|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
17.10.2011 8:40:38   
Anoniman
Jutro,evo i nas on je tako slabo spavao a ja nikako,Boze moj,zaspe i onda jeci,valjda ga boli,probudi se trazi siku,pa kad skonta da ne moze da sisa vristi i tako cijelu noc...Zvala opet svog doktora,prepisala mi neku kremu za usta da mu to malo sanira,da ga ne boli toliko...Jos mi rece,da to traje 15-ak danauser posted image user posted image ...On je inace veseo,igra se pjeva,ali noc najgora....Skonala sam da se to prosirilo kad sam ga okupala,pa smo odlucili da malo ohanemo sa vodom,dok ovo ne prodje....
Nadam se dasu nam drugari dobro,saljemo vam pusu

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2951
17.10.2011 8:42:44   
bebacha
Marina mozda sam ko padobranac al sta cu,ne stignem sve citat.mozes li ti tamo nabavit genicianu violet il ljubicastu tintu.Ajla je to  imala u ustima i 7 dana nije nista od hrane i pica stavila usta.uzas je bolilo,nakon sto smo joj tim namatali navece posla jest

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2952
17.10.2011 9:23:49   
Anoniman
Mogu se raspitati ovdje,al dala mi je neku kremu pa cu da vidim pomaze li...

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 2953
17.10.2011 9:31:37   
Amani12
Jutrica user posted image
Tekja dobro nam se vratila,ljubi nam Dadu user posted image
Marina drzim fige da cim prije prodje,bas mi je zao pilenceta malog...user posted image
Nas zubic i dalje slomi,lije mu voda iz usta,malo proljeva ima i puuunooo nervoze..Samo da nikne vise...
Cim se decko probudi idemo u set_nju...
Jucer je deckic dobio prekrasan skafander,jos nam cizmice za snijeg fale i full smo spremni za zimu. Nani mu vec plete kape i salove user posted image
Svima jedan velikiii user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2954
17.10.2011 9:42:56   
Lady26
Jutro user posted image user posted image
Ja jedva ustajem ujutro user posted image ...jos mi Lana "prespava" pa i ja istanem duze u krevetu, malo me mm zagrli user posted image onda mi se ni ne ustaje user posted image ...al kad ustanem sve na vrat na nos...
Jutros ustanem i nasminkam se, u tom stize tajfun user posted image mama de su pape i obucem joj ih i nastavim spremati mlijeko, kaze mm pa ona TI se trese user posted image , ja je pitam jel ti hladno kaze jete, puno user posted image i posaljem je taji u krevet da gledaju crtice dok spremim sve...
Bas se vec kuca teze ugrije ujutro...hladnoooooooooooooo brrrr.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2955
17.10.2011 10:07:31   
Honey3
jutrouser posted image
evo nas malo kod vas,nismo odavno.....preko vikenda bili u Kaknju pravili djem od sipurka,bas sam se umorila i nazimila,ali sad imam tonu djemauser posted image Esmica slini,malo kasljeuser posted image vidim Lana izasla iz bolnice hvala Bogu,sad se fino odmorite mama i Lanicauser posted image
ljubimooooo vaaaaaas sve redomuser posted image sad da vidim sta ste mahalale....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2956
17.10.2011 10:12:19   
mnn
jutro,ovdje kod nas je toplo..ne puše vjetar više..malo se igramo na balkonu.kad smo u prizemlju..Lady meni je takav alex ko tajfun isto.ajme kad krene ujutro a ja za njim ..muž hoče još malo spvati a nas dvoje bučimo user posted image kaže muž samo se nas čuje nikoga više..he he kad je alex živahan pa dok stignem do njega vičem nemoj ne ...pozdrav svima vama.Marina meni je alex imao pelenski osip davno pa sam mu mazala nekom kremom..kad se sjetim javim ti..super je bila..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2957
17.10.2011 10:24:42   
R&T@
Jutro svima, koliko vas ima...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2958
17.10.2011 10:34:36   
megi
jutroooo
kako sam se samo smrzla cekala sam trolu pola sata ev jos ne mogu sebi da dodjem
moja cura i ja smo se druzile za vikend isle na cevape, imale gomilu gostiju
al imamo problem
nece ni sekundu da se odmakne od mene kad smo kuci
a znam i zbog cega, nedavno je mm isao po jatrvu mi i ostavio je pet sekundi samu u autu sto je bolo dovoljno da se ona ubije do placa i sad stalno ponavlja ostavio me babu samu u autu i cim ja izadjem iz sobe ona u plac ja sam samaaa, ni do wc-a ne mogu, jos mi zaprijeti nemoj slucajno da bi zatvorila vrata
e sad se to opet odrazilo i na spavanje po danu, super spava ako jos neko lezi pored nje, tako da je juce spavala 2 sata od toga sam ja sat lezala pored nje citala knjigu, cim ja ustanem odem, ona se probudi i placeuser posted image
nadam se da ce i to nekad proci

tiki super za Lanu, sad ce ona brzoo ozdraviti,
a sto se tice spavanja po noci nasa isto ima obicaj pred zoru traziti da predje kod nas i ja je samo prebacim i ona nastavi bez problema spavanje,
valjda ce se nekad odviknuti

uh sto ja oduzih al eto malo da se pozalim i ja
pozzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2959
17.10.2011 10:38:45   
Lady26
Tajraaaaaaaa user posted image jutro...
Megi, imam istu situVaciju user posted image ...moze ih biti tu 237263 tu ali ona samo meni...sinoc je pola noci, mama daj vode, ja dam, ona zakunja, mama daj ruku - ja dam....mama daj samo majo vode - ja opet dam, pa opet daj ruku...i tako 2-3h sigurno u krug, voda-ruka user posted image , na kraju okrenem ledja kreveticu i kad je trazila vode, kazem nema popila si sve i zaspala je...
PS kako napreduje user posted image user posted image , koja si sedmica user posted image ?

