|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
16.10.2011 13:32:22   
Hanady RR
A moje cure od jutros peku rakiju sa babomuser posted image

Došle smao pokupile užinu...turke pogačic...i sa komlet kesom kod babe kraj kazanauser posted image
Ima i dosta druge djece i komšija naravno...al sreća nisu u mom dvorištu ove godineuser posted image

Tako da uživamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2926
16.10.2011 13:35:13   
Anoniman
hanady znaci bit ce rakije , nece biti krizeuser posted image super neka neka ih neka uzivaju vani .Mi smo pekli prosli mjesec kod nas , pa anel isto oblijeto oko kazanauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2927
16.10.2011 19:33:23   
mnn
tajra sretan rodjendan tvojoj sekiuser posted image  vani je prehladnooo,kako je zahladilo.ja danas sve očistila opet..sad me čeka veš..alex cjeli dan nije spavao samo radi kaoss po stanu..a ja i muž jurimo za njim..ponekqd bi mu dala sve samo da bude tih 5min miran..sad bi jela palačinke..a neda mi se raditi..a hoču siigurno...bježim dalje da vidim gdje je pilence jednoooo debelasto najsladje..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2928
16.10.2011 19:40:05   
teacher75
ja se danas nahodala s drugaricom citav dan, napunila baterije, bas mi je trebalo malo opustanja i bijeg od svakodnevnice nakon svega sto smo prosli u zadnje vrijeme. lana pravo razdrazljiva, nece da spava. spava puno losije nego prije. imam osjecaj da je pravo istraumatizirana izasla iz bolnice, skroz drugo dijeteuser posted image da vjerujem u te gluposti, neko bi joj saljevao stravu. ane znam sta da radim i kako da joj pomognem, jedino sto fino jede, da je jos i to problem poludjela bihuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2929
16.10.2011 19:45:44   
mnn
možda je nešto muči??alex ima ponekad nočne more..neznamo zašto??počne u snu da vrišti..morao je na kraju spavati sa nama..sad je dobro.biče bolje nedajte seuser posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2930
16.10.2011 19:50:49   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mnn

možda je nešto muči??alex ima ponekad nočne more..neznamo zašto??počne u snu da vrišti..morao je na kraju spavati sa nama..sad je dobro.biče bolje nedajte seuser posted image

vjerovatno je muce uspomene iz bolnice, nikad nije bila ovakva, bas tako se i ona ponasa, budi se iza sna, vristi, zove me, ne da mi da odemuser posted image jedva ponovo zaspi, sinoc sam je oko 3-4 morala drzati za ruku 5-10 minuta, pa sve kontam zaspala, krenem a ona me pocne zvati placuciuser posted image a meni ledja otpala, sva se ukocilauser posted image mozda je i zubi muce, ne znam, ne da da pogledam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2931
16.10.2011 20:06:47   
gvendolina
vece svimauser posted image

tiki vidim da je Lanica izasla,bas mi je dragouser posted image hB da hoce jesti da sto prije vrati snagu.Moj A je ako nakon povracanja dobro jeo i za mjesc je 1 kg dobio:a to sto se promjenila je sasvim normalno,ne znam sjecas li se da je Rabi pisala da se i njen maleni isto tako promjenio nakon bolnice.Nek je ona bolje ,ljubi nju i pupu user posted image

Mi smo juce isli u setnju u grad i danas za posljedicu imamo slinav nos i krmeljave oci.Pretpostavljam da ga je vjetar napuhao,oci jedva otvori nakon spavanja. Danas kad se probudio plakao je i zalio se da ga uho boli.Dala sam mu panadol i otisli smo do hitne.Doktorica tamo ga je ovlas pogledala i napisala nam da uzememo OTOL H za usi i NEOKSDECACIN i mast CHLORAMPHENICOL kao da ima konjuktivitisuser posted image Ne mogu da vjerujem da je takvim netemeljitim pregledom i bez brisa mogla utvrditi konjuuktivitisuser posted image U par minuta ga je uspjela pregledati,propisati lijekove i "objasniti" kako se sta koristiuser posted image

