|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
15.10.2011 18:06:15   
Anoniman
breskva...budem ...budem...valjda ce uspjeti...mada mi onaj lik rece da moram dati dvije ruke a ja kupila samo 1kg boje...valjda ce biti dovoljno...kad sam skrtauser posted image

mnn...pa ja se pitala gdje si tiuser posted image ...neka si se javila...poljubi Acuuser posted image user posted image kako je dole? moze li se jos kupatiuser posted image ?
jelo...hebemu misa...pa dokle...joj sto ja mrzim te bakterijeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2851
15.10.2011 19:49:58   
Malenaoduvijek
dobro vece

tiki drago mi je da ste konacno stigle kuciuser posted image sad se mazite i pazite sad ce se ona pollako dozvati samo strpljenja...

kono sto se sobe tice vidjela si kod mene prostora ali dnevna soba je opet glavna za vaserenje...igracke u sobama drugim nisu uopste interesantneuser posted image
a za M. ne znam sta bih ti rekla aBd da nadje ubrzo drugi posao

Ella user posted image user posted image

dadada tajra imate veliko mahanje od nas user posted image

Hanady mami sretan rodjendan puno zdravlja i da jos puno godina bude sa vama
user posted image

Igor i dalje strajkuje i nece da jede odnosno jede samo hljeb,bananu i jogurt i to sve sam nista ne da da mu ja dajem user posted image

veliko mahanje za sve user posted image

jelena ne daj se ne znam sta da ti drugo kazem bas mi je zao user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2852
15.10.2011 19:54:43   
teacher75
ja sam strasno umorna, lana se sinoc stalno budila i plakala, valjda joj promjena sredine user posted image u bolnici je fino spavala, a sada nece u svoj krevet. necu da je navikavam da spava sa mnom, kad nije do sada pa sam stalno ustajalauser posted image boji se da hoda, nece na nogice da se dize sama, hoda uz nasu pomoc i nakratko, brzo se umori. ostalo je ok, fino jede, prezadovoljna sam sto se toga tice, prilicno je raspolozena...nastavljamo sa terapijom kod kuce- macropen i probiotik jos nekoliko dana. jedva cekam da se potpuno oporavi pa da joj priredimo rodjendansko slavljeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2853
15.10.2011 20:48:54   
Anoniman
vece i od nas mi se malo ponovili dobio nove mimice user posted image
user posted image
mnn .pa dje si mila neka si se javila user posted image user posted image kako je alex ,i reica slusajul pusa alexsu velika od nas .

< Poruku je uredio felix -- 15.10.2011 21:02:48 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2854
15.10.2011 21:25:09   
Anoniman
felix...cizmice su premedeneuser posted image user posted image

ticerko...ti najbolje znas...tvoje dijete...al iskreno...ja ne bih izdrzala..njoj je sad potrebno mazenje na kvadrat...Moj A. cesto zavrsi s nama u krevetu...znam da se nepreporucuje...nece valjda do fakulteta takouser posted image procice i to...najbitnije mi je da osjeca sigurnost...a sve ce to proci...poljubac za Lanciuser posted image

mala...ljubi mi I i Luser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2855
15.10.2011 21:27:24   
Anoniman
hvala dadada nama su slatke a jesu mal Zemske al nema vezeuser posted image user posted image user posted image boja je siva i nama su udobne i tople nije bilo br pa sam uzela 24 br . nisu velike niti izgledaju tako
Hebote sta god da kupujem meni se sve nesto da sauser posted image stvarima tobejarabi ccc svasta tako,trazila mu strampe sve roze , na cvjetice nigdje muski pa da su i zute ma jok ma reko ko ga sisa ne vidi se pod gacamauser posted image sta cu ja sad....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2856
15.10.2011 21:36:32   
Malenaoduvijek
dadada ljubi i ti to svoje dijete user posted image user posted image

nadam se suncu a i hB nismo slinavi i eto nas jedan dan kod tate pa cemo u igraonu obecavam pozelila sam da vas vidim user posted image

a uzela sam im ovaj sirup za imunitet po preporuci pedijatrice
http://www.promofarmacia.com/immunilflor-junior-jarabe-infantil-pi-8018.html

< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.10.2011 21:41:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2857
15.10.2011 21:39:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada ljubi i ti to svoje dijete user posted image user posted image

nadam se suncu a i hB nismo slinavi i eto nas jedan dan kod tate pa cemo u igraonu obecavam pozelila sam da vas vidim user posted image
mozeeeeeeeeeeeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2858
15.10.2011 21:40:26   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

ticerko...ti najbolje znas...tvoje dijete...al iskreno...ja ne bih izdrzala..njoj je sad potrebno mazenje na kvadrat...Moj A. cesto zavrsi s nama u krevetu...znam da se nepreporucuje...nece valjda do fakulteta takouser posted image procice i to...najbitnije mi je da osjeca sigurnost...a sve ce to proci...poljubac za Lanciuser posted image

mala...ljubi mi I i Luser posted image user posted image user posted image user posted image