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.10.2011 10:41:38 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2960
17.10.2011 10:44:51   
megi
e Lady ove sedmice se definitivno moramo vidjeti propadose mi cipele user posted image

situvacija znaci ista, ajd naci cemo se na kafi da se tjesimo user posted image

trudnoca zasad dobra, napokon mucnine popustile, sedmica 13-ta

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2961
17.10.2011 10:46:27   
Lady26

IZVORNA PORUKA: megi

e Lady ove sedmice se definitivno moramo vidjeti propadose mi cipele user posted image

situvacija znaci ista, ajd naci cemo se na kafi da se tjesimo user posted image

trudnoca zasad dobra, napokon mucnine popustile, sedmica 13-ta

Ne, mi cemo se jadati a treba nam treca strana da nas tjesi user posted image user posted image
Masallah user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2962
17.10.2011 10:55:23   
marinčii
pozz žene evo i mi da se javimo ,mi smo nažalost posle one temp. dobili proljev i ništa nije htio jesti ni piti tako da smo završili u bolnici na infuziji,jučer izašli ma užas M istraumiran i stalno se štreca i plače ,slabo jede ,5 dana ništa nije okusio pa mu i šećer bio opo pa su i to mu morali nadoknađivat ,ma grozno al eto iza nas je,valjda se brzo oporavimo.,
Vidim i Lanica je izašla iz bolnice,baš mi je drago nadam se da će što prije ozdraviti i biti ona starauser posted image
svima puno user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2963
17.10.2011 10:58:59   
Lady26
Uh Marinci..pa koja mu je dijagnoza...
I on se bas napatio dusa draga user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2964
17.10.2011 10:59:04   
Anoniman
Marinci bas sam se pitala sta je s vama i htjela sam ti danas poslat sms da pitam za druga kad vidim bili bolesni misa mu vise ....
velikiuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 2965
17.10.2011 11:01:44   
marinčii
a neka crijevna infekcija nisu izolirali nikakvu bakteriju al su mu ipak davali neku terapiju ,sad moramo još 4 dana piti pancef sirup,ma užas koliko se isplako neće da miruje da prima infuziju vrišto ma grozno,jel iko u sobu uđe on odma u plač user posted image ,užas i gotovo al eto hvala Bogu dobro je prošlo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2966
17.10.2011 11:29:11   
R&T@
Mislim da iscitahuser posted image

Marina i Marinci, bas mi je zaouser posted image
Tekja, dobro nam se vratila...user posted image user posted image
Zaha i N_N, dobro nam svratile...
Megi i Lady, samo se zalite...mogu li ja da slusam?...user posted image
Bebacha i Amani i MALA i felixuser posted image

Ima li ticerke?Je li se Lanica oporavilauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2967
17.10.2011 11:29:28   
tekja
jutro...ja opet bolesna...bila sam kod dr.moram ujutru raditi bris grla i nosa, a vala mogla mi je dati i antb. ko ce cekat terapiju do cetvrtka-petkauser posted image ...nit' mogu da disem, niti prestajem da kasljem...joj jos cu i dijete zarazitiuser posted image

Marinci, draga...nisam imala pojma da ste bili bolesni i u bolniciuser posted image ...ljubimo M. i zelimo da sto prije ozdraviuser posted image

Marina, zao mi je pileta malenoguser posted image ...uh ja se i sad sjecam kako sam bila bolesna i nista nisam jela cijelu sedmicuuser posted image

Lady, tajra, mala, amani, felix, megi, zaho, tikiuser posted image .. a vidim i mnn nam se opet pridruzilauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2968
17.10.2011 11:34:45   
megi
tajra naravno da moze, slusaca nikad nije dosta user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2969
17.10.2011 13:37:54   
koka i po
haj user posted image
javljam se iz nehaja user posted image
svi smo zasad dobro samo je meni zlo od slaga user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2970
17.10.2011 13:40:33   
Anoniman
sta je ovo nidje nikog .
Ja sam bolje hb ledja popustila malo od voltarena .A. bio vani igro se jeo  sad u krpe .
Tekja, tajra, megi, koka, lady ,mnn , dadada ,N-N , zaha,  bebacha,MarinaDK, pozz veliki a djecici user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 2971
17.10.2011 13:57:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

sta je ovo nidje nikog .

Ih, dok provirimo na temu BB, dok na regionalno...user posted image user posted image user posted image
pa odslusamo neku "dubokoumnu" pjesmu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2972
17.10.2011 13:59:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image a ja se zabuljila nesto citam anela ninam na noge lap ispred sebe a djete odavno zaspalo a ja ga ne spustamuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2973
17.10.2011 14:04:14   
koka i po
e jesam dobar kolac napravila svaka mi cast user posted image
danas je 17.....moram da zapisem user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2974
17.10.2011 14:07:02   
Anoniman
vidim koko, pola si vec polizala user posted image user posted image user posted image . Kolaca mislim slag ...
Ja sam antitalent za ikakva slatka . Kakava ja i slatko , ima draga slasticarna kad mi sta naleti, mada nisam neki ljubitelj slatkog .Pogotovo zalivenih nekih hurmasicauser posted image baklava ....To ne volim.

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *