jer je navikla da ssva paznja bude, njoj prema njoj . Al sad je veca pa vise razumije . Pa jos je on mali naravno da je moja maza . I jos prvi nista cudno . Lady , ja nisam ljubomorna ni na sta pa ni danas dan , dok moja rodjena sestra jest I danas dan ako meni mama nesto, kupila dala lijepo ja vidim njoj na faci ono" mogla je i meni ocu i ja takvo" Dok ja nisam NIKAD TAKVA BILA . Ala ama , bas ni na sto jedino sam ljubomorna na zdravlje kad Bog nekom da vise zdravlja nekom manje . To mi malo nije fer Ostalo nista . Koka opet uho ja mislila ti to rijesila za sva vremena kad si se lecila a vidi opet te uhvatilo nedaj se.!
jedno je "zdrava" ljubomora izmedju brace i sestara a drugo medicinski definisana ljubomora. lady dobro te je ja nevjerujem da je to bas tako i svrstavam te u ovu prvu kategoriju
aha...sve se bojim p.s.nalupat cu te u Zenici da znas radi ovakvih izjava a ja sad odoh da potkuham kruh,smotam jednu skiju(nestalo mi cigarilosa)pa lagano nogama veselim do trznog centra.
mi smo dobro, igramo se, ljutimop ako nas mamam zaruzi i defititivno svaku noc predje kod nas da odpsva pa bar dva sata pred ustajanje, tako da smo se zasad pomirili s tim
sto se tice ljubomore adna vec iskazuje pomalo, ali ja pricam i pricam pa vidjecemo kako ce biti neki dan mi je rekla vrati tu bebu nije ona nasa