mazila bih se ja da nisam trudna i da znam da je privremeno, ali mi se ne gura s njom sa stomakom na kaucu naredni period, a i sta cu ako navikne a dolazi beba...tako da moram izdrzati. mazimo se po citav dan, ne pusta me nimalo, evo jedva sam docekala da zaspi, odoh i ja u krevet. nadam se da se nece buditi ko sinoc...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2859
15.10.2011 21:44:58   
Anoniman
teacher zelim vam mirnu noc user posted image odmorite se naspavajate i lijepo spavajte
Dadada moj A. spava samnom al on je velikaaaa mazulja, samo me ljubi  dira mazi dira mi kosu , grli me cvrsto kad spavamo  i budi se u neka doba prvo sta kaze mama di si ! Jubim te-ljubi me da me poljubi ....
Ma kao da jeuser posted image a ne musko velikaaaaa maza user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 2860
15.10.2011 21:45:23   
škorpija
uh ajdin i ja spavamo leđa uz leđa, briga me do kad ćemo tako, ja to voleeeemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 2861
15.10.2011 21:45:33   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

mazila bih se ja da nisam trudna i da znam da je privremeno, ali mi se ne gura s njom sa stomakom na kaucu naredni period, a i sta cu ako navikne a dolazi beba...tako da moram izdrzati. mazimo se po citav dan, ne pusta me nimalo, evo jedva sam docekala da zaspi, odoh i ja u krevet. nadam se da se nece buditi ko sinoc...

tiki duso samo cu ti reci

moj L. se mazio i dok sam ja bila trudna i do godine i po je spavao u svom krevetu a od tada spava sa mnom.a Igor se rodio, spavao uvijek u kreveticu prvo vrijeme jedan s jedne strane a drugi s druge,a sad Igor spava u svom kreveticu a Luka jos uvijek kod mene....znaci samo se nastavio maziti...i pored mladjeg bratauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2862
15.10.2011 21:50:44   
teacher75

moj L. se mazio i dok sam ja bila trudna i do godine i po je spavao u svom krevetu a od tada spava sa mnom.a Igor se rodio, spavao uvijek u kreveticu prvo vrijeme jedan s jedne strane a drugi s druge,a sad Igor spava u svom kreveticu a Luka jos uvijek kod mene....znaci samo se nastavio maziti...i pored mladjeg bratauser posted image

neka hvala, ja ipak volim da dijelim bracnu postelju samo sa mm, djaba, tako navikla, ne bih mogla ni oka sklopiti drugacijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2863
15.10.2011 21:52:14   
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija

uh ajdin i ja spavamo leđa uz leđa, briga me do kad ćemo tako, ja to voleeeemuser posted image

jas ne volem, ja jedino sa mm ledja uz ledja ili mogu zaspati sama, drugacije nikakouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2864
15.10.2011 21:52:58   
Anoniman
Cao, nista ne citam, ne stizem, i mi danas curi kupili cizmice, frodo na snizenju proslogodisnje, smedje, garant su muske, ali nama se svidjajuuser posted image , jbg hladno ne mogu je vise napolje pustati u cipamauser posted image

Pozz svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2865
15.10.2011 21:53:00   
Anoniman

neka hvala, ja ipak volim da dijelim bracnu postelju samo sa mm, djaba, tako navikla, ne bih mogla ni oka sklopiti drugacijeuser posted image

svako svoje zna ti kako si navikla radi tako, i mi koji spavamo poreduser posted image sta me briga sto ce neko rec" ja to nebi tako " il sl .
Svak svoje zna i svak neka radi kako hoce ...

Neposredna veza do poruke: 2866
15.10.2011 21:53:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, nista ne citam, ne stizem, i mi danas curi kupili cizmice, frodo na snizenju proslogodisnje, smedje, garant su muske, ali nama se svidjajuuser posted image , jbg hladno ne mogu je vise napolje pustati u cipamauser posted image

Ocemo se menjat kod nas su zenskeuser posted image
pusa vamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2867
15.10.2011 21:54:01   
R&T@
Veceruser posted image

R. je osisana, i to bez frke i bjezanja...
cak se i pristojno ponasala...
volim ove pozitivne promjeneuser posted image

Ticerko, samo neka ste kuci, a za spavanje ne popustaj...
ljubi none umorne...
ja jednom popustila pa sad Kasper seta pocesto...

MALAuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2868
15.10.2011 21:55:07   
Malenaoduvijek
to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe user posted image

mirnu noc vam zelimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2869
15.10.2011 21:55:31   
Anoniman

Igor i dalje strajkuje i nece da jede odnosno jede samo hljeb,bananu i jogurt i to sve sam nista ne da da mu ja dajem user posted image

Isto  i kod nas,jutros malo zitarica jeo,inace jede   suh hljeb,banane,vocni jogurti...Bali iz usta,sunice mu ko  krv crvene,turicu  nema..Da nisu  zzubici....

< Poruku je uredio MarinaDK -- 15.10.2011 21:56:18 >

Neposredna veza do poruke: 2870
15.10.2011 21:57:35   
teacher75

to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe user posted image

mirnu noc vam zelimuser posted image

ma znam, mozda meni ovo drugo bude maza pa useli od pocetka i ne popustiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2871
15.10.2011 22:00:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Ticerko, samo neka ste kuci, a za spavanje ne popustaj...

poDapisujemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2872
15.10.2011 22:01:20   
Malenaoduvijek
marina

mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hraneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2873
15.10.2011 22:02:34   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: sahara

Ocemo se menjat kod nas su zenskeuser posted image
pusa vamuser posted image

Ma jok, tako to treba, mi smo ispred vremenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2874
15.10.2011 22:03:11   
salmy
Samo da Vas pozdravimouser posted image user posted image

Mi smo oki-doki radimo radimo i samo radimo user posted image

Imate mahanje od nas user posted image user posted image ko pita za nas,a ko ne pita isto ima mahanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *