Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hrane
Adrianu su izrasle trice prije nekoliko dana,cetvorke su davno izasle,pa sumnjam na petice,veceras je odbio da doji,s jedne strane na jeziku ima crvene tackice,bile bijele,ali jede samo na tu stranu i stalno mu je prstic u ustima....Stolica mu rijetka a cesta,a ne znam odakle kad nista ne jede
tajra, blago vama vi se rijesile sisanja nas to ceka.Stalno odgadjam nikad se nakaniti al to ce mm. da obavi jer samnom place neda .A mm da nekako slusa ne vrti se ne place . Sto se mene tice nebi ga sisala, ja licno al mm ,uporan jer ima jako gustu i duzu kosicu pa se malo nek trce leta, znoji strasno .Pa najvise zato i jer je pogusta a inace nebi ga sisala .
salmy, ko radi ne boji se gladi mahanje i vama . Kako je momak?
A momak ko momak melje ko prazan mlin.Ne mogu da vjerujem ovoliko djete a toliko voli da prica.... Ljubni nam drugara
a neka ga neka melje , melje i moj a ponavlja ko papiga smijesni su sad i zanimljivi kad svasta znaju cavrljati trazil on vani ici , sad kad je zima brr .A.cim vidi sunce kao danas ,vice amo apoje majo. Reko zima A. ne mozemo on ce nije mama didi ćunće apoju-vidi sunce napolju Jest reko sunce , al na ovom suncu cuke krepaju a on gleda cudno , pa ce nije nije amo apoje ... Izvedem ga malo zbundam ne budem dugo jer me strah da nebi proslinio pusa i vama ....
mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hrane
Adrianu su izrasle trice prije nekoliko dana,cetvorke su davno izasle,pa sumnjam na petice,veceras je odbio da doji,s jedne strane na jeziku ima crvene tackice,bile bijele,ali jede samo na tu stranu i stalno mu je prstic u ustima....Stolica mu rijetka a cesta,a ne znam odakle kad nista ne jede
imas li kadulje da mu malo namazes jer ti sigurno tu nemas geniciane ili neki gel za zubice jer bi to mogle biti afte kako ih opisujes...pa probaj da mu malo utrne
Vecer...Brzinski vas icitah Hvala Bogu da je Lanica kuci,zelim joj brz oporavak sve je lakse kad ste kuci... Za afte i desni genciana Ja i Antonio smo proveli divnu vecer...Mazili se ,igrali....dusa mamina.... Mene nesto dole pece,svrbi a i pms je tu osjecam se malaksalo i jedva cekam da legnem...
apotekarko ljubi mazulju . A vidim i kod tebe se naselile gljivice i mene stomak boli nemam gljiva ne svrbi me nista sto se tice "nje" al me podnu stomaka reze ko tupim nozom . Nedaj se sta drugo reci...proce abd .
Vecer zenice! Kako ste vi i kako su vam djecica? Sta nam je sa Tiki i Lanom? Je li izasla iz bolnice? Koja je def dijagnoza? Nisam tu cesto, ne mogu sve da pohvatam, ali se nadam da cete mi reci fine vijesti
L je izašla oz bolnice. Liječili su je od upale pluća. Ostali su na terapiji makropenom, L je počela lijepo jesti i veselija je. Mama joj je umorna i L je sad malo zeza sa spavanjem i navikom na mamu...ali sve u svemu dobre vijesti
eee...moracemo i mi...ja sam mu gledala one ciciban za sijega...ja bih jednim udarcem sve da rijesim
nas projekat gotov...izgleda super...sutra uslikam
breskva...budem ...budem...valjda ce uspjeti...mada mi onaj lik rece da moram dati dvije ruke a ja kupila samo 1kg boje...valjda ce biti dovoljno...kad sam skrta
mnn...pa ja se pitala gdje si ti ...neka si se javila...poljubi Acu kako je dole? moze li se jos kupati ? jelo...hebemu misa...pa dokle...joj sto ja mrzim te bakterije
drage moje Alex je odlično radi kaos po stanu.neče u krevet kaže neču nanati idi ti mama..eto ti sad ..felix zeza reu vuče je za rep pa ja vičem..susjedi misle ova je sigurno luda...brojim a on me ne doživljava..kakav sam ja autoritet..nikakav...
tajra hvala ti kako ste mi vi? vi ste veliki vidim
mnn vec ih zamisljam kako alex juri reicu i maltretira jadna ona snjim , a sigurno mu se i pusti ko mace malo jer ga voli neka ih i anel obozava zivotinje od dragosti im se pusti da ga lizu dje stigne , jednom je ganjao cuku da ga ljubi i trci za njim i vice ubim te ubim te-ljubim te
dadada de nam malo objasni sta je ovo molim te. Cini mi se da je kao neka "ploca za pisanje" ali na zidu ako se ne varam. Ovako nesto bi mi bas trebalo, pa ako ti nije tesko da objsnis sta, kako, koliko...