Uglavnom nisam sad sigurna ni kako se sta koristiuser posted image Rekla mi je za kapi za usi da se daju prva 4h,svaki sat...nisam sigurna kako nakon toga? Ovo za oci mu ne mislim davati dok ne vidim da li ce mu i sutra biti isto stanje i da mu uradim bris

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2932
16.10.2011 20:19:09   
teacher75
nisam upratila to za rabi, sad sam joj poslala pp da vidim kako je to kod njih bilo i koliko je trajalo. nadam se da ce uskoro moja lanica biti ona stara, eno je sada sa mm na kaucu, lezi mu u narucju i nece u svoj krevetuser posted image nadam se da ce uskoro zaspati i da se ne ce buditi....

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2933
16.10.2011 20:50:38   
salmy
Pozdravimo rajuuser posted image
Moj momak dva dana bez cuceuser posted image uspio nam eksperimentuser posted image
sutra idemo ponovo raditi bris za vrtic,i nadamo se ako Bog da dobrim nalazom
Pusa za drugareuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2934
16.10.2011 21:06:23   
Anoniman
Vece raja,mi smo nikakvi,ruke,noge ,guza i usta su mu se izasula,usta i guza izgledaju grozno...Niti jede,niti pije...Malo vode i petita to je sve,pravil sam mu milk shake,malo popiouser posted image user posted image Zvala hitnu kazu prodje to za par dana,ali  najbolje da odem svom dr,kako ne bi davali 2 razlicite dijagnozeuser posted image user posted image user posted image Kako sam ga lijepo marsnula i jos user posted image user posted image user posted image ...Spavao samo 1 vremena danas...evo ga igra se i pokazuje mi rukice cijelo vrijemeuser posted image user posted image ,ja nisam spavala odprekjuce haman,jos mi tetka user posted image  stigla....
Nadam se daje kod vas mnogo bolje....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 2935
16.10.2011 21:11:18   
Anoniman
MarinaDK zao mi je malenoguser posted image nadam se da ce sutra dobiti dobru terapiju da ga prodjeuser posted image
mene ledja razvaljujuuuuuu cistila sagnula se da se dignem ulovi me neznam od cega user posted image kriza i udara podnu stomaka bol nemogu sjedit ni hodat i kad lezim bol osjetim.
Jel se to kome desilo ocel procuser posted image bas mi je prpa strah me ...
Popila sam voltaren valjda ce proc user posted image do sutra ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2936
16.10.2011 21:12:00   
Anoniman
Marina joj sto mi zao zeta, dusa draga... ljubimo ga da sto prije prodje. Draga cim on zaspi lezi i odmori, jer ako nisi ti odmorna nisi ni njemu od pomoci. Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2937
16.10.2011 21:21:27   
Anoniman
marinaDK bas mi je žao,iskreno se nadam da ce djecaku sto prije biti bolje,tebi jedanuser posted image salmy kako ste se rijesili cuce?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2938
16.10.2011 22:16:22   
tekja
dobro vece drage mojeuser posted image
da znate, mnogo ste mi nedostajale...procitah da je L. stigla kuci i bas mi je drago....veliki poljubac za tebe Lanciuser posted image user posted image ...

Mi smo dobro, otac mi je dobro, stigao je na kucnu njegu i vjerujem da ce potpuno ozdraviti uz maminu kuhinju i paznjuuser posted image user posted image ...V. se tamo mnogo promijenio, def. smo usli u fazu "terrible two" ja se konstantno crvenim, svi ostali padaju od smijehauser posted image ..eto...

Cestitamo sve propustene rodjendane, ako ima ko bolestan - nek' nam brzo ozdraviuser posted image ..odoh sad..mislim znate...dragi bez mene 12 dana, odosmo se posteno ispricatiuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2939
16.10.2011 22:19:23   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Vece raja,mi smo nikakvi,ruke,noge ,guza i usta su mu se izasula,usta i guza izgledaju grozno...Niti jede,niti pije...Malo vode i petita to je sve,pravil sam mu milk shake,malo popiouser posted image user posted image Zvala hitnu kazu prodje to za par dana,ali  najbolje da odem svom dr,kako ne bi davali 2 razlicite dijagnozeuser posted image user posted image user posted image Kako sam ga lijepo marsnula i jos user posted image user posted image user posted image ...Spavao samo 1 vremena danas...evo ga igra se i pokazuje mi rukice cijelo vrijemeuser posted image user posted image ,ja nisam spavala odprekjuce haman,jos mi tetka user posted image  stigla....
Nadam se daje kod vas mnogo bolje....

Marina draga....pa sta ga je to snaslo?! Jel dobio kakvu terapiju za to? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2940
16.10.2011 22:20:27   
Lady26
Tekja dobro nam dosla nazad, hB da ti je otac dobro... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2941
16.10.2011 22:49:02   
Lady26
Ja sam isla nani...Boze dragi....strahota je vidjeti user posted image , bijela kao avet, koza s nje visi, lijeva ruka joj oduzeta..dr kazu da je stabilna ali se gubi na trenutke....
Bila joj neka med.sestra koja se zove kao i ja, i rekla juce mom tati bila mi je tvoja S. jutros dala mi infuziju user posted image user posted image ali zato zna dan, datum i sat kad sam rodjena....
Nisam bliska s njom ali tako me tuga uhvatila kad sam je vidjela... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2942
16.10.2011 22:51:56   
Anoniman
najgore sto za ovo nema terapije,antibiotici ne pomazuuser posted image dajem u panodil ,mazem obinnom zink kremom guzu jer vidim manje ga svrbi...Evo pio malo milkshaka,malo petita,panodil,jedva zaspao,ne moze da doji,sva mu usta nateklauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2943
16.10.2011 22:57:01   
bananica

najgore sto za ovo nema terapije,antibiotici ne pomazuuser posted image dajem u panodil ,mazem obinnom zink kremom guzu jer vidim manje ga svrbi...Evo pio malo milkshaka,malo petita,panodil,jedva zaspao,ne moze da doji,sva mu usta nateklauser posted image user posted image

bas mi je zao, da sto prije pile malo ozdravi
to neki virus???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2944
16.10.2011 22:57:36   
bananica
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam isla nani...Boze dragi....strahota je vidjeti user posted image , bijela kao avet, koza s nje visi, lijeva ruka joj oduzeta..dr kazu da je stabilna ali se gubi na trenutke....
Bila joj neka med.sestra koja se zove kao i ja, i rekla juce mom tati bila mi je tvoja S. jutros dala mi infuziju user posted image user posted image ali zato zna dan, datum i sat kad sam rodjena....
Nisam bliska s njom ali tako me tuga uhvatila kad sam je vidjela... user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2945
16.10.2011 23:35:46   
Dalil@

user posted image

Maloprije citam o toj bolesti na netu i kazu da se taj virus razlikuje od pljuskavica po tome sto ne svrbi user posted image
Moj stariji sin je prije 2-3 mj imao pljuskavice ali bas ovako i po tabanima i po dlanovima ponajvise. Stigli smo i do infektivnog gdje se dr dugo dvoumila oko terapije...da bi na kraju rekla da su ipak pljuskavice user posted image Njega je to straaasno svrbilo, osim po dlanovima i tabanima (bar mislim jer se tu nije nikako ceskao). Usta takodjer puna...I da..rekose nam da je to kod njega neki agresivniji oblik..user posted image Ludjeli smo od temperature...sve 40..
Na manjeg preslo 15-ti dan..jako blagi oblik + doosta blaza temp.
Sad sve kontam..ili je imao samo ovo (kao kod tvog A) ili mu se bilo sastalo oboje...i ovo i pljuske..user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2946
17.10.2011 0:10:00   
N_N
Ćaaaao user posted image
Evo padobranaca user posted image
Iskreno i najiskrenije mi smo izletili iz fola skroz user posted image  Rijetko svratim, baš sam u frci na relaciji kuća-posao-škola-vrtić.
Inače, sve pod kontrolom, dobro smo. B je nemirko pravi, naravno - nažalost bez promjene - i dalje loše spava (ako imamo sreće budu samo 3 buđenja) sa po, recimo neku noć 10 buđenja user posted image  Stavila sam papir pored sebe i svako buđenje dodaval po jednu recku..... Ujutro mi bila muka kad sam pročitala. Kad zagusti pošaljemo ga kod roditelja mm-a pa bude po 2,3 noći dok mi napunimo baterije. Priča, odnosno ruži nas do besvjesti user posted image  Npr. večeras, kad sam rekla da ne mogu više da se igram dobila sam kompliment: "mama, ti ci jena zobjaznica, Bedo te viče ne voji!" user posted image user posted image  Eh da, sad je u folu kad je sve neću i otavi to, to je moje!

Pozdrav za drugarice i drugare!! user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 2947
17.10.2011 0:49:48   
Anoniman
ovo ne svrbi,bar Adi ne ceska,ali na jednoj nozi taman gdje je guma od pelena  se rane napravileuser posted image user posted image mada je ovih dana vise bez pelene,vesmasina se ne gasi,na tom mjestu jedino ceska,boli ga...Turica nije visoka,on jadnicak gladan,krci mu u stomaku,a ne moze jestiuser posted image ....Jeo bi ,stavi u usta,al odmah zaplace,jezik nepce to sve plikovi,Naguram voca u milksejk,pa barem malo vitamina da unese u organizam....

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 2948
17.10.2011 8:19:36   
Malenaoduvijek
dobro jutro

marina bas mi je zao momcica, imas li ti b kompleksa da mu ukljucis, on je dobar kod tih virusa..dusica mila....
i
gvendolina mi smo cak isli ocnom dr pa dobili kortzonsku kremu i kapi antibiotske sirokog spektra oni to svima daju pa tek ako ne prodje radi se bris user posted image

dadada ona tabla ti je super svaka cast majstore user posted image user posted image

kono bas mi je zao nane, da se brzo oporavi user posted image

tiki ti znas da je moj L. mnogo vremena proveo po bolnicama i ja sam njega dugo forsirala da spava sam ali u jednom trenutku vise nije islo i ja sam popustila jer se i on budio razdrazljiv placuci i jedino se smiri kad ga ja uzmem sebi.
nadam se da ce kod Lanice to proci ali mislim da i ona traz sigurnost u narucju, na zalost to u tim situacijama jedino pomaze, mama mazite se nema vam druge user posted image user posted image user posted image

tekja pa gdje si ti kuco stara, neka je babo dobro i neka ste se vi nama vratili a Igor je tu negdje sa drugom Dadom nije mu jos dvije ali kao da jeste user posted image
user posted image
N_N neka si se ti nama javila user posted image

za sve ostae jedan veliki zagrljaj user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2949
17.10.2011 8:32:46   
bebacha
jutro
tekja dobrodosli na nazaduser posted image
Marina nemam ti sta pametno napisat osim da brzo prode.
onaj nas osip se pojavio opet juce,u predjelu gdje se pelena zakopcauser posted image user posted image
jel postije neka graniva do koje se mora primit onu vakcina s godinu.Alen jos nije primio.mislila sam ga vodit nakon kontrole na klinici al evo prode od tad 15 dana.razlog je sto on kaslje,nije to puno al kaslje,slajm i anemija.et strah me. a sad i ovaj osip

Moja cura sinoc sama spavala u svojoj sobiuser posted image user posted image user posted image a sad cekam da joj dovezu novi krevet.pa cemo  joj veceras stavit i brata da joj pravi drustvo a vidjet cemo slazel se brat.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *